Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 29, 15:47)
gal turit kokios nors info apie LEX SYSTEM ?  g.gif

nu ką, grįžau iš pokalbio. jie atlyginimą moka per verslo liudijimą schmoll.gif stupid.gif
Atsakyti
Gana naudinga kai moka per verslo liudijima.tik ziūrint kokioje srityje dirbi.
Atsakyti
kame ta nauda? blink.gif vyras daug pajamų gauna per verslo liudijimą, bet bankams tai visai neįdomu jei nori pasiimti paskolą būstui sad.gif tiesiai klausia, ko vengia mokėti mokesčius tongue.gif su socialiniu draudimu irgi liūda situacija sad.gif taip kad jokių atlyginimų per verslo liudijimus, nes iš to nauda tik darbdaviui, o ne darbuotojui schmoll.gif
Atsakyti
Gal kieno pazystami dirba SBA balduose, arba siam koncenrui priklausanciose imonese.
Mane domintu salygos gamybos cechuose, kur dirba darbininkai, meistrai, operatoriai ir t.t

Po tos Kariges nelaimes baisu net pasidaro...

p.s gal kieno pazystami dirba Kraft foods Lietuva Kaune?
Atsakyti
Gal kas ka zinote apie UAB "Hansa lizingas"?
Atsakyti
noreciau suzinoti informacijos apie AB Lelija, gal kas dirbo pas juos ? Man siulo parduotuves vedejos vieta.
Atsakyti
Mane domintų, gal ką žinot apie Kauno Grūdus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 31, 13:08)
kame ta nauda?  blink.gif vyras daug pajamų gauna per verslo liudijimą, bet bankams tai visai neįdomu jei nori pasiimti paskolą būstui  sad.gif tiesiai klausia, ko vengia mokėti mokesčius  tongue.gif

kas cia dabar per nesamone apie bankus. Musu visa paskola yra pagrista verslo liudijimu ( tiesa jisai turetas buvo apie du metus ir dar buvo sutartis bent pusei metu). Ir neiskilo jokiu problemu gauti busto paskola norimai sumai.
Va su socialinem garantijom yra blogiau - nera nedarbingumo lapeliu, motinystes pasolpos - bet ir mokesciu sumokama zymiai maziau.
Siaip tai yra labai pelnnga dirbti jei imanoma papildomai pagal verslo liudijima. Tai galima daryti netgi esant dekretinese
Atsakyti
QUOTE(dzudi @ 2005 04 01, 07:45)

gerai girdėjau, darbo sąlygų atžvilgiu, netgi super gerai wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(sabel @ 2005 04 13, 11:57)
noreciau suzinoti informacijos apie AB Lelija, gal kas dirbo  pas juos ?  Man siulo parduotuves  vedejos vieta.

Gal vedeja bus gera dirbt, bet siaip apie sia bendrove taigi nuskambejo per Lietuva seniau. Drauges anyta dirba sioj bendrovej paprasta darbuotoja. Ant duonos uzdirba, 300 lt gauna cry.gif O apie salygas tai ji nenori net kalbet. Dirba, nes neturi kito pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(dzudi @ 2005 04 01, 07:45)

gera imone, gera chebra thumbup.gif o kokias pareigas nusiziurejus? rolleyes.gif
Atsakyti
o kas ten buvo nuskambeje per visa Lietuva?
Atsakyti