QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 21:06) |
Visos uz, o gal kas ir pries yra. |
Yra ir pries, tai mano diedas

Beje, virusa jis isitaise ne siaip sau, bet del to, kad tas linzes prastai priziurejo, tiksliau, visai nepriziurejo. Vandenio nekeisdavo, nesiodavo virs normos, nedezinfekuodavo (tai buvo seniau, kai reikdavo anas kas savaite dezinfekuot verdant)... Taip kad nenuostabu

QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 21:09) |
Ir kokios FIRMOS linzes yra geriausios? |
Man ciba patinka

Luzineja forumas kazko tikrai.
Man tai kazkaip itartina,kad vienas linzes taip ilgai nesiojat
ar nekenkia akim,ir kada pajauciat kad jau mest laikas?
Gausiu pinigelius ir reiks paciai pabandyt. Noa vis mini kazkokias Cibas, kokioj saly jas gamina?
Papildyta @ [mergetime]1102102155[/mergetime]
Ar jos minkstos?
Man tai kazkaip itartina,kad vienas linzes taip ilgai nesiojat

Gausiu pinigelius ir reiks paciai pabandyt. Noa vis mini kazkokias Cibas, kokioj saly jas gamina?
Papildyta @ [mergetime]1102102155[/mergetime]
Ar jos minkstos?
QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 22:28) |
. Noa vis mini kazkokias Cibas, kokioj saly jas gamina? Papildyta @ [mergetime]1102102155[[b]*Noa rgetime] [/b] |
Miniu

http://www.cibavision.com/ va

QUOTE |
Ar jos minkstos? |
Minkstos minkstos, kuo minksciausios

O kaip daznai reikia keisti skysti, ir kiek jis kainuoja,kaip ilgai jo uztenka?
QUOTE (midux @ 2004 12 03, 20:32) |
nikutei kad pastrigo ![]() ![]() |

O kietas tai tik Santariskes ir gamina, nutaiko vietoj ir pagal aki pagamina. Dar turi jie ir minkstas, ir pusiau kietas, bet as jau kaip pripratau, tai i nieka savuju nekeisciau - jos yra mazesnes nei minkstos, dengia vos ta melynuma akies (ar ruduma - kaip kieno akys). Kas puse metu geriausia atvaziuoti pas juos ir jie jas papoliruoja: paziuri, ar nesusireze, juk visokiu akmenu gatveje prikrenta. Siuo atzvilgiu minkstos yra geriau - su kietom atrodo, kad kas peiliais aki pjautu, kai ikrenta kas. Ale suo ir kariamas pripranta

QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 23:36) |
O kaip daznai reikia keisti skysti, ir kiek jis kainuoja,kaip ilgai jo uztenka? |
Nu tu Tina, visus necenzurinius klausimus issiklausinesi

Skyscio ir teisingai naudojant man ganetinai ilgai uztenka, gal bonkos - pusmeciui ar ilgiau. Bonka - 35-45 Lt, ziurint kokia pirksi. Dideles iskart nepirk, nes buna, kad netinka skystis, tai kur paskui ja desi? Tos mazos bonkytes po 8 -15 Lt ir kelionej gerai, o ir uztenka normaliai

Aš prie lęšininkių irgi prisijungiu
Naudoju jau antri metai nuolat, įvairias ir įvairiai:) Šiuo metu Bauch & Lomb, bet planuoju pasidaryti dar ir akinukus naujus. Kažkaip man regėjimas vis silpsta...
Tik va klausimas, ar nuo lęšių, ar nuo kompo? Vienaip ar kitaip, darbe turbūt teks pereiti prie akinukų
Oj...

Naudoju jau antri metai nuolat, įvairias ir įvairiai:) Šiuo metu Bauch & Lomb, bet planuoju pasidaryti dar ir akinukus naujus. Kažkaip man regėjimas vis silpsta...

Oj...
As taip pat nesioju kontaktinius lesius (stazas
- 5 metai), na ir akinukus turiu, kuriuos uzsidedu vakarais, kad akys pailsetu, o dabar kai su vaiku namuose bunu, tai ir pastoviai nesioju - linzes uzsidedu, kai iseinu kur nors
Fantastiskas privalumas - ziema jos nerasoja. Aisku ir akinius galima spec. skysciu isvalyt, nuima ta rasojima, bet...
Nesioju linzes minkstas, trims menesiams skirtas, bet realiai ju uztenka bent pusmeciui. Skysti keiciu kaskart, nes akis labai jautrias turiu.

Nesioju linzes minkstas, trims menesiams skirtas, bet realiai ju uztenka bent pusmeciui. Skysti keiciu kaskart, nes akis labai jautrias turiu.
O idomu, kai daug sedi prie kompo ir labai sauseja akys,ar nebus sunku su linzem? Ar ju buna (kaip ir akiniu) su antirefleksinem dangom?
QUOTE (Tina* @ 2004 12 04, 02:24) |
O idomu, kai daug sedi prie kompo ir labai sauseja akys,ar nebus sunku su linzem? Ar ju buna (kaip ir akiniu) su antirefleksinem dangom? |
Man tai nieko. Apie antirefleksines linzes nieko negirdejau...