Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

QUOTE(eimmma @ 2007 03 31, 21:40)
Cia jusu kaikuriu paklausius  doh.gif tai toks vaizdas /  ai man sitas smirda  issiskirsiu ,sitas ten pavyzdziui geria per daug ne tiek kiek as noriu ,iasiskirsiu, ten dar ka ne pagal jus vel issiskirsiu. Tai pala kiek tada vyru per ta savo trumpa gyvenimeli pasikeisit????????????
Man paciai taip pat nepatinka tokie ,ir as kariauju kai tik maniskis nenusimaudo ,lendu i akis kol nepasiekiu savo  blush2.gif

Dar to betrūko, kad kariaučiau ir bandyčiau keist schmoll.gif Protingai rinktis reikia g.gif Turėjo mano vyrukas vieną defektą: numesdavo kojines prie lovos, tai kai pamačiau, gavo pastabą, susigėdo ir baigėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 31, 22:26)

Ir dar norejau pasakyt kad turbut jusu vyrai visiski mamytukai..  g.gif ar yra bent kiek vieni savarankiskai gyvene?  g.gif itariu kad ne - gi paskestu kojinese  biggrin.gif as cia vel apie saviski (nu ir prigyriau siandien lotuliukas.gif ) - ne tik kojiniu vidury kambariu nepalikineja, bet dar ir pats i skalbimo masina sukrauna ir isplauna  tongue.gif

nu zinok italai dauguma mamytukai, bet visi svarut svaruteliai biggrin.gif ir kvepia, ir prausiasi kas diena. tiesiog kita kultura. as nesakau, kad lietuvaiciai visi nevalos, bet sita temele paskaicius pasiurpau. blink.gif
maniskis labai prisilaiko kuno svaros ir higienos ir tuom as labai patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2007 03 31, 23:45)
nu zinok italai dauguma mamytukai, bet visi svarut svaruteliai  biggrin.gif ir kvepia, ir prausiasi kas diena.

turbut itales mamos geriau isauklet moka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 03 18, 19:47)
ir dar, kaip tu įsivaizduoji vyro neįleidimą į lovą pavyzdžiui, a?  g.gif  apspardyt kai atsiguls?  lotuliukas.gif  kaip gi mes galima žmogui uždraust miegoti jo paties lovoj?

Paprastai, paimi ir išeini miegoti į kitą lovą, jei pats nenori eiti kitur miegot g.gif O jei į tai nereaguoja, tai reiškias santykiams amen.
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2007 03 19, 19:17)
o nemanai, kad tai tau, kaip viskuo nepatenkintai gali buti pasiulyti ir kraustytis ant tos "raskladuskes"?

Čia irgi kas per komentaras. Tai taikstytis ir miegoti su kažkokiu nevala taip nuleidžiantsave iki tokio lygio?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 03 16, 11:22)
bijau, kad nubrauks ant grindų ir tiek to auklėjimo bus lotuliukas.gif . nors, jaučiu,  reiks pabandyt

QUOTE(ssiimmaa @ 2007 03 20, 21:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ir man tokia pirma mintis kilo!  lotuliukas.gif

Čia tikiuosi tik ant juokų tokios mintys kilo g.gif Nes toks veiksmas būtų žiauri nepagarba ir pažeminimas. Neįsivaizduoju savo vyro taip elgiantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 04 01, 12:36)
Čia tikiuosi tik ant juokų tokios mintys kilo g.gif Nes toks veiksmas būtų žiauri nepagarba ir pažeminimas. Neįsivaizduoju savo vyro taip elgiantis doh.gif

na siaip tikrai taip ir padarytu, ir pasakytu ryte susidesiu viska. o ryte lyg netycia nebebutu kada nes lektu i darba tai taip ir gauciau rinkti viska pati
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2007 04 01, 16:37)
na siaip tikrai taip ir padarytu, ir pasakytu ryte susidesiu viska. o ryte lyg netycia nebebutu kada nes lektu i darba tai taip ir gauciau rinkti viska pati

Tada nerinkit ir kantriai laukit, kol įvykdys pažadus, nes jei vis vien surenkat, tai nelabai ir yra ko vargintis unsure.gif Pvz. mane mama išlepino taip, kad ji burbuliuoja dėl neplautų indų, bet visada juos suplauna, tai kam man tai daryti, jei vistiek ji išplaus paburbuliavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 16, 16:33)
As jam sustabdysiu smegenu darba!!!!!!!!!  triniti.gif O is tikruju tai ismeciau,ismeciau ir nieko nesakiau.  irnesakyk.gif ir apelsinu zieves ismeciau.....na ir  fool.gif  as......
Papildyta:

Cha.Tavo bent jau apsitvarke,oas grizus tooookiaaaaa kiaulide radau.Sake butu sutvarkes,bet kadangi mane anksciau isleido tai.....  .Visa laime ,kad grizau au taip isvajota dukryte,na,o jei su bernu ant ranku buciau grizus tai visiems but buve  gun_bandana.gif

pries vaikelio gimima sutarem, kaip patogiau sustumdyt baldus, kad dar lovyte vaiko tilptu, neplanuotai isvaziavau gimdyt, o, kai as grizau po gimdymo su dukryte namo, jis buvo darbe, tik ka perstumdes baldus, bet nieko neisvales ir kelias dienas visiskam bardake: kas valgyta palikta(taip ir stumde baldus su siukslem ant stalo), namai kaip po karo, lovyte vaiko nesurinkta, o apie kojines ir nesvarius drabuzius net nekalbu, nagus irgi liept reikia kirptis, o plaukai - tipo banglas, u ka cia bepridursi....
Atsakyti

maniskiui niekada nereikia sakyti nei ka pasikeisti nei eiti praustis. as net kartais juokauju, kad maniskis ichteandras, nes prausiasi daugiau nei kelis kartus. Juokinga, kad is baseino grize, jis dar nori normaliai nusiprausti biggrin.gif nors ir as ta pati darau..
Atsakyti
O jums taip neteko? Kai reikia vykti kur į svečius, tai vyrui visai dzin, kaip jis atrodo. Kartais tenka tokį karą iškelti, kad važiuotų švariais ir tvarkingais rūbais, ir prieinam prie ultimatumų: arba važiuojam švariais rūbais arba nekelsiu kojos iš namų. doh.gif tai tik tada rengiasi tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 03 31, 23:42)
Dar to betrūko, kad kariaučiau ir bandyčiau keist schmoll.gif Protingai rinktis reikia g.gif Turėjo mano vyrukas vieną defektą: numesdavo kojines prie lovos, tai kai pamačiau, gavo pastabą, susigėdo ir baigėsi lotuliukas.gif

Atai tu tipo cia labai protinga pas mus ,taip iseina g.gif Nesiruosiu as cai gincytis su jumis. mirksiukas.gif Kiekvienam savo ,A kam dabar lengva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2007 04 02, 00:07)
O jums taip neteko? Kai reikia vykti kur į svečius, tai vyrui visai dzin, kaip jis atrodo. Kartais tenka tokį karą iškelti, kad važiuotų švariais ir tvarkingais rūbais, ir prieinam prie ultimatumų: arba važiuojam švariais rūbais arba nekelsiu kojos iš namų.  doh.gif tai tik tada  rengiasi tvarkingai.

pasitaiko, pasitaiko mirksiukas.gif blush2.gif . bet dažniausiai klauso, kai liepiu persirengt, nebent vėluojam - tada jau burba doh.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2007 03 31, 23:26)
Papildyta:

visu pirma tai as su tokiais NET NEPRASIDECIAU schmoll.gif tai nereiku nei skirtis nei vyru keist  tongue.gif arba jus visiskai aklos ir praradusios kvapines jusles  unsure.gif
Papildyta:

Papildyta:
Ir dar norejau pasakyt kad turbut jusu vyrai visiski mamytukai..  g.gif ar yra bent kiek vieni savarankiskai gyvene?  g.gif itariu kad ne - gi paskestu kojinese  biggrin.gif as cia vel apie saviski (nu ir prigyriau siandien lotuliukas.gif ) - ne tik kojiniu vidury kambariu nepalikineja, bet dar ir pats i skalbimo masina sukrauna ir isplauna  tongue.gif

Ok baigiu girtis  blush2.gif  biggrin.gif

maniškis vienas praktiškai negyveno, todėl tikrai šituo klausimu buvo mamytukas. taigi, neteko prieš gyvenant kartu pastebėt kažko neįprasto lotuliukas.gif . todėl net nekilo mintis neprasidėt, nors ir nebuvau praradusi kvapinių juslių lotuliukas.gif
ir dar - na juk ir mes kol negyvenam kartu, labiau stengiamės dėl savo išvaizdos, nemato jie mūsų su chalatais, bigudukais ar be makiažo, ar bjaurios nuotaikos po bemiegės nakties. o kai panyri į bendrą buitį, tai išlenda kai kurie nemalonūs dalykai. ką jau čia padarysi, toks gyvenimas. nėra idealių žmonių. aš tikrai nesiskirčiau su vyru vien dėl to, kad nenueina laiku į kirpyklą ar kojines numeta ant grindų. juk turi jis daugybę labai gerų savybių, už kurias jį myliu. juk ir aš nesu be ydų, jeigu ką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2007 04 01, 11:38)
turbut itales mamos geriau isauklet moka  g.gif

nu tai reikia pakalaust jų, kaip mums tai padaryt su savo sūnumis tongue.gif
Atsakyti