Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(Ingrida. @ 2006 09 06, 22:32)
bet pasako per interviu kas per firma  4u.gif

nu vat nueisiu ir suzinosiu smile.gif tik ar pati benoresiu tada bus idomu smile.gif kad be noro kaip ir su tuo pokalbiu po to neuzsirauciau smile.gif
Atsakyti
nu vat jau po pokalbio toje agenturoje smile.gif likau patenkinta ir pakeiciau nuomone apie jas smile.gif zodziu paklausinejo kaip to banko vadovas, viskas labai i tema smile.gif o bankas tai Vilniaus ir dar tas kauno centrinis biggrin.gif nu zodziu pasakojo biski buvau neuztikrinta ar noriu to darbo, bet sakiau noriu biggrin.gif nu bet kol grizau tai sugalvojau, kad rimtai noriu biggrin.gif tai vat tuom ir gerai pries vadova koki nebuciau suabejojus, o dabar jei pakvies pas vadova galesiu pakelta galva ir uztikrinta keliaut kad duokit man ta darba biggrin.gif tik vat man vistiek liko abejone ar cia tik neskambus pavadinimas vadybiniko asistente g.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti, gal kas pazystate ar pacios dirbate tokioje kompanijoje kaip - "Ūkio banko investicinė grupė". GAl galetumet papasakoti ispudzius apie darba, darbine atmosfera ten ir darbuotoju kaita.. prasau kas galit padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2006 08 03, 18:02)
Viršvalandžiai (iki 9-10 vakaro norma blink.gif ), atlyginimai vokeliuose, kaip ir slyva rašė su valdžia ne kas...

kiek žinau ten pats gali laisvai rinktis ar balta ar juoda alga 4u.gif
O balta visai nebloga išeina, tai juoda atitinkamai dar geresnė lotuliukas.gif
O viršvalandžiai neprivalomi. tiesiog tavo alga priklauso nuo rezultatų smile.gif
O su valdžia nelabai kas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 07 rugsėjo 2006 - 20:53
QUOTE(suskyte @ 2006 09 07, 10:16)
nu vat jau po pokalbio toje agenturoje smile.gif likau patenkinta ir pakeiciau nuomone apie jas smile.gif zodziu paklausinejo kaip to banko vadovas, viskas labai i tema smile.gif o bankas tai Vilniaus ir dar tas kauno centrinis biggrin.gif nu zodziu pasakojo biski buvau neuztikrinta ar noriu to darbo, bet sakiau noriu biggrin.gif nu bet kol grizau tai sugalvojau, kad rimtai noriu biggrin.gif tai vat tuom ir gerai pries vadova koki nebuciau suabejojus, o dabar jei pakvies pas vadova galesiu pakelta galva ir uztikrinta keliaut kad duokit man ta darba biggrin.gif tik vat man vistiek liko abejone ar cia tik neskambus pavadinimas vadybiniko asistente  g.gif

speju noriu agenturoj buvai biggrin.gif manau kad busim konkurentes i sia pozicija. ir turbut bendravai su Rasa ? smile.gif as jau buvau vb.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2006 09 08, 15:47)
speju noriu agenturoj buvai biggrin.gif manau kad busim konkurentes i sia pozicija. ir turbut bendravai su Rasa ? smile.gif as jau buvau vb.

jo noriu smile.gif ir su rasa smile.gif as jau pagalvojau ta pati, nes uzklausiau apie banka kitoje temoje smile.gif tai vadinasi konkurentes smile.gif tai papasakok kaip tau pokalbis banke? man tai paliko ispudi visiskai be kl apsiejo kalbos apie belenka ir labai jau malonus tas vadovas, tik labai jau nori atsirinkti garantuotus darbuotojus, kad nepabegtu po keliu men smile.gif zodziu kaip tau ispudis paliko, labai idomu smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali ka papasakot apie UAB Technologija?
Atsakyti
papasakokit ką nors įdomaus apie UAB "Čilija" ir SONEX ax.gif :
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2006 09 08, 20:34)
papasakokit ką nors įdomaus apie UAB "Čilija" ir SONEX  ax.gif  :

as ten neiciau. aisku dar ziurint kokios pareigos. cilija girdeta is draugu. priklauso vilniaus mafijai. algos juodos. isnaudoja taip kad baisiau nebuna. direktorems gal geriau, bet algos irgi juodos.

sonexe kaune pries tris metus dirbo viena pazistama. aga maza, dirbdavo po 12 ir daugiau valandu. darbo salygos irgi baisios. ta pazistama dirbo vadybininke.
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2006 09 08, 21:49)
as ten neiciau. aisku dar ziurint kokios pareigos. cilija girdeta is draugu. priklauso vilniaus mafijai. algos juodos. isnaudoja taip kad baisiau nebuna. direktorems gal geriau, bet algos irgi juodos.
sonexe kaune pries tris metus dirbo viena pazistama. aga maza, dirbdavo po 12 ir daugiau valandu. darbo salygos irgi baisios. ta pazistama dirbo vadybininke.

aciu labai 4u.gif na, aš ten padavėja nedirbsiu, net ne administratore (čia apie čili), bet kažkaip pasidarė baisu šitiek skundų prisiskaičius skundai.lt. Bene daugiausia skundų parašyta apie šią įmonę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2006 09 08, 18:49)
priklauso vilniaus mafijai.

na gal taip ziauriai nereiketu 4u.gif , nu bet netoli biggrin.gif, bet Karosui su Bitinaite iki mafijos dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maddox: 14 rugsėjo 2006 - 21:56
QUOTE(Ingrida. @ 2006 09 08, 19:49)

Cilijoj vyras jau kaip dirba, ale tik dabar suzinojom, kad Vilniaus mafijai priklausom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti