Sveiki.Aš savo vaikinui duodu visada užvirinta filtruotą vandenį,nes skaičau,kad vienam 5m.amžiaus berniukui diagnozavo inkstuose akmenys,nuo paprasto virintuo vandens
.Mano nuomone tokia,kad jeigu išeina,tai ir kiek imanoma reikia pasaugoti vaikelius.

Mes nuo pat gimimo ik dabar geriame tik virintą vandenuką. Kažkaip vis nenoriu duoti kolkas nevirinto. Visgi visokiausių bacilų mažiui neplius

Sveikutės, pasidalinkit, nuo kada mažiukams duodate kambario temperatūros vandenuką gerti

as pradejau duot, nuo kokiu 4men. is saukstelio atsigert- labai patiko... gerai duot vandenelio atsigert , kai uzkieteja leliui viduriukai
Reikia užvirinti betkoki vandeni o paskui uštenka pašildyti
aš perku Neptūną ir virinu

Sveikos
, aš naudoju vandenį iš čiaupo, be abejo jį virinu, bet prieš duodant vaikui tokio vandens buvau jį nuvežusi ištirimui. Kai gavau atsakymą ir vanduo pasirodė esąs geras, tai be jokios baimės jį naudojau. Nuo metų pradėjau duoti po truputį nevirinto vandens. Viresniems vaikiukams, maždaug nuo 10 - 12 mėn. galima duo ir nevirinto negazuoto min. vandens (gerina virškinimą) palaipsniui didinant kiekį. Geras vanduo yra "Tichė", "Rasa" Ką žinau tikrai tai, kad kiekvienoje vietovėje yra skirtingas vanduo. Jei vanduo yra netinkamas vartojimui, tai net ir virinamas jis nepraranda savo blogųjų savybių. Tai ypač svarbu mažiukams leliukams. Kartais pasekmės būna laibai blogos
. Tad linkiu visoms pasirūpinti savo mažųjų sveikata, kol to padaryti negali jie patys.

naudojam is ciaupo, virinta

Mes virintą kambario temperatūros vandenuką gėrėm beveik nuo gimimo.Nuo metų pradėjau duot iš čiaupo,bet pastovėjusį 24 h.Nes pasirodo virintame vandeny išnyksta ne tik blogosios bakterijos,bet ir gerosios.O kai vandenukas pastovi,tai išnyksta tik blogosios.Taip paaiškino gydytoja iš Santariškių.
Nu nezinau, man tai atrodo, kad laikui begant vandenyje bakterijos gali tik daugintis, o ne imti siaip sau ir isnykti. As visada virinu ir paverdu dar kokias 5 minutes. Lygiai toki pat vandeni ir pati naudoju.
vienu metu naudojau vandeni is ciaupo. tik aisku virindavau. daba naudoju Hippo vandeni. kazkaip vyras uzsiskiede ir nupirko... nu nepigu, ale ne virint nereik
tai man tinginei labai patogu

Naudojam mes iš čiaupo vandeni tik atvirinam