Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktas geriamas vanduo kūdikiams,koks geriausias?

Mes tai iš krano virinta naudojam, kad galvojom pirkti ale mano diedas į parduotuve nesugebėjo nueit nupirkt doh.gif , o man sunku ir vaiką tysti ir vandenį nešt ir vežimukas sad.gif, bet ir iš krano neblogas, žinoma filtras yra thumbup.gif
Atsakyti
pas mus Zepter filtras, tai tiesiai iš to kranelio į stiklinę ir nevirinam.
Atsakyti
Mes tai Neptūno vandenuką geriam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva P.: 14 liepos 2005 - 14:40
Savo maziukui mes naudojame tik filtruotą vandienį,nes iš čaupo vanduo yra labai užterštas.O vandenuką aš visada užvirinu,nors ir filtruotą.
Atsakyti
Saviskei dabar jau pradejau duoti is krano vandenuka, nevirinta, nes taip liepe musu sesute. Be to cia is krano labai svarus vanduo. Bet kai buvom Lietuvoj, tai pirkdavau geriama vandeni ir dar ji virindavau.
Atsakyti
Iki 1,5 metukų pirkdavau Neptūną, dabar perku vandenį 5 litrų talpos buteliuose
Atsakyti
QUOTE(Ieva P. @ 2005 07 14, 15:40)
Mes tai Neptūno vandenuką geriam  4u.gif

mes irgi ax.gif ir visada dar užvirinu ax.gif
Atsakyti
kai nusipirkau vandeni pastebejau, kad ji labiau geria, tad dabar tik piktini geriam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 28 spalio 2005 - 22:06
Sveiki,turiu toki iskilusi klausimeli g.gif Po nauju isvykstame i Airija ir drauge sake,kad ten vandeni reikia filtruoti,nes jame yra bakteriju verysad.gif Bet kazkur buvau skaiciusi,kad filtruotas vanduo nera labai gerai vaikams schmoll.gif Tad gal kas zinot,ar filtruoti ar geriau isvirinti vandenuka mazyliui mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif mes vandenuka virinam.kartais duodam nagazuoto mineralinio vandens,bet labai retai.as namau geriau virinti.pati gyvenau uk ir vaiko maistelui pirkdavau (still water)vandeni ir virindavau.
Atsakyti
manau tikrai reikia virinti arba pirkti spec. vandenuka, na pvz, mes kai vaziuodavom i kaima, ten vanduo is sulinio tai as pirkdavai "neptuno" vandeni jis tinka kudikiu maistelio ruosimui 4u.gif o tiesiog is krano , neziurint kad jis ir prafiltruotas as vaikui neduociau schmoll.gif mes ir patys is krano negeriam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstienute @ 2005 12 17, 10:14)
Tiesiog gal zinot ar isvis ir aplamai filtruotas venduo tinka lialiams nuo metuku. ax.gif

NA AŠ TAI NEŽINAU schmoll.gif KIEK ŽINAU TAI TUOSE FILTRUOSE KAŽKIŲ DETALŲ YRA TAI GAL IR NELABAI VAIKAM SVEIKA mastau.gif NORS JEI PERFILTRUOJI IR DAR UŽVIRINI TAI GAL IR NIEKO TADA g.gif
Atsakyti