Įkraunama...
Įkraunama...

mano vyras - apsileidėlis!

Nu blyn nesitaikstyčiau tikrai schmoll.gif Net nukrato pagalvojus apie vyrą, grįžusį iš pvz. statybų darbo, apskretusį, dvokiantį prakaitu ir purvu ir gulintį švarioj patalynėj šalia manęs scare.gif Nepatingėčiau, bet susiorganizuočiau raskladuškę ir toks galėtų ten mirkti savo purvuose, kaip kiaulidėj, bet tik ne mūsų lovoj mad.gif Manau, greit smegenų "aptemimas" pradingtų biggrin.gif ir visas blizgantis ir kvepiantis atstriksėtų į mųsų bendrą guolį wub.gif O jei ne, tai vertėtų rimtai susimastyt g.gif Išvis nesuvokiu, kaip pačiam nešlykštu but smirdančiam, sulipusiam unsure.gif ir dar eit tokiam į lovą blink.gif Ačiū dievui mano diedas ant to kanto tikrai tvarkingas. Na, kartais nepataiko kokią kojinę į skalbinių dėžę pataikyti, bet kai papizdavoju, tai greit susirenka biggrin.gif
Pritariu Tarbaklynskiui! drinks_cheers.gif Taikstytis negalima schmoll.gif O, jei taikstotės, tai nėr ko dejuot irnesakyk.gif
Atsakyti
Saviškį "auklėju" po truputį. Tik pradėjus kartu gyventi pastebėjau, kad po tualeto neplauna rankų. Tai kiekvieną kartą išėjus jam iš tualeto "karksėdavau": nieko neliest, rankas plaut!!! Iš pradžių piktinosi, paskui šaipėsi, dabar priprato ir karksėti jau nebereikia. Taip ir su dantimis..... Tikrai valydavosi ne kasvakar ir ne kasryt. Ir dantys buvo toli gražu ne idealūs, ir ne balti schmoll.gif Ir purkštaudavo, kai bambėdavau dėl dantų. Tai užsilopiau savo dantukų skylutes, pasigyriau, jog dantistas neleido man balinti dantų, nes jie ir taip balti, dar parodžiau, jog nupirkau tikrai efektyviai balinančios dantų pastos, tai dabar kiekvieną vakarą girdžiu, kaip brangusis valosi dantukus, ir kartais garsiai mąsto, ar neapsilankius pas dantistą smile.gif
O dėl kojinių.... Mėtydavosi visur tikrai. Pabodo rankioti, tai kaskart radusi kur nors numestas, kviesdavausi vyrelį, kad pasiimtų ir nusineštų iki skalbyklės. Jam pačiam atsibodo vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2007 03 19, 01:26)
Saviškį "auklėju" po truputį. Tik pradėjus kartu gyventi pastebėjau, kad po tualeto neplauna rankų. Tai kiekvieną kartą išėjus jam iš tualeto "karksėdavau": nieko neliest, rankas plaut!!! Iš pradžių piktinosi, paskui šaipėsi, dabar priprato ir karksėti jau nebereikia. Taip ir su dantimis..... Tikrai valydavosi ne kasvakar ir ne kasryt. Ir dantys buvo toli gražu ne idealūs, ir ne balti  schmoll.gif  Ir purkštaudavo, kai bambėdavau dėl dantų. Tai užsilopiau savo dantukų skylutes, pasigyriau, jog dantistas neleido man balinti dantų, nes jie ir taip balti, dar parodžiau, jog nupirkau tikrai efektyviai balinančios dantų pastos, tai dabar kiekvieną vakarą girdžiu, kaip brangusis valosi dantukus, ir kartais garsiai mąsto, ar neapsilankius pas dantistą  smile.gif
O dėl kojinių....  Mėtydavosi visur tikrai. Pabodo rankioti, tai kaskart radusi kur nors numestas, kviesdavausi vyrelį, kad pasiimtų ir nusineštų iki skalbyklės. Jam pačiam atsibodo vaikščiot  biggrin.gif

nu maniškis, ačiū dievui prausiasi, ir dantis valo ax.gif
ir aš lygiai taip pat auklėju dėl tų kojinių ir kitų rūbų. bet kartais būna taip - sako, tuoj, palauk 3 minutes, ateisiu ir susirinksiu. spėkit, ar susirenka bigsmile.gif lotuliukas.gif .arba ryte - papusryčiauj virtuvėj ir viską palieka ant stalo surikiuota - ne tik maisto produktus, kuriuos šuiaip jau į šaldytuvą reiktų sudėt, bet ir dešrų skūreles, arbatos maišelius panaudotus, kiaušinio lukštus. paliepus sutvarkyt, sako, tuoj, tik straipsnį laikraštyje baigsiu, ir sutvarkysiu. o paskui šoka, lekia, tipo, į darbą skuba doh.gif , laiko nebeturi tvarkytis mad.gif . nu gal gi, per kokių 30 m. ir pasikeis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 03 19, 00:32)
Nu blyn nesitaikstyčiau tikrai  schmoll.gif Net nukrato pagalvojus apie vyrą, grįžusį iš pvz. statybų darbo, apskretusį, dvokiantį prakaitu ir purvu ir gulintį švarioj patalynėj šalia manęs scare.gif Nepatingėčiau, bet susiorganizuočiau raskladuškę ir toks galėtų ten mirkti savo purvuose, kaip kiaulidėj, bet tik ne mūsų lovoj  mad.gif Manau, greit smegenų "aptemimas" pradingtų  biggrin.gif ir visas blizgantis ir kvepiantis atstriksėtų į mųsų bendrą guolį  wub.gif O jei ne, tai vertėtų rimtai susimastyt  g.gif Išvis nesuvokiu, kaip pačiam nešlykštu but smirdančiam, sulipusiam  unsure.gif ir dar eit tokiam į lovą  blink.gif Ačiū dievui mano diedas ant to kanto tikrai tvarkingas. Na, kartais nepataiko kokią kojinę į skalbinių dėžę pataikyti, bet kai papizdavoju, tai greit susirenka  biggrin.gif 
Pritariu Tarbaklynskiui! drinks_cheers.gif Taikstytis negalima  schmoll.gif O, jei taikstotės, tai nėr ko dejuot  irnesakyk.gif

Ar tik nebusi Tarbaklinskio zmona,kuri jam sia tema ir parode?Nu,tu jei skaitei tai mano nuomone zinai.Jei vyrukas po padu tai ir leisis akulejamas,maniskiui pabandyk paaiskinti ka daryti,ko ne........taip kaip ir man .Paprasciausiai seniau taip nebuvo,dabar sako pavarges grizta,jis kartais net nevalgo parejes,persirengia ir ant sofkutes uzmiega.Nu,gal rimtai jegu neturi po sunkios darbo dienos,ne po 6 val gi dirba,buna,kad ir po 12-ka.Del to auklejimo tai bloga ideja,man tai nepatiktu jei man imtu ir pradetu aiskint kaip man elgtis,nu nebent tai butu mama.
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 19, 17:30)
Nu,gal rimtai jegu neturi po sunkios darbo dienos,ne po 6 val gi dirba,buna,kad ir po 12-ka.

blink.gif Manasis taip pat po 12val. dirba, bet tai nepasiteisinimas neiti maudytis g.gif ...kad ir po vidurnakcio visada lenda po dusu
good.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 03 19, 01:32)
Nepatingėčiau, bet susiorganizuočiau raskladuškę ir toks galėtų ten mirkti savo purvuose, kaip kiaulidėj, bet tik ne mūsų lovoj  mad.gif Manau, greit smegenų "aptemimas" pradingtų  biggrin.gif ir visas blizgantis ir kvepiantis atstriksėtų į mųsų bendrą guolį  wub.gif

o nemanai, kad tai tau, kaip viskuo nepatenkintai gali buti pasiulyti ir kraustytis ant tos "raskladuskes"?
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 19, 16:30)
Nu,gal rimtai jegu neturi po sunkios darbo dienos,ne po 6 val gi dirba,buna,kad ir po 12-ka.

Nu tik nebejuokink, kad po 12 valandų darbo nebėra jėgų nusimaudyti lotuliukas.gif
Apsileidėlis, tinginys ir taškas mirksiukas.gif

QUOTE(Silvute @ 2007 03 19, 17:17)
o nemanai, kad tai tau, kaip viskuo nepatenkintai gali buti pasiulyti ir kraustytis ant tos "raskladuskes"?

O aš mieliau raskladuškę rinkčiausi, negu su susmirdėliu miegočiau. Na, bet kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Taigi standartiškai po 12 valandų dar labiau praustis norisi g.gif Nugis į dušą ir kirviu į lovą...

Mano vyras statybose nedirba, bet aišku, kad kai būna sušilęs, prausiasi. O statybose va švogeris dirba. Ir po 12 val irgi... Tai grįžta į namus, tai tiesiu taikymu pirma eina į vonią, persirengia, paskui tik sveikinasi su namiškiais laugh.gif Nei jis žmonos turi, nei kas jį dresiruoja, tiesiog norisi žmogui taip. Maniau, čia norma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 kovo 2007 - 19:07
Visiskai sutinku,bet ka man daryti? cry.gif As namie sedziu ir tai kas vakara po dusu lendu,bet yra gi zmoniu............
Atsakyti
O ką aš žinau, ką daryt? unsure.gif Bambėt gal unsure.gif Nu jei tėvai neišmokė, belieka perauklėt. Arba susirast kitą, labiau atplautą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 03 19, 17:30)
Ar tik nebusi  Tarbaklinskio zmona,kuri jam sia tema ir parode?Nu,tu jei skaitei tai mano nuomone zinai.Jei vyrukas po padu tai ir leisis akulejamas,maniskiui pabandyk paaiskinti ka daryti,ko ne........taip kaip ir man .Paprasciausiai seniau taip nebuvo,dabar sako pavarges grizta,jis kartais net nevalgo parejes,persirengia ir ant sofkutes uzmiega.Nu,gal rimtai jegu neturi po sunkios darbo dienos,ne po 6 val gi dirba,buna,kad ir po 12-ka.Del to auklejimo tai bloga ideja,man tai nepatiktu jei man imtu ir pradetu aiskint kaip man elgtis,nu nebent tai butu mama.

lotuliukas.gif Nu fainas tas Terbaklynis, bet ne mano jis vyras biggrin.gif . Nuosavą turiu wub.gif O dėl pado, tai greičiau tamsta esi jam po ta vieta, jei jis nejaučia jokios gėdos gultis šalia savo moters visas dvokiantis ir apskretęs mega_shok.gif Mano MB grįšta ne po 6val, ir net ne po 12, o po 14-kos val darbo, bet pirmiausiai išsinėręs iš batų ir striukės lekia į vonią po dušu nusipraust... Ir nieko jam aiškint "kaip mamai" nereikia, jam pačiam šlykštu purvinam ilsėtis ir pačiam nemalonu būtų, jei prie tokio jo liesčiausi, ar jausčiau jo prakaitą irnesakyk.gif Nors nėra jis pedantas, bet elementarios higienos laikosi ir nematau tame nieko didvyriško dirol.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2007 03 19, 18:17)

Nenoras miegoti šalia susmirdusio vyro reiškia būti "viskuo nepatenkintai" blink.gif ? O kodel turėčiau būti tuo patenkinta blink.gif blink.gif ? Pauostau jo ir vietoj "apsipatenkinu", net smileysex.gif nebereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau tikrai mieliau kraustyčiaus ant raskladuškės pati laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 19 kovo 2007 - 20:05
QUOTE(oregano @ 2007 03 19, 18:52)
O dėl pado, tai greičiau tamsta esi jam po ta vieta, jei jis nejaučia jokios gėdos gultis šalia savo moters visas dvokiantis ir apskretęs mega_shok.gif

Jo jo... Toks vyras ne tik negerbia savęs, bet ir visų savo šeimos narių. Jau įsivaizduoju kaip gražuolis guli išsidrėbęs ant sofos, visas susmirdęs, o visi namiškiai mėgaujasi "gaiviais aromatais" ir bijo net žodį ištarti apie vonią, kad neduok Dieve, nepabudinti žvėries doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti