Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(ingalp @ 2007 04 02, 21:48)
1)neteko prieš gyvenant kartu pastebėt kažko neįprasto  lotuliukas.gif . todėl net nekilo mintis neprasidėt, nors ir nebuvau praradusi kvapinių juslių  lotuliukas.gif

2) nu tai reikia pakalaust jų, kaip mums tai padaryt su savo sūnumis  tongue.gif

1) reiskia taviskis dar neblogiausias atvejis biggrin.gif (bo mane tai labiausia pribloske postas apie statybose dirbanti ir po darbo nesiprausianti vyra doh.gif )

2) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 02 balandžio 2007 - 22:39
Bet kaip pastebiu, tai vyrai nelabai čia nori savo mintimis dalintis, g.gif kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 04 05, 11:43)
Bet kaip pastebiu, tai vyrai nelabai čia nori savo mintimis dalintis,  g.gif kodėl?

nes bijo, kad jų žmonos pritaikys jų patarimus jiems patiems mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nu cia ir linksma temele zinoma kai kurioms ir liudna.
nepykit bet man taip juokinga pasidare net asaros isrysko blush2.gif
na as turbut laiminga maniskis ne pedantas bet nagus nusikerpa, prausiasi kiekviena diena, vasara du kartus, ir kirptis nereikia versti, na kojines turi savo vieta as jas is ten ir paimu niekada dar nenumete na man pasiseke smile.gif

o nekaltinkim cia uosves viskas aine is uosvio koks tevas toks ir sunus galiu pateikti pavyzdy turiu tetule na man net slyk... pas ja i svecius nueiti na turi dukra tokia pati.. o vat sunus tai toks pedantiskas tapo neoasakysi kad toje pacioje seimoje augo.

na o sakyciau palik ramybeje savaitele kita juos vienus tegu metos kojines irs prasmirsta gal patiems uzsiveisus utelems bus slykstu. beje galima peraukleti ir vyresni nebutinai nuo mazens

patys didziausia uzuojauta toms zmonoms su tokiais vyrais.
o vyrukai neraso nes jiems geda prisipazinti kad dauguma ju tokiu ir yra
Atsakyti
Aš galiu paprieštarauti tai nuomonei, kad tik mamyčių sūneliai yra tokie netvarkingi. Iš tikrųjų, ir aš turiu tokių problemų su savo vyru blush-anim-cl.gif . Bet jis užaugęs valdiškuose namuose. Manau, kad savu laiku tikrai viską susitvarkydavo ir prisižiūrėdavo...Gal tiesiog prie disciplinos priprato... . Ir kai draugavom, viskas buvo normoje. Tik paskui..ištežo ir viskas... ar aš pati išlepinau... doh.gif kažką matyt pražiūrėjau blush-anim-cl.gif . Bet kariauju... gun_bandana.gif . Sėkmės visoms ax.gif
Atsakyti
dar vienas pastebejimas. gulejom su leliuku ligonineje, savaitgali tetis isleido mane namo nusiprausti ir siaip grynu oru pakvepuoti. beto rubiuku svariu ir t.t. na griztu namo - o dieve geriau buciau ligoninej pasilikus nei toki kosmara pamacius. doh.gif kiek buvo namie uogieniu tiek atsuktu slovikeliu, ant visu stalu spinteliu po viena, lekstes visur kambary, kokakola pamperu maisas aplaistytas, ant stalo deme didziausia, virtuvej stikline purvina suduzus, stopke (kas be ko, juk zmona ligoninej, namie plotas), rubu pilna visur - svariu nesvariu jokio skirtumo, kojiniu pilnas vezimukas (aciu dievui svariu), vaiko lovytej ranksluostis, megztinis, vaiko naktine lempute ant zems, aisku suduzus ir t.t... na issigandau. kadangi laiko nebuvo tai lipau per virsu, susirinkau ka reikejo ir lekiau kuo toliau nuo tokio siukslyno verysad.gif o vyras - tu tik netvarkyk, as sutvarkysiu grizes. na ir ka, siandien mus paleido is ligonines, tai grizau ne namo, o pas mama, nes taip ir nesugebejo sutvarkyti nieko brangiausias verysad.gif nevaziuosiu su leliuku juk i toki siukslyna, paskui vel atgal i ligonine gautume vaziuoti kokia bacila pasigave..
dar graziausiai, i ligonine pasimt musu su visais darbiniais rubais ivirto, visas purvinas, na suprantu nebuvo laiko persirengti na bet bent jau striuke darbine butu nusivilkes.. doh.gif nesistebiu kad palatos kaimynka klause ar mano vyras kiles is miesto ar kaimo lotuliukas.gif nu staciai muzikas
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 04 05, 13:49)
na as turbut laiminga maniskis ne pedantas bet nagus nusikerpa, prausiasi kiekviena diena, vasara du kartus, ir kirptis nereikia versti, na kojines turi savo vieta as jas is ten ir paimu niekada dar nenumete na man pasiseke smile.gif

drinks_cheers.gif
kol nepaskaičiau šios temos, net nesusimasčiau, kokį lobį turiu pašonėj. Kažkaip pati net nebuvau pagalvojus, kad 12 valandų padirbus, galima tingėti eiti nusiprausti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelo @ 2007 04 05, 07:49)

jau kaip paskaiciau blink.gif as visad keikdavausi viduje, kad mano vyras puse spinteles uzgrudes valymo priemonem, ir valo, valo, shveicia, schveicia, siurbia , siurbia doh.gif lotuliukas.gif net mazius visa diena pasiemes shlapia servetele langus ir grindis valo lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir maudosi jis pas mane kasdien, ir nagus karposi ir kerpasi reguliariai thumbup.gif pamaciau, kad nenustos valyti, tai bent dabar as nevalau ir laiko negaishtu, nes kai grizta po darbo namo vistiek valo .... tai daugiau laiko turiu su maziuku pabut thumbup.gif manau, kad su auksu gyvenu wub.gif
Atsakyti
Uoj, paskaičiau ir pasibaisėjau. O aš dar saviškiui dėl per daug sunaudoto vandens priekaištauju, nes prausiasi 2 kartus per dieną žiemą ir 3 vasarą + dar kojų plovimas grįžus. Ir ne taip, kaip aš - įlipti ir greitai nusiprausti, bet lieja vandenį laisvai. Na, bet tokių problemų, kaip nekoks kvapelis tai neturiu blush2.gif Tik kartais kojų nagus reikia priminti, kad nusikirptų. doh.gif
O kai kartą nenusiprausęs atsigulė (pavargęs buvo labai), tai pats šoko šildytis vandenį (kaip tyčia išjungtas buvo) ir praustis, nes prakaito kvapą pajautė.
Atsakyti
kai buvau ką tik ištekėjusi už pirmojo vyro, batus jam valydavau, kai grįždavo iš darbo. Iš pradžių bandžiau ir gėdinti, kad batai purvini, ir pykti, bet ka ten...Ai, sako, svarbu kad man patogu, o kad batai skiediniu ir purvais aplipę (dirbo statybose), tai nuo to man kojų nespaudžia. Man buvo baisi gėda, kai jis su tokiais gauruotais batais išeidavo... Paskui savyje ėmiau jį teisinti- pavargsta darbe, o aš sėdžiu namie su vaikais, nesunku gi man. Po dešimt metų palikau jį su visais jo nešvariais batais. Tiesa, palikau ne dėl batų biggrin.gif. Buvo kur kas didesnių problemų. Taigi į klausimą- kaip išauklėti nevaleiką - atsakymo nežinau... Ir nebeieškau, nes dabartinis vyras jokių nevalyviškumo požymių neturi.
Atsakyti
mano brangusis ir yra islepintas uosvienes..... bet kai tik pradejom kartu gyvent pasakiau, kojiniu ir trusiku neplausiu.... tiesa trusikus plaunasi pats, bet su kojinem tai kovojau.... bet karta padariau experimenta...visas purvinas kojines ismeciau o svariu neliko.... net atsarginiu, o i svecius reikejo vaziuot.... tai teko ant basu koju batus autis...ir iki pardes eiti.... po to karto vargo nematau yahoo.gif
tiesa dar bandau pratinti prie dantu valymo, jo dantys negendantys, tai del to ir ne valo...bet prie vyro bandau graziai prieiti, nes jei barsies tai nerviniu lasteliu nebeliks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vienintelė problema su vyru po Kalėdų likę gelbėjimosi ratai. Ir niekaip nesiseka jį prikalbinti jų atsikratyti. verysad.gif
Atsakyti