Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

Man sove tokia mintis kad savo panelei samdysiu lokopede, aisku jei isnes finansai, nesvarbu kad jei gret 18m. manau niekada nera per velu g.gif
Atsakyti
melodija aisku, kad niekad ne per velu, mano mama dar ir vyresnius mokindavo!!!

o mum dar ir sirdeles yda pasirodo yra... fu, nu kiek galima!!! na bet kasuo ir kariamas pripranta!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 11, 13:50)
melodija aisku, kad niekad ne per velu, mano mama dar ir vyresnius mokindavo!!!

o mum dar ir sirdeles yda pasirodo yra... fu, nu kiek galima!!! na bet kasuo ir kariamas pripranta!

Na yda nera gerai bet mano mama nugyveno grazu amzeli su sirdies yda ir 5 vaikus pagimde tai labai nepergyvenk. Mano drauge gyvena jau 34m del sito tikrai nusiramink.

Cia kiek skaiciau, susidariau ispudi, kad esi tikrai super mama, noriu paklaus \t kaip tu viska speji?

Aciu, bet tikrai nesijauciu tokia ir nespeju visur taip kaip noreciau spet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 02 11, 15:17)
Na yda nera gerai bet mano mama nugyveno grazu amzeli su sirdies yda ir 5 vaikus pagimde tai labai nepergyvenk. Mano drauge gyvena jau 34m del sito tikrai nusiramink.

Aciu, bet tikrai nesijauciu tokia ir nespeju visur taip kaip noreciau spet doh.gif

kartais niekaip nesuprantu, kaip imanoma viska istvert, visas tas blogas naujienas, visi visad sako, kad as optimiste, kad i gyvenima visad ziuriu su sypsena, bet kartais taip sunku, kartais nakti guli ir neina uzmigt, nes kankina skausmas sirdi, kartais buna, kad tarp daug zmoniu uzninka blogos mintys ir atrodo toks gumulas burnoj susidaro ir vos laikai asaras.... Ir visstengiuos, kad niekam del to nebutu liudna!na tikiuos, kad laikas pades susitaikyti su ta mintim!
na as atsiprasau, kad cia taip, kartais taip noris kazkur ta parasyt, kas spaudzia viduj!
Atsakyti
Pilnai tave suprantu ad23. Ma irgi buna,kad negaliu uzmigti vis mastau ir mastau paie problemas del dukros. Arba uzeina irgi,kad gumulas skersai gerkles atsistoja ir stengiesi kazkur dingt,kad niekas neuzkalbintu,kad nepravirkti prie visu. Nera lengva mamoms,bet prie vaiku juk neverksim,ar prie svetimu.Tai valdaisi,pakeli galva ir eini tolyn. Vistiek tai musu vaikai ir mylim juos is visos sirdies ir pergyvenam del ju.
Atsakyti
Pareis 4u.gif tikrai ir atrodo del kiekvieno naujo issukio mazulis tarsi pakyla tavo akyse!Kuo daugiau del jo kenti tuo jis svarbesnis ir brangesnis tau tampa!

Na ka mes pirmadieni pas kardiochirurga! doh.gif verysad.gif Gerai, kad bent jau yra kas nuveza, kas palaiko!Nors is ties niekas negali suprasti to, kas dedasi viduj!
Atsakyti
[quote=ad23,2006 02 12, 21:04]
kartais niekaip nesuprantu, kaip imanoma viska istvert, visas tas blogas naujienas, visi visad sako, kad as optimiste, kad i gyvenima visad ziuriu su sypsena, bet kartais taip sunku, kartais nakti guli ir neina uzmigt, nes kankina skausmas sirdi, kartais buna, kad tarp daug zmoniu uzninka blogos mintys ir atrodo toks gumulas burnoj susidaro ir vos laikai asaras.... Ir visstengiuos, kad niekam del to nebutu liudna!na tikiuos, kad laikas pades susitaikyti su ta mintim!
na as atsiprasau, kad cia taip, kartais taip noris kazkur ta parasyt, kas spaudzia viduj!

puikiai tave suprantu isverkiau 13m. dabar nebeverkiu bet sirdis vistiek zaizdu pilna jos negalima nuramint, bet kai isisakai lengviau palieka lyg.
Pamenu sese sumane man praskaidrint nuotaika ir nusivede i kaskokia svente, o ten tokia maza grazi mergyte begiojo man buvo sakes kad ir kaip laikiausi bet asaros pacios riedejo o sirdi raize kaip su peiliais ir gavome iseit cry.gif cry.gif
Motinos visa likusi gyvenima gyvena su skaudama sirdimi su kaltes jausmu, o vaikai taip pat negaledami pilnaverti gyvenima gyvent kencia......
Atsakyti
Ar jum taip buna, raunu dukrai dantukus senuosius jau jie sugede, bet galetu dar but, kad galetu kiti isdykt sveiki, jos zandikaulis yra per mazas ir nebetelpa dantukai nes jie dygsta visi kaip zmogui ir priklauso turet, ko tik nebumna siam gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
na va siandie buvo vilniui, butu pagulde jau snd, bet, nebuvom pasiruose, tad nukelem kitam pirmadieniui... tai tikejaus, kad nereikes nieko nebus....
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 20, 14:05)
na va siandie buvo vilniui, butu pagulde jau snd, bet, nebuvom pasiruose, tad nukelem kitam pirmadieniui... tai tikejaus, kad nereikes nieko nebus....

Kaip sekasi ar pagulde?
Mano panele nebenori eit ir i Goda jei namie geriau:) kad nereiktu pazymu nest kaip butu gerai, o dabr turi pateisint jei nenori moket , bet as jos gi neisvarysiu per prievarta, kad eitu. g.gif
Atsakyti
na mus paulde, po to apsilankymo praejus savaitei, dar po dvieju isoperavo ir dabar mazius guli reanimacijoj... jam plauciu uzdegimas prasideda, o as sloga pasigavau, tai namo issiunte!!!Na ka padarysi kai tik pasveiksiu taip ir leksiu pas savo maziuka!!!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 03 20, 10:34)
na mus paulde, po to apsilankymo praejus savaitei, dar po dvieju isoperavo ir dabar mazius guli reanimacijoj... jam plauciu uzdegimas prasideda, o as sloga pasigavau, tai namo issiunte!!!Na ka padarysi kai tik pasveiksiu taip ir leksiu pas savo maziuka!!!

Sita viskas mano isgyventa, mano dukryte 5 men gulejo renimacineja o as ziurejau pro langiuka tik i ja, sedejau naktim prie loveles jos nes nedave lovos man as zmogus negalejau sedet parom neusnudus , usnusdavau tik ant dukrytes loveles galva padejus ir to gydytojas pamates liepdavo nemiegot ... tiesiog jauciausi kaip lageri. Paskum pati susirgau isvazevau pas sese, pasveikus vel gryzau, bet pamacius, kad jau antras menuo keliauja, bet dukra niekaip neisivaduoja is temperaturos tai ja su 38 laipsniais as isiveziau i namus, t.y pas sese. Ieskojom gydytojos viena net nuodus pasiule tik liepe paciom sugirdyt, as ant jos tikrai nepykstu. Kita gydytoja isvadino durnem ir liepe isigydyt plauciu uzdegima. Badziau as ja pati tas mazutes plonytes kojytes ir kiekvienas duris smigo tiesiai man i sirdi, bet jos akytes dar skaudziau saukesi pagalbos kai uzeidavo kosiuliuko priepuoliai. Pasveikom nusipenejom namuciuose budamos, tik per anksti sumanem, matomai, masaziste nusisamdyt ir be to jin nemokejo ligoniuku masazuot, atejo isrenge nuogai, nors kambarys buvo siltas sildomas dar elektra, bet dukryte vel atkrito, tuomet pagulde i Marijampoles ligonine, ten isgulejome 4 ar 5 men isgijo mazule, atejo pavasaris parlekeme i namus per vasara kasdien lauke buvome, miegojome jame net sloga isigydeme saules vonias priiminedamos. Ir taip 2 ar 3 metus gyvenome ramiai, pradejo augt guzeliai keisti jie budavo skausmingi didedavo, taip prasidejo kiekvienais metais operacijos kartais net po dvi, ir per kiekviena operacija sirdis virpejo kraujas gyslose sustodavo kol as ja sulaukdavau grystancios is is operacines, prasydavau kad tik vietine narkoze leistu , kad as salia busiu, bet gydytojei nesutiko ir taip iki 15m. Dabar auga dar guzeliai, bet pakolkas jie pratruksta ir nereikia ju operuot. Ateitis neaiski. Dziaugemes, kad sendien mudvi kartu.
O tau mazute kantrybes, buk tvirta, rytojus tikrai bus geresnis ir grazesnis. Sekmes. Gryskit kuo greiciau namo., laukiame.
Atsakyti