Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

mano mazajam atsakomybes jausmas uz sese stiprus nepagal metus.vos pradejes vaikscioti nesdavo jai saldainius,veliau ruosesi eiti i miska pas ragana burtu sesei isgydyti.dabar jam 7m., tai iesko zmonos,kuri galetu priziuret sese, kai manes nebus.tai nuraminu,kad to nereikia-as dar pati susitvarkau. smile.gif dar noreciau paklausti, kal zinot kur galima nusipirkt gleiviu atsiurbeja ir kiek jis galetu kainuoti? g.gif
Atsakyti
Mano mazajam 6men., tai taip keista, kai jis broli pamato sliauziojanti, tai taip ziuri (akis ispletes), kaip i kokia atrakcija. Tai vis galvoju, kaip cia ateity bus, kaip mazius elgsis su broliu...
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 06 10, 00:51)
Mano mazajam 6men., tai taip keista, kai jis broli pamato sliauziojanti, tai taip ziuri (akis ispletes), kaip i kokia atrakcija. Tai vis galvoju, kaip cia ateity bus, kaip mazius elgsis su broliu...

tikriausiai kaip visi broliai eis pestyniu doh.gif

saulute zeme ritinetis pradejo, kad mano panele galetu maudytis juroje thumbup.gif na ir pasiseke jei smile.gif jinai Sventojoje su savo likimo draugais.........
Atsakyti
Mes buvo i Lietuva trumpam parvyke su reiklais,bet man ta kelione su dukra buvo kazkas kosmarisko. Kelione i Vilniu,as galvojau kad tikrai isprotesiu nuo jos rekimo,sedynes priekyje spardymo ir zviegimo,kol ji neuzmigo.Mieste kur visi supranta ka jisako lietuviskai zmones ziuri sustoje,o ji zviegia gatvej"man nepatinka,kai prie manes eina""nepatika kai uz manes eina" 2mane priliete,as suduosiu atgal".Buvo toks vaizadas kad mes turim isprotesjusi vaika,kuris atrodo visai normaliai kol tyli. Karta mama paprase,kad as su dukra iseiciau is parduotuves,nes jai geda pasidare del anukes elgesio,nors dukra tik ejo atbula apsikabinus mane ir paslepus akis nuo visu. ir galu gale mama pasiule ,kad sekanti karta mes apsilankytume pas ja ,kai dukra nebedarys tokiu isteriju.ir taip pasake,del vieno karto,kaip dukra iskele namuose tikra scena ir nejo jos suvaldyti. Nors siaip tai as jau esu ir anksciau is jos isgirdus,kol dukra kudikis buvo,paklause,kada mes isvaziuosim,nors pati pasikviete mus pas ja pagyventi. Taigi buvo ir maloniu akimirku,bet dar vienos tokios keliones as neatlaikyciau. O lektuvu dukrai labai patiko skristi,kol niekas nekosejo.
Atsakyti
jo vaizdelis nekoks,bet manoji irgi isteriskai uzsiklykia,zmonem atrodo kazkas baisaus,mano dukra su visidska negalia,negaliu jai pasakyt kad liautusi,raminu ir tiek...stipribes jums Pareis,ir kad kitos keliones jum teiktu tik malonuma...
Atsakyti
Mano sūnus irgi vaikščiodavo atbulas,apsikabinęs mane ir slėpdamas akis nuo visų.Okai buvo kakie 2 metai,jei kas pakalbindavo,tai jis užsimerkdavo ir nerodydavo jokios reakcijos.Odabar nuolat vartojame žolinius raminančius vaistus,tai jis kažkaip ramiau į viską reaguoja ir didelių nesamonių nebedaro.
Atsakyti
Grizus is Vilniaus as jau buvau tiek iskankinta tu isteriju,kad as pirmu taikimu i vaistine lekiau ir nupirkau ausu kistukus,kad ji maziau kiek to triuksmo girdetu ir prasiau raminanciu. Bet i gala tu raminanciu mes jau is kart po dvi tabletes davem,jie irgi zoliniai. Eisiu cia kalbesiu su psichologu,nes nebeimanoma daros,ja ismes tuoj pat is mokylos jei ji taip draskysis. Sakm pirksim maza sticka,irsysim vaikiskos muzikytes ausines ir bandysim sitaip vedziotis po miesta,kur mums reikia su ja nueit. Ji reaguoja i kiekviena kosuli ir krenkstelejima,o jei kas praeidamas nors kiek prisiliecia ar net mes patys tai toks triuksmas ji pasiunta.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 06 11, 13:14)
tikriausiai kaip visi broliai eis pestyniu doh.gif
saulute zeme ritinetis pradejo, kad mano panele galetu maudytis juroje  thumbup.gif na ir pasiseke jei  smile.gif jinai Sventojoje su savo likimo draugais.........

Oi kaip tavo duklriukui smagu thumbup.gif net ir man pavydu blush2.gif aisku is gerosios puses mirksiukas.gif
Kas del pestyniu, tai gal eis mazasis, o dickis tik reks doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Pareis @ 2006 06 11, 15:02)
Mes buvo i Lietuva trumpam parvyke su reiklais,bet man ta kelione su dukra buvo kazkas kosmarisko. Kelione i Vilniu,as galvojau kad tikrai isprotesiu nuo jos rekimo,sedynes priekyje spardymo ir zviegimo,kol ji neuzmigo.Mieste kur visi supranta ka jisako lietuviskai zmones ziuri sustoje,o ji zviegia gatvej"man nepatinka,kai prie manes eina""nepatika kai uz manes eina" 2mane priliete,as suduosiu atgal".Buvo toks vaizadas kad mes turim isprotesjusi vaika,kuris atrodo visai normaliai kol tyli. Karta mama paprase,kad as su dukra iseiciau is parduotuves,nes jai geda pasidare del anukes elgesio,nors dukra tik ejo atbula apsikabinus mane ir paslepus akis nuo visu. ir galu gale  mama pasiule ,kad sekanti karta mes apsilankytume pas ja ,kai dukra nebedarys tokiu isteriju.ir taip pasake,del vieno karto,kaip dukra iskele namuose tikra scena ir nejo jos suvaldyti. Nors siaip tai as jau esu ir anksciau is jos isgirdus,kol dukra kudikis buvo,paklause,kada mes isvaziuosim,nors pati pasikviete mus pas ja pagyventi. Taigi buvo ir maloniu akimirku,bet dar vienos tokios keliones as neatlaikyciau. O lektuvu dukrai labai patiko skristi,kol niekas nekosejo.

Kaip as tave uzjauciu, as tai tokiu bedeliu neturiu. Manajam tai labai patinka kur nors eiti, tik varyk. Bet jis nezino saiko, kada gana arba ne ten nuejei ar nuvaziavai kur jis norejo doh.gif tai kakaryne atidaryta ir nuraminti neina be raminamu ir gan stipriu verysad.gif
Skaudu, kai tavo mama taip reguoja i anukele, gal jai sunku susitaikyti, kad ji tokia g.gif
Mano mama tai ir dabar kai sveciavausi, tai pasake: mano tikriausias anukas yra vyresnelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2006 06 11, 15:02)
Mes buvo i Lietuva trumpam parvyke su reiklais,bet man ta kelione su dukra buvo kazkas kosmarisko. Kelione i Vilniu,as galvojau kad tikrai isprotesiu nuo jos rekimo,sedynes priekyje spardymo ir zviegimo,kol ji neuzmigo.Mieste kur visi supranta ka jisako lietuviskai zmones ziuri sustoje,o ji zviegia gatvej"man nepatinka,kai prie manes eina""nepatika kai uz manes eina" 2mane priliete,as suduosiu atgal".Buvo toks vaizadas kad mes turim isprotesjusi vaika,kuris atrodo visai normaliai kol tyli. Karta mama paprase,kad as su dukra iseiciau is parduotuves,nes jai geda pasidare del anukes elgesio,nors dukra tik ejo atbula apsikabinus mane ir paslepus akis nuo visu. ir galu gale  mama pasiule ,kad sekanti karta mes apsilankytume pas ja ,kai dukra nebedarys tokiu isteriju.ir taip pasake,del vieno karto,kaip dukra iskele namuose tikra scena ir nejo jos suvaldyti. Nors siaip tai as jau esu ir anksciau is jos isgirdus,kol dukra kudikis buvo,paklause,kada mes isvaziuosim,nors pati pasikviete mus pas ja pagyventi. Taigi buvo ir maloniu akimirku,bet dar vienos tokios keliones as neatlaikyciau. O lektuvu dukrai labai patiko skristi,kol niekas nekosejo.

Sunkiausiai, kai artimieji, o ypač mama, ne tik kad nepalaiko, bet taip elgiasi blink.gif Bet, Pareis, manau nuo to tu tapsi tik dar stipresnė 4u.gif Nors, liūdna dėl tavo mamos elgesio, labai liūdna... verysad.gif
Atsakyti
Sia vasara bus giminiu susitikimas tai as nusivesiu ir savo mergaite ten perlipusi per savo as, turiu but stipri ir viska atlaikyt jei norim kad neigaliukus visuomene priimtu naturaliai mes turime rodytis jame su savo bedomis.

Pareis esi saunuole, kad nepabugai vaziuot su savo rupesteliu i lietuva thumbup.gif
Atsakyti
Kartais pasvajoju,kad visų neigaliukų mamytėms vieną kartą metuose galėtų skirti sanatorinį gydymą ,o tėčiai tuo tarpu pabūtų su vaikučiais.Manau,kad utopinė ta mano svajonė,bet aš vistiek pasvajoju...Man pailsėti užtektų kokių 5 dienelių.Bet ką aš čia paistau?Vaikui negali gauti,o apie save jau nekalbu...
Atsakyti
O as su vyru pakalbejau ir jei tik iseirtu tai gal ir padarysim taip,kad as savaitei ar dviem viena i Lietuva nuvykciau kai jam atostogos bus. Kaip man buvo gera kai as pusantros dienos pabuvau tik su draugem tongue.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti