Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

O aš sakyčiau, kad uošviai nelabai kuo dėti smile.gif Mano vyras tikrai buvo namie verčiamas tavrkytis ir tvarkingai atrodyti, uošviai abu ypatingai tvarkingi žmonės... Na, o mano vyras, kaip čia pasakius wink.gif paprašau, kad padėtų apsitvarkyt, tai bamba, kad aš tik tvarkausi ir tvarkausi sad.gif jam visada viskas gerai...nesiplėsiu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misius @ 2007 03 16, 16:26)
Tai palaukit,palaukit tada kaltinkit anytas g.gif  o  ne vyrus kad jos neismoke tvarkos pagrindu  doh.gif  o jei jus akmenines ir labai istvermingos ir kantrios tai gal iki grabo lentos ir sugebest juos perauklet arba ne,greiciau iskiepit kaip kad skiepija pavasari medzius  hihihi.gif  kad tvarka yra tvarka o ne po namus ant duru rankenu kabariojancios kojines  lotuliukas.gif  ir nepatenkintas zmonos burbuliavimas  ax.gif SEKMES JUMS BRANGIOSIOS  4u.gif

lotuliukas.gif ...nu negaliu...labai graziai cia aprasei thumbup.gif
Atsakyti
o MB buvo be galo tvarkingas. buvo, bet prazuvo. dabar tapo apsileidelis! sako vis per darbus nespeja! gal? g.gif
Atsakyti
Čia tai įdomi tema. Kojinių problema ir pas mus aktuali,bet tų smirdilkų tai nebeplaunu,tai jo paties darbas. Tad nešioja,kol ir kulnai,ir nagai išlenda. O šiaip nagus kerpa,nekramto,nes paskui ims lįst kirminai per visus galus cool.gif
Atsakyti
Kojines su rankom mazgot g.gif o kodel ne skalbykle skalbia g.gif
Atsakyti
labai linksma lotuliukas.gif ir tuo pačiu liūdna temelė čia, turėjau ir aš su tom kojinėm problemėlę g.gif , grįžta iš darbo ir pameta. sakiau, bumbėjau, rėkiau, kol vieną dieną tariau, kad, jei rasiu kur pamestas, tai šiukšlių dėžėje atsiras. tai va thumbup.gif užteko tik vieną porą išmesti, kitą dieną, net priminti nebereikėjo, kad tokių "gražių" kojinių vietą skalbinių dėžėje biggrin.gif . o anyta, tai tvarkinga moteriškė, tik kojines plaudavo ji, gi vienturtis, tai ir myli labai. o šiaip dėl plaukų ir nagų rūpesčių neturim. stengiamės abu gražiai ir švariai atrodyti, kad vakare smagiau šalia vienas kito prigulti būtų wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2007 03 17, 11:50)
labai linksma  lotuliukas.gif  ir tuo pačiu liūdna temelė čia, turėjau ir aš su tom kojinėm problemėlę g.gif , grįžta iš darbo ir pameta. sakiau, bumbėjau, rėkiau, kol vieną dieną tariau, kad, jei rasiu kur pamestas, tai šiukšlių dėžėje atsiras. tai va thumbup.gif  užteko tik vieną porą išmesti, kitą dieną, net priminti nebereikėjo, kad tokių "gražių" kojinių vietą skalbinių dėžėje biggrin.gif . o anyta, tai tvarkinga moteriškė, tik kojines plaudavo ji, gi vienturtis, tai ir myli labai. o šiaip dėl plaukų ir nagų rūpesčių neturim. stengiamės abu gražiai ir švariai atrodyti, kad vakare smagiau šalia vienas kito prigulti būtų  wub.gif .

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2007 03 17, 11:50)
labai linksma  lotuliukas.gif  ir tuo pačiu liūdna temelė čia, turėjau ir aš su tom kojinėm problemėlę g.gif , grįžta iš darbo ir pameta. sakiau, bumbėjau, rėkiau, kol vieną dieną tariau, kad, jei rasiu kur pamestas, tai šiukšlių dėžėje atsiras. tai va thumbup.gif  užteko tik vieną porą išmesti, kitą dieną, net priminti nebereikėjo, kad tokių "gražių" kojinių vietą skalbinių dėžėje biggrin.gif . o anyta, tai tvarkinga moteriškė, tik kojines plaudavo ji, gi vienturtis, tai ir myli labai. o šiaip dėl plaukų ir nagų rūpesčių neturim. stengiamės abu gražiai ir švariai atrodyti, kad vakare smagiau šalia vienas kito prigulti būtų  wub.gif .

O motera thumbup.gif isauklejo vyra gerai kad jis toks klusnus mokinys lotuliukas.gif ir gera klausa ir atminti turintis kad nepamirsta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2007 03 17, 10:50)

pas mus tai is kart konfliktas butu del ismestu kojiniu. doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys. Esu vyriskos lyties atstovas. Siandien ryte zmona man parode sita tema. Perskaites nusprendziau, kad tikrai esate pacios apsileidusios. Nenoriu is sawes vaidinti svaruolio ar ten kazkokio nepakeiciamo vyro, visi mes turim sioki toki nevalyviskumo bruoza, bet pas kitus jis menkai pastebimas, o pas kitus jis chroniskas, o jeigu liaudes kalba sakant - jis dejes ant jusu ir jam taip patogu gyventi. As manau, kad cia ne sprendimas, kad jus padedate prie lovos pintine, kad jis detu nesvarias kojines, ar kad jus jas ismetate i siuksliu deze. Cia visu pirma turi suprasti pats vyras, kad negalima, nenormalu miegoti lovoje po darbo statybose! Pats zinau koks buni po tokio darbo ir jei zmona leidzia vyrui nors prisiartinti prie lovos po tokio darbo nesiprausus, tai as ja pavadinciau tokia pat nevalyva kaip ir vyras. Idomu kas butu jei moteris pradetu keistis tamponus kambaryje arba vaiku pampersus ir mesti miegamajame i tam tikra siuksliu deze??? Juk tai nehigieniska! As pats kai griztu is darbo, persirengiu, nusimaudau ir isejes is vonios visus nesvarius rubus is karto sumetu i skalbiniu deze. Ir niekad dar gyvenime nenutruko rankos nuo to, o jEi jus bijote ir auklejate vyra, kad ai as nunesiu, ai nieko nesakysiu taip ir gaunasi po to tokios problemos, kad mano vyras NEVALYVAS ir ka man su juo daryti del kirpyklos ir t.t. Pabaigai noreciau pasakyti, kad niekas jums neduos patarimo kaip tai istaisyti, tai turite sugalvoti tik jus pacios, bet tik jokiu budu nesirinkti tokio varianto koks vyrui butu lengviausias, pvz. kaip kojiniu krepsys palei nosi lotuliukas.gif Labai atsiprasau jei ka izeidziau ar kazka ne taip pasakiau, bet tai tik mano nuomone. SVARI IR PROTINGA MOTERIS SVARAUS VYRO PAVYZDYS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tarbaklynskis @ 2007 03 18, 13:49)
Sveikos merginos, moterys. Esu vyriskos lyties atstovas. Siandien ryte zmona man parode sita tema. Perskaites nusprendziau, kad tikrai esate pacios apsileidusios. Nenoriu is sawes vaidinti svaruolio ar ten kazkokio nepakeiciamo vyro, visi mes turim sioki toki nevalyviskumo bruoza, bet pas kitus jis menkai pastebimas, o pas kitus jis chroniskas, o jeigu liaudes kalba sakant - jis dejes ant jusu ir jam taip patogu gyventi. As manau, kad cia ne sprendimas, kad jus padedate prie lovos pintine, kad jis detu nesvarias kojines, ar kad jus jas ismetate i siuksliu deze. Cia visu pirma turi suprasti pats vyras, kad negalima, nenormalu miegoti lovoje po darbo statybose! Pats zinau koks buni po tokio darbo ir jei zmona leidzia vyrui nors prisiartinti prie lovos po tokio darbo nesiprausus, tai as ja pavadinciau tokia pat nevalyva kaip ir vyras. Idomu kas butu jei moteris pradetu keistis tamponus kambaryje arba vaiku pampersus ir mesti miegamajame i tam tikra siuksliu deze??? Juk tai nehigieniska! As pats kai griztu is darbo, persirengiu, nusimaudau ir isejes is vonios visus nesvarius rubus is karto sumetu i skalbiniu deze. Ir niekad dar gyvenime nenutruko rankos nuo to, o jEi jus bijote ir auklejate vyra, kad ai as nunesiu, ai nieko nesakysiu taip ir gaunasi po to tokios problemos, kad mano vyras NEVALYVAS ir ka man su juo daryti del kirpyklos ir t.t. Pabaigai noreciau pasakyti, kad niekas jums neduos patarimo kaip tai istaisyti, tai turite sugalvoti tik jus pacios, bet tik jokiu budu nesirinkti tokio varianto koks vyrui butu lengviausias, pvz. kaip kojiniu krepsys palei nosi  lotuliukas.gif  Labai atsiprasau jei ka izeidziau ar kazka ne taip pasakiau, bet tai tik mano nuomone. SVARI IR PROTINGA MOTERIS SVARAUS VYRO PAVYZDYS  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tai ką tu siūlai - užmušt už tas kojines, ar skirtis?

jei neturi patarimo kaip vyrą išauklėti, tai ir nemoralizuok čia. tavo žmonai pasisekė, kad tu tvarkingas, kai kurioms moterims, deja, ne. tai jos ir klausia patarimo šiame forume, kaip elgtis, kad vyras pats tvarkytųsi. o tu ateini ir išvadini mus nevalom blink.gif . ir dar, kaip tu įsivaizduoji vyro neįleidimą į lovą pavyzdžiui, a? g.gif apspardyt kai atsiguls? lotuliukas.gif kaip gi mes galima žmogui uždraust miegoti jo paties lovoj? kodėl tu manai, kad vyras paklausys ir moteriai tokiu drastišku būdu pavyks jį priveikt? juk ne visi yra boboms po padu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 03 18, 18:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tai ką tu siūlai - užmušt už tas kojines, ar skirtis?

juk ne visi yra boboms po padu  mirksiukas.gif

butent. nei manasis neidristu man ko rausti, nei as jam.arba taikstaisi, kai neiseina susitart,ieskai kompromisu(pintas krepsys palei lova),arbai BAY.
Atsakyti