Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 04 27, 11:12)
vituly, kaip ten tau užsibaigė? perėjai į Alsą?

Neperėjau, nes ten kažkoks nesusipratimas gavosi. Sakiau daugiau neisiu iki galo visko neišsiaiškinus 4u.gif
Gen. dyrikas tos firmos kaip iš dangaus buvo nukritęs ir nieko jis man nepasiūlė, be to aš ir pati pasakiau jam, kad aš kol kas nieko neieškau konkrečiai, tik palikus savo CV duomenų bazėje cvmarket.lt, jis žinoma manęs paklausė kodėl ta CV aktyvuota, tai aš jam paaiškinau, kad laukiu kol kas nors galbūt pasiūlys geresnes sąlygas ax.gif
Kol kas tvirtai nusprendžiau dar metus niekur neit, nebent kas nors pasiūlys tokias pačias pareigas ir dar plius dvigubą atlyginimą. 4u.gif
kai sakoma visur gerai kur mūsų nėra 4u.gif
Atsakyti
Gal ką nors esate girdėję apie Vičiūnus?
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors žinote, kokios darbo sąlygos firmoje "Baltic Travel Service", kaip ten vertina darbuotojus, kokia ten atmosfera darbuotojų santykiuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukne: 03 birželio 2005 - 12:45
QUOTE(Lukne @ 2005 06 03, 12:44)
Sveikos,
Gal kas nors žinote, kokios darbo sąlygos firmoje "Baltic Travel Service", kaip ten vertina darbuotojus, kokia ten atmosfera darbuotojų santykiuose?

Dėl darbuotojų santykių tai negaliu nieko pasakyt, bet dėl vienos darbuotojos tai atsiliepimai patys baisiausi user posted image Teko man su ja susidurt darbo reikalais, užsisakinėjo paslaugą pas mus. Tai vyriausioji finansininkė Daiva. Nu kur moteriškė trenkta ir nepagarbiai besielgianti su užsakovais. Net galėčiau pasakyti apie ją taip negražiai: išsišokėlė važna osoba save laikanti, žaba .
Taip, kad dėl jos elgesio su darbuotojais tai nežinau, o su užsakovais tai siaubingas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vituly: 03 birželio 2005 - 13:16
Gal žinot ką nors apie WORLD ONE RESEARCH ar kažkaip panašiai. Norėčiau pabandyt ten padirbėti, labai norėčiau informacijos iš ten dirbančių, ar dirbusių apie sąlygas, atlyginimą, atmosferą.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 04 27, 18:50)
Kaip cia dabar gavus darbo Vesigoj biggrin.gif  biggrin.gif  Saunuoliai!

oi neapsigaukit! mano puskė ten dirba. tai doh.gif
Atsakyti
World one as buvau pokalbyje, o po to apie ja isgirdau nekokiu nuomoniu. Beje ir alga pas juos palyginus su tokio tipo darbu labai maza.
Geriau pabandyk www.transcom.lt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas dirbote "Žygio batuose" pardaveja-konsultante , kokios ten yra salygos, alga ir t.t. eisiu i pokalbi siandiena doh.gif tik nezinau ar verta dirbti jei priims, lauksiu jusu atsiliepimu, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringa: 27 birželio 2005 - 10:48
Sveiki 4u.gif
Turiu pasiūlymą dirbti šioje parduotuvėje pardavėja-konsultantė. Gal kas gali išsakyti nuomonę apie šią parduotuvę, kolektyvą?
Ačiū ax.gif
Atsakyti
gal kuri ka girdejot gero ar negero apie Kaune esancia "Freda"?
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 04 15, 11:58)
Gal kas gali papasakot ką nors apie įmonę "ALSA" kaip tik gavau pasiūlymą  iš jų ir nežinau ar apsimoka skambint jiems ar ne? doh.gif

Geriau ten nereikia, kiek girdejau visi is ten bega, ir dirikas priedurnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa @ 2005 06 27, 10:48)
Sveikos merginos,
gal kas dirbote "Žygio batuose" pardaveja-konsultante , kokios ten yra salygos, alga ir t.t. eisiu i pokalbi siandiena  doh.gif  tik nezinau ar verta dirbti jei priims, lauksiu jusu atsiliepimu, aciu 4u.gif

As buvau gavusi pries kelis metus pasiulyma pas juos dirbti pardaveja, atlaikiau kelis testus doh.gif ir kai suzinojau salygas atsisakiau schmoll.gif . Pageidautina, kad visa darbo diena net neprisestum (prisesti ir taip nera kur biggrin.gif ), atlyginimas tikrai ne aukso puodas. O daugiau viskas priklauso nuo konkrecios parduotuves ir joje dirbancio kolektyvo. Jei kolektyvas geras, galima atlaikyti darba sioje imoneje, bet jei...

Kas liecia SBA konkreciai del gamybos nezinau, pati dirbau parduotuveje, atsiliepimai nera super duper. Kam reikia darbo - tas dirba, bet kas gali rasti geriau - iseina. As zadu ieskotis kito darbo...

Svaistunas. Dirbo Saruno kriksto tetis regis sandelininku doh.gif Pradzioje buvo labai gerai, kol nesumane jam nuostoliu ipaisyti doh.gif Greitai jis mete ta darba.

Manau galima daryti isvadas, kad geriausiai valstybinese imonese biggrin.gif , tik ju oi kiek mazai yra doh.gif Arba gerai ten, kur mes dar nedirbome, nes visose imonese yra kazkas neigiamo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 29 rugpjūčio 2005 - 22:43