Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

[quote=Aga,2007 04 16, 19:41]
Va mano svyrančios palergonijos baltais kraščiukais 4u.gif
user posted image

Mano mama prieš keletą metų tokį krūmą turėjo. Labai gražios palergonijos. Tik man susidarė įspūdis, kad jos įnoringesnės nei kitos, sunkiau dauginasi. Kiek bandžiau, man jų atžalos niekaip neįsišaknijo ax.gif O kartą ir mamos krūmas neperžiemojo verysad.gif
Atsakyti
Tai man ir sakė, kad auga lėčiau.
Atsakyti
QUOTE(iride @ 2007 04 17, 08:40)
O tai ką daryt? Lauke jau pasėjau gėlytes... Baisu, kad nesušaltų. Dengt plėvele? g.gif

Sėklos žemėje nesušals, bet taip skubėti neverta, nes paskui tik darbo daugiau būna su tais dangstymais. smile.gif
Atsakyti
Blyn palikau balkone sianakt, tikiuos nenusalo doh.gif O pasodintos tik neseniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 18, 08:34)
Blyn palikau balkone sianakt, tikiuos nenusalo doh.gif O pasodintos tik neseniai doh.gif

schmoll.gif Juk silta. As visa savo plantacija jau lauke laikau ax.gif Tik seku naktinius orus rolleyes.gif
Atsakyti
Nu nepasakyčiau, kad šilta, o ir lijo. Kol atėjau į darbą kaip sušąlau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 18, 07:34)

Svarbu kad tik minuso nebūtų, o taip tai nieko neatsitiks.
Atsakyti
Partempiau šiandien jau, šaltos gerokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 18, 23:00)
Partempiau šiandien jau, šaltos gerokai doh.gif

As tai irgi sianakt visus savo vazonus namo parsitempiau, salta tikrai. O praeita nakti buvo silciau, tai pernakvojo balkone sekmingai
Atsakyti
Nu man irgi pernakvojo, bet galvoju negerai, juk tik prieš kelias dienas pasodintos doh.gif Nu bet pamiršau žioplė blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Jerau marau fool.gif o as pamirsau siai nakciai inest namo doh.gif Lygtais nieko, nenusalo... mastau.gif Drauge perspejau kad inestu butinai, o pati unsure.gif
Atsakyti
aš vakar susodinau į lovelį... ir palikau balkone.. balkonas stiklintas bet vistiek šalta... tai šiandien tokios gražios visos blink.gif vakar kažkokios geibenos buvo....

ale gerai kad pasisėjau šiemet.. tai nemažai turiu.. galvojau kur kišiu tiek, nes balkone netilps, bet nusipirkom namuką, tai ooooooi bus su kuo kiemą puošt thumbup.gif

ir dar.. senukų augalų mugė šį savaitgalį prie megos bus bigsmile.gif buvom sekmadienį tai nzn kaip tik pasirodė kad pigūs daigiukai buvo g.gif ir po litą or po pusantro g.gif
reiks šį savaitgalį be vyro nuvažiuot, nes tas nieko neleido pirkt bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 19 balandžio 2007 - 08:59