agacaga, man irgi panasus uzdegimai paraudimai traiskanojimai buvo, ir tai buvo alergija del skyscio. tu pabandyk kai keisi linzes ir skysti kita nusipirkt nei naudojai. labai neblogas ir svelnus yra Sauflon light. pirma mano rimta infekcija buvo kai vietoj iprasto skyscio nusipirkau (ikalbeta kazkuriam salone) SOLO. nu tai buvo tragedija

pora savaiciu vaiksciojau kraliko akim ir dar ant vaistu ismeciau apvaliai. paskui pasveikau, isidejau kitas linzes ir kita skysti nusipirkau ir liux. paskui po poros metu kilo problem - isidedu linzes, akis grauzia, asaroja, siaubas kazkoks. pakeiciau linzes, po savaites tas pats. susekiau ant linziu balzganas apnasas, galvoju cia dabar kas. per n gydytoju perejau, nes prie akiniu grizti niekaip nenorejau, o ir sunkiai man su jais - nebegaliu as ju nesiot, gal nepritaiko gerai ar koks galas. zodziu, viena gyd sake kad cia jau akys linzems alergiskos, kitur pasiule "stebuklingo" skyscio apnasoms nuimti. o is tiesu ilgai naudojant viena ir ta pacia skyscio rusi, akys pradeda darytis jai alergiskos ir ima detis apnasos ant linziu. paprasciausiai reikia pakeisti skysti, ir tiek. nes tu apnasu nenugrausi nuo tu linziu niekuo, as visokiu pirkau priemoniu. tai va, dabar kai tokios problem, as paprasciausiai nusiperku kita skysti, ir viskas
neisivaizduoju, kaip be linziu reiktu gyvent, ypac kai dabar akys tokios silpnos. tiesa kas link tu dirbtiniu asaru, nera jos gerai, nes ju ilasinus akis pati nustoja gaminti ta dregna terpe, ir tada dar blogiau buna. kai vakare kur einu, pries tai issiimu linzes ir kokiai 10min pamerkiu i skysti. tada tokias atgaivintas isidedu ir liuks, visuose baruose net