Sveikos,as gana nauja siame tinklalapi,bet tikrai nenaujoke akiniuociu pasaulyje
.Pati nesioju akinius kiek save atsimenu ir dar dirbau toje srityje ne vienerius metelius.
Kas del apnasu ant kontaktiniu,tai gali jos atsirasti nuo ivairiausiu priezasciu ir nuo kiekvieno zmogaus organizmo.Visu priezasciu neisvardinsiu,bet kelias:
1.Tirpalas.
2.Netinkami kontaktiniai.
3.Vartojami vaistai,tame tarpe kontraceptiniai.ir t.t
Ir su sloga nejuokaukit
!!! Atrodo niekas,bet i akis infekcija isimeta greit kai nesioji kontaktinius,nes akys ir nosis tarpusavi susije

Kas del apnasu ant kontaktiniu,tai gali jos atsirasti nuo ivairiausiu priezasciu ir nuo kiekvieno zmogaus organizmo.Visu priezasciu neisvardinsiu,bet kelias:
1.Tirpalas.
2.Netinkami kontaktiniai.
3.Vartojami vaistai,tame tarpe kontraceptiniai.ir t.t
Ir su sloga nejuokaukit

Na va visa savaitgali su linzem pragastroliavau (nakti issiimdama aisku) ir labai fainai jauciuosi
Vadinasi jos man tikrai tiko.Ir skystis nei grauzia,nei dar kitaip kankina.Tik va nustebau,kad Vilniuj Eagle Vision neturi jokiu linziu 3 menesiams.Nesamones kazkokios.

Aciu tam išradingam zmogui, kuris aklajai zmonijai padovanojo kontaktinius lesius
Diena nesioju lesius, o vakare uzsisdedu akinius. Taigi, toks senovinis dalykas, kaip akiniai, manim dar nepamirstas
Tam, kad matyti pasauli spalvotu ir ryskiu reikia ir akinuku, ir kontaktiniu lesiu
(aisku, tai tik mano subjektyvi nuomone)

Tam, kad matyti pasauli spalvotu ir ryskiu reikia ir akinuku, ir kontaktiniu lesiu

Pasakykite man linziu naujokei, ar kiekviena karta saziningai dziovinate konteineriukus? man taip liepe daryti okuliste - isidejus linzes, skysti ispilti ir palikti konteineriuka neuzsuktais dangteliais isdziuti. Man tai atrodo kad tada ten gali patekti visokiu dulkeliu

Dovesa, man skauda gal;va pavaiksciojus ilgiau su linzemis. Ir retos firmos linzes tinka. ne viena karta buvo, jog nusiperku, o jos netinka - iskreipia vaizda, akys asaroja, galva ima is karto skaudeti ir spausti smilkinius, darosi silpna.
Paskutini karta pirkau Vision express'e linzes Frequency menesines. Jos man tiko. Tad vel planuoju kita savaitele jas nusipirkti.
Bet dazniau nesioju akinius, nes, mano akims linzes nelabai, nebent nesioti ne kiekviena diena.
Paskutini karta pirkau Vision express'e linzes Frequency menesines. Jos man tiko. Tad vel planuoju kita savaitele jas nusipirkti.
Bet dazniau nesioju akinius, nes, mano akims linzes nelabai, nebent nesioti ne kiekviena diena.
ir man gydytoja liepe dziovinti, bet ne visada tai saziningai darau:)
QUOTE(Tina* @ 2004 12 16, 23:00)
Pasakykite man linziu naujokei, ar kiekviena karta saziningai dziovinate konteineriukus? man taip liepe daryti okuliste - isidejus linzes, skysti ispilti ir palikti konteineriuka neuzsuktais dangteliais isdziuti. Man tai atrodo kad tada ten gali patekti visokiu dulkeliu 

Taip

Nedziovinu,nes nesioju vienadienes linzes
,bet jei reiketu ,tai tikriausiai pamirsciau tai daryt
.

As konteineriu nei kart nedziovinau, nors linzes nesioju 14 metu ir nieko neatsitiko. Kate25 gal tau linziu stiprumas per didelis ir tau skauda del to galva.

Vakar su lizemis isbuvau labai ilgai. Tiek dar neteko. Nuo pat ryto iki nakties. Biski pavargo akeles, vakare tai pajauciau.
Bet vistiek man su jomis
Uztat siandien sedziu su akiniukais ir ilsinu akis
Bet vistiek man su jomis

Uztat siandien sedziu su akiniukais ir ilsinu akis

As uz akinius. Dabar kaip tik galvoju nusipirkti naujus
Linzes naudoju daugiausia darbui, t.y. scenai. Kai pries kelis metus pradejau nesioti linzes, is pradziu buvo viskas gerai, paskui akys pradejo dziuti, raudonuoti - turejau padaryti pertrauka. Dabar pastebejau, kad akys, vel pradejus nesioti linzes, tapo itin jautrios sviesai, neretai vakarais raudonos kaip triusiuko
Pazistama oftamologe karta issitare - kad jus zinotumet, kiek mes akiu pasalinam del...linziu...
Jos nuomone, linzes, kad ir kaip svariai palutum rankas, kad ir kaip stengtumeisi valyti konteineriukus, yra svetimkunis musu akyse, kuris kasdien braizo, dirgina labai jautria gleivine, ir pazeista ji tampa ne tokia atspari uzdegimams, infekcijoms..
Zodziu, "ant saves" jau isbandziau - nepasiteisino (nors is pradziu labai dziaugiausi), o jums - sekmes

Zodziu, "ant saves" jau isbandziau - nepasiteisino (nors is pradziu labai dziaugiausi), o jums - sekmes