Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar linzės?

QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 21:06)
Visos uz, o gal kas ir pries yra.

Yra ir pries, tai mano diedas smile.gif Jis pries todel, kad kazkada pries 10 metu gulejo nuo tu linziu ligoninej - isitaise ten, aky, herpes virusa ir sedejo Klinikose ar ne 2 menesius! Tai dabar taip spjaudo i linzes, taip spjaudo... Na tai ka, nusipirko akinius smile.gif

Beje, virusa jis isitaise ne siaip sau, bet del to, kad tas linzes prastai priziurejo, tiksliau, visai nepriziurejo. Vandenio nekeisdavo, nesiodavo virs normos, nedezinfekuodavo (tai buvo seniau, kai reikdavo anas kas savaite dezinfekuot verdant)... Taip kad nenuostabu rolleyes.gif Ka as jam ir aiskinu. Bet kazkaip jam nebeidomu laugh.gif Sako, nea, kam man, man ir su akiniais gerai...smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 21:09)

Ir kokios FIRMOS linzes yra geriausios?

Man ciba patinka smile.gif Dar bauch&lomb nieko, bet ciba lyg geriau smile.gif Cia kaip kam...
Atsakyti
Luzineja forumas kazko tikrai.
Man tai kazkaip itartina,kad vienas linzes taip ilgai nesiojat g.gif ar nekenkia akim,ir kada pajauciat kad jau mest laikas?
Gausiu pinigelius ir reiks paciai pabandyt. Noa vis mini kazkokias Cibas, kokioj saly jas gamina?
Papildyta @ [mergetime]1102102155[/mergetime]
Ar jos minkstos?
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 22:28)
. Noa vis mini kazkokias Cibas, kokioj saly jas gamina?
Papildyta @ [mergetime]1102102155[[b]*Noa rgetime] [/b]

Miniu smile.gif Patinka man jos. Bauch & Lomb menesnes man kazko netiko, o sitos tinka, tai labai jauciuos patenkinta smile.gif Supratimo neturiu, as jas gamina. Ciba vision vadinasi...
http://www.cibavision.com/ va smile.gif Sveicaru, ar kieno jos ten - a kelmas zino, svarbu, kad man geros ir ne milijona kainuoja smile.gif

Ar jos minkstos?

Minkstos minkstos, kuo minksciausios smile.gif Apie kietas nieko nzn, maniau, kad ne nebuna tokiu... Tik cia dabar perskaiciau smile.gif
Atsakyti
O kaip daznai reikia keisti skysti, ir kiek jis kainuoja,kaip ilgai jo uztenka?
Atsakyti
QUOTE (midux @ 2004 12 03, 20:32)
nikutei kad pastrigo biggrin.gif matyt uzluzo supermama biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Ne tas zodis, kad pastrigo laugh.gif laugh.gif Labai visu persiprasau wink.gif
O kietas tai tik Santariskes ir gamina, nutaiko vietoj ir pagal aki pagamina. Dar turi jie ir minkstas, ir pusiau kietas, bet as jau kaip pripratau, tai i nieka savuju nekeisciau - jos yra mazesnes nei minkstos, dengia vos ta melynuma akies (ar ruduma - kaip kieno akys). Kas puse metu geriausia atvaziuoti pas juos ir jie jas papoliruoja: paziuri, ar nesusireze, juk visokiu akmenu gatveje prikrenta. Siuo atzvilgiu minkstos yra geriau - su kietom atrodo, kad kas peiliais aki pjautu, kai ikrenta kas. Ale suo ir kariamas pripranta laugh.gif Man jos labai gerai. Ir jokio josm spec. skyscio nereikia, issiimi, padedi i dekla, jei akys sausos, lasiuku isislasini, ryte perplauni sampunu, jei labai uzsiriebalave ir i trasa - visai dienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 12 03, 23:36)
O kaip daznai reikia keisti skysti, ir kiek jis kainuoja,kaip ilgai jo uztenka?

Nu tu Tina, visus necenzurinius klausimus issiklausinesi rolleyes.gif Teoriskai skysti reikia keisti kaskart, ta prasme, kasdien, na bet nekeiciu as jo kasdien, nekeiciu rolleyes.gif Keiciu kas dvi - trys dienos rolleyes.gif Jeigu kas pakraus malku, tai visai teisetai, ale taip darau dry.gif

Skyscio ir teisingai naudojant man ganetinai ilgai uztenka, gal bonkos - pusmeciui ar ilgiau. Bonka - 35-45 Lt, ziurint kokia pirksi. Dideles iskart nepirk, nes buna, kad netinka skystis, tai kur paskui ja desi? Tos mazos bonkytes po 8 -15 Lt ir kelionej gerai, o ir uztenka normaliai smile.gif
Atsakyti
Aš prie lęšininkių irgi prisijungiu biggrin.gif
Naudoju jau antri metai nuolat, įvairias ir įvairiai:) Šiuo metu Bauch & Lomb, bet planuoju pasidaryti dar ir akinukus naujus. Kažkaip man regėjimas vis silpsta... sad.gif Tik va klausimas, ar nuo lęšių, ar nuo kompo? Vienaip ar kitaip, darbe turbūt teks pereiti prie akinukų sad.gif
Oj...
Atsakyti
As taip pat nesioju kontaktinius lesius (stazas smile.gif - 5 metai), na ir akinukus turiu, kuriuos uzsidedu vakarais, kad akys pailsetu, o dabar kai su vaiku namuose bunu, tai ir pastoviai nesioju - linzes uzsidedu, kai iseinu kur nors smile.gif Fantastiskas privalumas - ziema jos nerasoja. Aisku ir akinius galima spec. skysciu isvalyt, nuima ta rasojima, bet...
Nesioju linzes minkstas, trims menesiams skirtas, bet realiai ju uztenka bent pusmeciui. Skysti keiciu kaskart, nes akis labai jautrias turiu.
Atsakyti
O idomu, kai daug sedi prie kompo ir labai sauseja akys,ar nebus sunku su linzem? Ar ju buna (kaip ir akiniu) su antirefleksinem dangom?
Atsakyti
QUOTE (Tina* @ 2004 12 04, 02:24)
O idomu, kai daug sedi prie kompo ir labai sauseja akys,ar nebus sunku su linzem? Ar ju buna (kaip ir akiniu) su antirefleksinem dangom?

Man tai nieko. Apie antirefleksines linzes nieko negirdejau...smile.gif
Atsakyti
O kaip su blasktienų tušu ar šešėliais- kažkada girdėjau, kad jei esi su linzėm, tai reikia kažkokių ypatingų dažų unsure.gif , gal vandeniu nenuplaunamų?

Aš tai prie kompo, tv ir vairo - su akiniais. Bet su akiniais atrodau beždžionkiškai, tai šiaip vaikštau be akinių- apsimetu, kad viską matau. unsure.gif
Atsakyti