QUOTE(tarbaklynskis @ 2007 03 18, 13:49)
Sveikos merginos, moterys. Esu vyriskos lyties atstovas. Siandien ryte zmona man parode sita tema. Perskaites nusprendziau, kad tikrai esate pacios apsileidusios. Nenoriu is sawes vaidinti svaruolio ar ten kazkokio nepakeiciamo vyro, visi mes turim sioki toki nevalyviskumo bruoza, bet pas kitus jis menkai pastebimas, o pas kitus jis chroniskas, o jeigu liaudes kalba sakant - jis dejes ant jusu ir jam taip patogu gyventi. As manau, kad cia ne sprendimas, kad jus padedate prie lovos pintine, kad jis detu nesvarias kojines, ar kad jus jas ismetate i siuksliu deze. Cia visu pirma turi suprasti pats vyras, kad negalima, nenormalu miegoti lovoje po darbo statybose! Pats zinau koks buni po tokio darbo ir jei zmona leidzia vyrui nors prisiartinti prie lovos po tokio darbo nesiprausus, tai as ja pavadinciau tokia pat nevalyva kaip ir vyras. Idomu kas butu jei moteris pradetu keistis tamponus kambaryje arba vaiku pampersus ir mesti miegamajame i tam tikra siuksliu deze??? Juk tai nehigieniska! As pats kai griztu is darbo, persirengiu, nusimaudau ir isejes is vonios visus nesvarius rubus is karto sumetu i skalbiniu deze. Ir niekad dar gyvenime nenutruko rankos nuo to, o jEi jus bijote ir auklejate vyra, kad ai as nunesiu, ai nieko nesakysiu taip ir gaunasi po to tokios problemos, kad mano vyras NEVALYVAS ir ka man su juo daryti del kirpyklos ir t.t. Pabaigai noreciau pasakyti, kad niekas jums neduos patarimo kaip tai istaisyti, tai turite sugalvoti tik jus pacios, bet tik jokiu budu nesirinkti tokio varianto koks vyrui butu lengviausias, pvz. kaip kojiniu krepsys palei nosi

Labai atsiprasau jei ka izeidziau ar kazka ne taip pasakiau, bet tai tik mano nuomone. SVARI IR PROTINGA MOTERIS SVARAUS VYRO PAVYZDYS
o tai ką tu siūlai - užmušt už tas kojines, ar skirtis?
jei neturi patarimo kaip vyrą išauklėti, tai ir nemoralizuok čia. tavo žmonai pasisekė, kad tu tvarkingas, kai kurioms moterims, deja, ne. tai jos ir klausia patarimo šiame forume, kaip elgtis, kad vyras pats tvarkytųsi. o tu ateini ir išvadini mus nevalom

. ir dar, kaip tu įsivaizduoji vyro neįleidimą į lovą pavyzdžiui, a?

apspardyt kai atsiguls?

kaip gi mes galima žmogui uždraust miegoti jo paties lovoj? kodėl tu manai, kad vyras paklausys ir moteriai tokiu drastišku būdu pavyks jį priveikt? juk ne visi yra boboms po padu