Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

Labukas

Gal ka zinot apie Micro Matic kompanija kaune? kaip ten algos? kviecia i interviu del Purchasing Manager pozicijos. Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Gal turite informacijos apie "Parex" banka? Būčiau labai dėkinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(mazgis @ 2006 07 18, 11:48)
Draugas dirba, o kokios info reikia, į kokias pareigas pretenduoji?

Pretenduoju i buhalteres pareigos. Tik dabar pakviete i pokalbi. Kaip darbo salygos, atlyginimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 24 rugpjūčio 2006 - 19:52
Gal turite kas informacijos apie Reimpex, Kaune? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 25 rugpjūčio 2006 - 13:39
Norėčiau daugiau info apie nekilnojamojo turto bendroves:

- Hanner;
- Arco real estate;
- Žia valda real estate;
- Ober Haus.

Į visas nusiunčiau - vienoje jau buvau pokalbyje, į kitą eisiu šią savaitę, o likusias dar nepakvietė, bet vis tiek norėčiau kokios info iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2006 08 29, 13:36)
Norėčiau daugiau info apie nekilnojamojo turto bendroves:

- Hanner;
- Arco real estate;
- Žia valda real estate;
- Ober Haus.

Į visas nusiunčiau - vienoje jau buvau pokalbyje, į kitą eisiu šią savaitę, o likusias dar nepakvietė, bet vis tiek norėčiau kokios info iš anksto.

esu girdejusi apie arco real estate. dirba pazistamas - sake, kad tikrai viskas gerai. ir motyvacija, ir atsakomybes ir pan. Na, girdejau tik gerai smile.gif
Atsakyti
atsiprasau iskart, jei jau paklausiu, ko kazkas klausia bet neperskaiciau visko smile.gif
"noriu personalo sprendimų grupė"
tai vat idomu kas cia reikaliukai?
kiek issivaizduoju tai cia kazkas panasaus i idarbinimo agenturas?
jei esu pakviesta pokalbio, ir jie tarenka (arba ne) tada perduoda i firma kur kandidatuoju ar kaip yra?
Papildyta:
atsiprasau iskart, jei jau paklausiu, ko kazkas klausia bet neperskaiciau visko smile.gif
jei esu pakviesta pokalbio, ir jie tarenka (arba ne) tada perduoda i firma kur kandidatuoju ar kaip yra?
Papildyta:
tai vat idomu kas cia per reikaliukai?
jei esu pakviesta pokalbio, ir jie atrenka (arba ne) tada perduoda i firma kur kandidatuoju ar kaip yra?
Papildyta:
QUOTE(suskyte @ 2006 09 06, 15:53)
Papildyta:
Papildyta:
tai vat idomu kas cia per reikaliukai?
jei esu pakviesta pokalbio, ir jie atrenka (arba ne) tada perduoda i firma kur kandidatuoju ar kaip yra?

ot tai grazu smile.gif nu sorry, kompas strigo tai vat kas gavos sad.gif
Atsakyti
suskyte, taip - čia agentūra wink.gif Nuėjus tau papasakos apie pareigas, koks maždaug darbo pobūdis, paklausinės apie tave, kaip tu įsivaizduoji savo darbą ir pan. Jei tau tiks jų siūlomas darbas, jie perduos tavo CV tai įmonei, dėl kurios skelbimo tave ir kvietėsi. O toliau viskas įmonės vadovo rankose - jei sudomins tavo kandidatūra, kviesis pokalbiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 09 06, 16:29)
suskyte, taip - čia agentūra wink.gif Nuėjus tau papasakos apie pareigas, koks maždaug darbo pobūdis, paklausinės apie tave, kaip tu įsivaizduoji savo darbą ir pan. Jei tau tiks jų siūlomas darbas, jie perduos tavo CV tai įmonei, dėl kurios skelbimo tave ir kvietėsi. O toliau viskas įmonės vadovo rankose - jei sudomins tavo kandidatūra, kviesis pokalbiui smile.gif

nu tai zodziu praktiskai nieko is to smile.gif tik mano laiko sugaisinimas, tas pats kas sedet prie kompo ir siusti cv tiesiai norimai firmai biggrin.gif nes kad jie pasius, tai as issivaizduoja tiek pat naudos, kad pati pasiusciau smile.gif
Atsakyti
Taigi dažniausiai jie tiksliai nenurodo, kokia įmonė ieško darbuotojo. Tik nurodo veiklos sritį, iš kur žinosi, kur tiesiogiai siųst?
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2006 09 06, 18:05)
Taigi dažniausiai jie tiksliai nenurodo, kokia įmonė ieško darbuotojo. Tik nurodo veiklos sritį, iš kur žinosi, kur tiesiogiai siųst?

as tik kaip paligynima paemiau kad pati pasiust galeciau, puikiai zinau kad jie neparaso kur kandidatuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suskyte @ 2006 09 06, 18:52)
as tik kaip paligynima paemiau kad pati pasiust galeciau, puikiai zinau kad jie neparaso kur kandidatuoji smile.gif

bet pasako per interviu kas per firma 4u.gif
Atsakyti