Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

laba diena, mieli suauge ir visi kiti wink.gif as esu 4 kurso studentas rasantis diplominy darba apie socialini marketinga. buciau labai dekingas jei uzpildytumet sia nedidele anketa ir padetumet man issiaiskinti kokia socialinio marketingo padetis Lietuvoje. Dekoju uz pagalba. o anketa yra ce: http://apklausa.lt/a....php?form=11706
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 05 05, 10:50)
Mano vienintelė problema su vyru po Kalėdų likę gelbėjimosi ratai. Ir niekaip nesiseka jį prikalbinti jų atsikratyti. verysad.gif

Kažkada seniau skaičius, kad moteriškė vertė vyrą dažnai mylėtis, kad formą pagerintų...žinoma tik 5 min tokio sporto ir gan patogios pozos vyrui nelabai efektyvios biggrin.gif

O dėl tvarkymosi namuose ir savęs prižiūrėjimo turiu griežtą asmeninę nuomonę ir patirtį. Pirmiausia moteris su vyru turi būti lygūs, ta prasme, kad nė vienas nebūtų viršesnis už kitą. Nes po to moterėlės visą gyvenimą susigūžusios laksto aplink "šeimos galvą-kiaulę", nes jam tik užtenka žvilgsnį numest ir moteris jo bijo. Teko matyti tokią situaciją, o ji susiklostė dėl neprieštaravimo vyrui. Vandens nenuleido - paburba sau, su langu privėrė užuolaidas - nieko nesako, pati tvarko , marškiniai neišlyginti - puola lygint paklupstom, nėra švarių kojinių - apšaukiama..ir t.t.

Taisyklė Nr.1 pas mane: Jei yra netvarka, kaltininkas įspėjamas. Jei jis įspėtas nesitvarko, nepulti ir netvarkyti jokių būdu, nes kitaip įpras, kad parėkaujama ir sutvarkoma už jį.

Jei vyras yra žmogus supratingas, "einantis į kompromisus", tai čia jau moteriškės diplomatiją turėtų pasitelkt. O jei vyras nuo prigimties nieko nesuprantanti kiaulė, tai užjaučiu jo sugyventinius, kurie turi naudoti įvairias gudrybes, drastiškas priemones, kiekvienam žingsnyje auklėti ir tasyti savo nervus.
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2007 05 07, 17:38)
Jei jis įspėtas nesitvarko, nepulti ir netvarkyti jokių būdu, nes kitaip įpras, kad parėkaujama ir sutvarkoma už jį.

thumbup.gif Visos tai turėtų įsidėmėti, jei tikrai nori išspręsti problemą, o ne prisidaryti daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 05 05, 10:50)
Mano vienintelė problema su vyru po Kalėdų likę gelbėjimosi ratai. Ir niekaip nesiseka jį prikalbinti jų atsikratyti. verysad.gif

Negi nezinai kad ir su penkais gelbejimosi ratais vyras jauciasi grazus ir pasitikintis savimi apolonas ir nesupranta kam cia ka keisti, o va jei zmona priauga keleta kg po gimdymo, tai jau atrodo kaip kiaule ir privalo suliekneti kad patiktu jam lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano antroji puse man NUSIBODO. Papasakosiu apie ji:nuo pat pradziu,kai tik draugavom dar prausdavosi.Kai pradejom kartu gyventi: prausiasi (vonioj atmirksta) karta per sav.ar reciau,rubus tada ir pasikeicia.Nagus megsta paauginti.Kai plaukai lipa ant ausu,tada nusikerpa.Siaip netvarkingas,bet GERAS ZMOGUS. smile.gif Kai nesilaukiau,kazkaip perdaug del to nepergyvenau,bet dabar tai erzina ir daro ji nepatraukliu. Nebenoriu tvarkyti paliktos netvarkos namuose,(ismetytu produktu ir leksciu virtuvej,ilgai gulinciu numestu kojiniu)kai prasau susitvarkyti po saves,atsako,kad neprates,pamirsta,(pries tai gyveno tik su broliu ir jie abu nesitvarke)bet taip tesiasi jau PUSE METU. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Negaleciau pasakyti to apie savo vyra ,jis nera is tu nevaleiku schmoll.gif Ir prausiasi kiekviena diena, ir demiu nepripazysta ,ir spinta pas susitvarko.Turim tik viena problemele su kuria nususidoroju jau 12m ,jis megsta kolidoriuje padaryti batu paroda ,kiek turi vos nevisus isdelioja doh.gif yra batu lentynos ,bet ne ,tai po visais radiatoriais prikaisioja doh.gif Ir taip pas ji vienos tapkes vonioje vaikscioti (gumines), kitos kambaryje. biggrin.gif
Atsakyti
O as neapsikenciau(vakar grizom is keliones, dar su broliu gyvenam,tai toks siukslynas namie) iseinu kitur pagyventi,kur ramu ir malonu rolleyes.gif
Atsakyti
O jus ir jusu vyrai plauna uzpakali padarius kaku?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 08, 15:49)
O jus ir jusu vyrai plauna uzpakali padarius kaku?

Kokie dar du vyrai,kad viena teturiu.Vyro brolis vieno buto savo dalies kambarij gyvena.Oi nepirskit biggrin.gif Apie kaku,tai nesupratau tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskute @ 2007 05 08, 11:47)
O as neapsikenciau(vakar grizom is keliones, dar su broliu gyvenam,tai toks siukslynas namie) iseinu kitur pagyventi,kur ramu ir malonu rolleyes.gif

saunuole! drinks_cheers.gif o vis niekaip nesiryztu... drasos per mazai.. bet manyciau budas pamokyti vyrioka geras! thumbup.gif
Atsakyti
Šalia turėti netvarkingą, nesilaikantį higienos vyrą tikrai būtų nemalonu. Man šiuo atveju pasisekė pasirinkti tinkamą partnerį. Tačiau turėjau kitą bėdą. Mes kiekvienas turėjom savo tvarką, savo supratimą ir skirtingai tai darydavom. Pagyvenus kurį laiką kartu ir pamačius tai kas man nelabai patinka arba net sukelia tam tikrus nepatogumus, nieko nelaukusi taip ir pradėjau šeimos posėdį "brangusis yra rimtą problema, bet ji rimta ko gero tik man, o ne tau. Bet ji man tiek rimta, kad save jau pagaunu kaip mintyse į tave kokį batą noriu paleisti. " Tai gi, vyras išklausė iš manęs tokią argumentaciją:
1. pripažinau mūsų skirtingus supratimus ir skirtingas patirtis bei auklėjimus tuo pačiu klausimu kaip švara ir tvarka.
2. jau išryškėjo tam tikros buitinės sritys, kuriomis rūpinamės vienas ar kitas daugiau. Tai gi, švaros palaikymas namuose lyg ir mano sritis tapo, tai ir noriu, kad toje būtų daugelis dalykų pagal mane. Ten kur tu karaliauji, įsivedi savo taisykles ir aš joms paklustu.

Viskas, daugiau problemų neturėjau. Aišku teko susakyti ko aš noriu, jis tai priėmė, o aš priimu jo taisykles jo karalystėje. Bet viena smulkmena, tai buvo gan pradžioje mūsų bendro gyvenimo, gal kokie 3-4 mėnesiai. Spėju, jei dabar jau reiktų ką nors keisti, tai taip lengai nesigautų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 08 gegužės 2007 - 17:55
Gerai,kai vyras tvarkingas yra is prigimties,o kai jam netvarka yra priimtina ? Juk negali,atrodo bandyti suformuoti zmogu pagal save.Vien del to,kad taip nori g.gif . Uz tai is dalies matau,kad mano ir antrosios puses keliai skiriasi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(bucka @ 2007 05 08, 19:02)
saunuole!  drinks_cheers.gif o vis niekaip nesiryztu... drasos per mazai.. bet manyciau budas pamokyti vyrioka geras!  thumbup.gif

Kelis kart nesiryzau,o paskui buvo paskutinis lasas ir isejau pagyvent kitur.Kaip dabar netgi paaiskejo,po paskutinio pokalbio su antra puse,gal net visam laikui,nescia budama nestuke.gif
Atsakyti