Gal kas turit informacijos apie "Sadita"
Nusiunciau savo CV ir galvoju gerai ar blogai padairau
aš tai pikta nežmoniškai ant''Ardenos''.Na,visai nevertna žmonių,visai neskatina motyvacijos.Bent jau Kauno skyriuj per savaitę išėjo trys žmonės.Vilnius kaip nekalta mergalė aikčioja:kas čia pas jus daros?Bet ,aišku,nieko nedaro ir nesigilina.
Bet nėra to blogo ,kad neišeitų į gera ,tikiuosi ir vyras greit mes tą šaraškino kontorą ir pradės savo verslą.
Bet nėra to blogo ,kad neišeitų į gera ,tikiuosi ir vyras greit mes tą šaraškino kontorą ir pradės savo verslą.
| QUOTE (evutes_mama @ 2004 08 12, 20:39) |
| Gal kas turit informacijos apie "Sadita" |
Visai ten ne bardakas.
gerai zinau savininka Sauliu.
Tiesiog lietuviska kompanija, ir tiek, darbu ir uzsakymu daug. Marijampolej jiem labai gerai einas, o i Vilniu gal tik pora metu atsikrauste.
Bet as velai atsiliepiau - gal jau buvote pokalbyje?
Farmacijos kompanijose gerai tik su farmaciniu issilavinimu, nes ten su tokiu issilav. dirba ir administratoriais, ir direktoriais. NEfarmacininkai slamsto vietoje nors farm. tik apie vaistus gerai tik ir teismano, o kai kasoje reikia nauja klavisu kombinacija surinkti ar worde koki sakini parasyti, tai tuo ju zinios ir baigiasi.
Senukuose gali dirbti saltu nervu zmones (pvz. mano vyras jau 5 metai), taciau gaila, kad nekencia i kitu uzp. lysti, tai gal karjera butu padares. Atlyginimai laiku, dirba daug, atlyginimai tikrai neminimumas.
Senukuose gali dirbti saltu nervu zmones (pvz. mano vyras jau 5 metai), taciau gaila, kad nekencia i kitu uzp. lysti, tai gal karjera butu padares. Atlyginimai laiku, dirba daug, atlyginimai tikrai neminimumas.
Paskaiciau keleta atsiliepimu apie farmacines kompanijas -idomu man is kur tie mitai
pati dirbu tokioje ir:
1. Nebutinai turi buti farmacininkas - as pati tokio issilavinimo neturiu;
2. Atlyginimai gal ir nieko, bet tikrai nes stulbinantys (issk. vadova), pvz. mano vyras uzdirba uz mane daugiau dirbdamas paprsatoje lietuviskoje kompanijoje..
pati dirbu tokioje ir:
1. Nebutinai turi buti farmacininkas - as pati tokio issilavinimo neturiu;
2. Atlyginimai gal ir nieko, bet tikrai nes stulbinantys (issk. vadova), pvz. mano vyras uzdirba uz mane daugiau dirbdamas paprsatoje lietuviskoje kompanijoje..
| QUOTE (Himeko @ 2004 09 09, 00:56) |
| Farmacijos kompanijose gerai tik su farmaciniu issilavinimu, nes ten su tokiu issilav. dirba ir administratoriais, ir direktoriais. NEfarmacininkai slamsto vietoje nors farm. tik apie vaistus gerai tik ir teismano, o kai kasoje reikia nauja klavisu kombinacija surinkti ar worde koki sakini parasyti, tai tuo ju zinios ir baigiasi. |
Na jau per daug astriai pasakyta, kad worde sakinio nesugeba suregzti tie farmacininkai
Gal dar ką gero ar blogo galit pasakyti apie Senukus, nes manau ten nešti CV, ar nedarau klaidos? Vis dėlto tai pirma rimtesnė darbovietė būtų. Gal kas darbinosi ir galėtų pasakyti kokie testai, klausimai būna, norint įsidarbinti administracijoje?
Šiaip įdomu būtų išgirsti ir apie kitas įmones, pvz. ARX Baltica
QUOTE(Bruk @ 2005 01 19, 21:33)
Gal dar ką gero ar blogo galit pasakyti apie Senukus, nes manau ten nešti CV, ar nedarau klaidos? Vis dėlto tai pirma rimtesnė darbovietė būtų. Gal kas darbinosi ir galėtų pasakyti kokie testai, klausimai būna, norint įsidarbinti administracijoje?
As dirbu Senukuose "banginyje" na tik ne administracijoje, esu eilinis konsultantas. Cia daug kalbu buvo, kad atseit minimumus moka, i tualeta negalima, karjera tik per pazintis galima padaryti. Nu skaitau ir vos susilaikau nesijuokdamas. Isdirbau cia jau puse metu. Kas liecia atlyginima tai tikrai ne minimumas, atlyginimas visai padorus, be to ismokamas visada laiku ir neslepiant mokesciu. Atejau cia dirbti iskart baiges savo kolegija. Atejau cia dirbti, kad igyciau darbo patirties ir galeciau lengviau susirasti darba pagal specialybe (vadybininkas esu
Nors seniuose dirbti tikrai reikia stipriu nervu, kaip ir bet kur kitur dirbant su zmonemis.
Kas del karjeros tai tikrai yra reali galimybe kopti karjeros laiptais ir ne vien "stukaciams"
Siulau ilysti i www.cvonline.lt Forumai/Reitingu forumai/Visos temos, ten daug imoniu ivardyta ir nuomone yra isdestyta daugiausia jose dirbanciu ar dirbusiu zmoniu, gal rasi ko reikia?
Jei ne g. uzduoti klausima, gal atsakys kas. Patikrinus duomenis apie 2 imones, nuomone isdestyta labai tikroviska!
Sekmes
Jei ne g. uzduoti klausima, gal atsakys kas. Patikrinus duomenis apie 2 imones, nuomone isdestyta labai tikroviska!
Sekmes
gal kas turit kokios informacijos apie sanitexa? ar verta ten eiti dirbti?