Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

QUOTE(melodija @ 2006 05 16, 16:09)
As visoms supermamytem sakau didi didi aciu uz linkejimus man  clap.gif  4u.gif
Kazkaip buvau pamirsus si puslapiuka. wub.gif

Sventem po mano gimtadienio sunaus  gimtadieni ir jin jame dalyvavo. As tai taip ismasciau, kad su senimu nenorejo jin gi mergina  verysad.gif  bigsmile.gif
Jau klause kaip jos gimtadeni svesim, va reiks ir jos atsvest su visom dudom gi jei bus 18m verysad.gif  doh.gif

tai jau baliu merginai darysit! lotuliukas.gif
beje kaip jus jauciates?Nesergat negaudo pavasarines ligos?Va mus tai pagavo slogike, bet nedidele, tai pirmadieni mausim i raidos centra pagulet...
o siaip mum sekasi neblogai vaikas ismoko pliurpt, tai spjaudosi ir tuo patenkintas, dar ismoko ciausket, ypac ryte ta dainuoja **** blia dlia dia tia ir duoda jis sau, o mum taip faina!
ka jus veikinekinejat tokiom niuriom paskutinem pavasario dienom?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 05 31, 13:49)
tai jau baliu merginai darysit! lotuliukas.gif 
beje kaip jus jauciates?Nesergat negaudo pavasarines ligos?Va mus tai pagavo slogike, bet nedidele, tai pirmadieni mausim i raidos centra pagulet...
o siaip mum sekasi neblogai vaikas ismoko pliurpt, tai spjaudosi ir tuo patenkintas, dar ismoko ciausket, ypac ryte ta dainuoja **** blia dlia dia tia ir duoda jis sau, o mum taip faina!
ka jus veikinekinejat tokiom niuriom paskutinem pavasario dienom?

Sveikute, Dziaugiuosi su jum kartu kad mazylis netyli o pliurpia thumbup.gif
virusiukas ir mano panele buvo pagulde i lovyte, bet sendien jau vel eina i Goda ir ruosiasi i Vilniu vykt smile.gif
Atsakyti
Melodija sekmes Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 05 31, 19:15)
Sveikute, Dziaugiuosi su jum kartu kad mazylis netyli o pliurpia thumbup.gif
virusiukas ir mano panele buvo pagulde i lovyte, bet sendien jau vel eina i Goda ir ruosiasi i Vilniu vykt smile.gif

mes irgi ruosiames...nuo pirmadienio i vaiko raidos centra gulam!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 06 01, 11:48)
mes irgi ruosiames...nuo pirmadienio i vaiko raidos centra gulam!

Esame ir mudvi ten gulejusios thumbup.gif

rena dekui 4u.gif
Atsakyti
Ir mes ten gulejome...visai nieko ax.gif
Papildyta:
Ir mes ten gulejome...visai nieko ax.gif
Atsakyti
Rena, tarp mūsų mažylių vienos savaitės skirtumas.Noriu paklausti ar tavo vyresnėlis nerodė pavydo jaunėliui.Mano tai išproto ėjo,teko gerti raminančius vaistus ne tik jam,bet ir man.Ir dabar visokias nesamones daro,kad tik gautų daugiau dėmiasio.Buvo prasidėją nerviniai priepoliai,bijojau kad neperaugtų į epilepsiją.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 07, 15:56)
Rena, tarp mūsų mažylių vienos savaitės skirtumas.Noriu paklausti ar tavo vyresnėlis nerodė pavydo jaunėliui.Mano tai išproto ėjo,teko gerti raminančius vaistus ne tik jam,bet ir man.Ir dabar visokias nesamones daro,kad tik gautų daugiau dėmiasio.Buvo prasidėją nerviniai priepoliai,bijojau kad neperaugtų į epilepsiją.

Zinok, kaip nekeista ir net pati esu nustebusi, jam vienodai sviecia ar yra tas brolis arne. Tik labai jau megsta, kai mazius uzmiega specialiai eiti patriuksmauti, gali netgi jam ir suduoti, na zo reikia ziureti, kad ko nepridirbtu.
Pries pat gimdyma jam padarem kambari, nupirkom telika, kuri jis dievina, tai jis kazkaip kolkas labai jau patenkintas savo kambariu, o man tai naktim sunkiau. As turiu keltis priziureti ji ar uzsiklojes, nes pats to padaryti nesugeba. O ir epilepsija pas mus buna miego metu, tai irgi rekia ziureti. Bet juk visi i viena kambari nesusigrusim doh.gif na tai kai kam tenka aukotis.
Ir as pati stengiuos vis ateiti paglostyti, pabuciuoti, kad tik nejaustu pavydo. Kolkas tfu tfu tfu, dar yra pakenciama.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 06 07, 14:56)

mano sunus net buvo pradejas gert is buteliuko biggrin.gif bet kaskaip jis greit savo sese pamilo ir saugojo, viena kart norejau palikt kaimynei, o tas pagalvojo kad as ja atiduot noriu, kiek mazuliui asaru buvo, ciut pati nepravirkau su juo kartu
cry.gif Tik viena noriu pasakyt rek rodyt meile abiem vaikuciams ir aiskint vyresniajam kad mazuli reik mylet kad jis yra bejegis siuo metu reikalaujantis meiles ir svelnumo is savo artimuju ir t.t....
Atsakyti
Mums čia užvakar tokia situacija atsitiko... Buvom pas mama, kitoje gyvenvietėje. Vaikai mėgsta į gatvę išeiti ir su kaimynais vaikais susipažinti, o jie juk nepažįstami visi buvo, tad apstojo Rimvydą verysad.gif Einu, žiūriu, sėdi Rimvydas ant žemės ir verkia verysad.gif Paklausiau kas atsitiko, sako, kad kai svetimi vaikai apstoja jam "dzyn", bet sako, kad jam skaudu, kad brolis negynė, tylėjo... Tokios situacijos būna nelengvos... Teko kalbėti su abiem: Justui paaiškinau, kad taip jau atsitiko, kad jis gimė įpatingoje šeimoje, kur auga įpatingas jo brolis, todėl ir jo, Justo, likimas ir vaidmuo šeimoje įpatingas... paradoksas, bet jis, būdamas jaunesniu broliu, turi būti vyresniu savo vyresniam broliui... doh.gif turi ji apginti, būti jo gynėju bei užtarėju. Aišku negerai, kad iš jaunesnio ir mažesnio vaiko tenka "kūrti" kokią auklę ar patarėją, vedlį Rimvydui, bet juk todėl mes ir esame įpatingi g.gif Jis vaikas suprato, kad tai ne dėl to, kad jam bandoma primesti vyresniojo brolio slaugės vaidmenį, o todėl, kad jam tiesiog teko toks vaidmuo... Jis pritarė ir, stengdamasis pralinksminti Rimvydą, pakvietė jį pažaisti. Rimvydui pasakiau, kad brolis mažesnis ir kad jis, vietoje to, kad laukti pagalbos iš brolio ar dar kažko, pats stengtųsi įveikti tam tikrus barjerus. Pastebėjau, kad jam vistik kartais trūksta pasitikėjimo savimi, nors jis dar visai vaikas, o pasitikėjimo kartais trūksta ir mums, suaugusiems doh.gif Aišku aš jį užtikrinau, kad mes visada padėsim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 06 08, 13:09)
Mums čia užvakar tokia situacija atsitiko... Buvom pas mama, kitoje gyvenvietėje. Vaikai mėgsta į gatvę išeiti ir su kaimynais vaikais susipažinti, o jie juk nepažįstami visi buvo, tad apstojo Rimvydą  verysad.gif Einu, žiūriu, sėdi Rimvydas ant žemės ir verkia  verysad.gif Paklausiau kas atsitiko, sako, kad kai svetimi vaikai apstoja jam "dzyn", bet sako, kad jam skaudu, kad brolis negynė, tylėjo... Tokios situacijos būna nelengvos... Teko kalbėti su abiem: Justui paaiškinau, kad taip jau atsitiko, kad jis gimė įpatingoje šeimoje, kur auga įpatingas jo brolis, todėl ir jo, Justo, likimas ir vaidmuo šeimoje įpatingas... paradoksas, bet jis, būdamas jaunesniu broliu, turi būti vyresniu savo vyresniam broliui...  doh.gif turi ji apginti, būti jo gynėju bei užtarėju. Aišku negerai, kad iš jaunesnio ir mažesnio vaiko tenka "kūrti" kokią auklę ar patarėją, vedlį Rimvydui, bet juk todėl mes ir esame įpatingi  g.gif Jis vaikas suprato, kad tai ne dėl to, kad jam bandoma primesti vyresniojo brolio slaugės vaidmenį, o todėl, kad jam tiesiog teko toks vaidmuo... Jis pritarė ir, stengdamasis pralinksminti Rimvydą, pakvietė jį pažaisti. Rimvydui pasakiau, kad brolis mažesnis ir kad jis, vietoje to, kad laukti pagalbos iš brolio ar dar kažko, pats stengtųsi įveikti tam tikrus barjerus. Pastebėjau, kad jam vistik kartais trūksta pasitikėjimo savimi, nors jis dar visai vaikas, o pasitikėjimo kartais trūksta ir mums, suaugusiems  doh.gif  Aišku aš jį užtikrinau, kad mes visada padėsim.  4u.gif

labas Cleo 4u.gif suspaude man sirdi beskaitant. Kad Rimvydukas taip pasake is to matau kad jam svarbiausia seima, jis subrendes daug daugiau negu pagal savo amziu. Idomu ka sake tavo sunus mazasis kodel neaogyne?

Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 06 08, 19:35)
labas Cleo 4u.gif  suspaude man sirdi beskaitant. Kad Rimvydukas taip pasake is to matau kad jam svarbiausia seima, jis subrendes daug daugiau negu pagal savo amziu. Idomu ka sake tavo sunus mazasis kodel neaogyne?

Nežinojo jis ir pats kodėl... juk jam tik 8 metukai... O negynė manau todėl, kad ir jis yra asmenybė, ir jis stengiasi "integruotis" į visuomenę bigsmile.gif tik dar nemoka padaryti visokių filosofinių ir psichologinių "išvedžiojimų", kurti teorijų ir pan. Juk ir mums tai sunku mirksiukas.gif
Atsakyti