Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Samanta @ 2007 03 27, 12:42)
Bet kokiu atstumu sodinti nasturtes  unsure.gif Panašiu tikriausiai rolleyes.gif Sudygo man beveik 100% visos sėklos  wub.gif

100 proc.? blink.gif mano nasturtos galima sakyti visiskai nesudygo verysad.gif isivaizduokit, is 2 pakeliu seklu sudygo tik 2 nasturtos doh.gif taip sakant, is kiekvieno pakelio po viena doh.gif is tikro, tai nezinau, kodel cia taip man nutiko verysad.gif
o mano svyrancios palergonijos labai graziai auga. jau pakankamai dideles. ir zydeti ruosiasi. kazkur skaiciau, kad pradzioje geriau nugnaibyti tuos ziedus, kad jos dar pacios daugiau turetu jegu paaugti g.gif kol kas laikau ant palanges, nes pas mane balkonas nestiklintas ax.gif
o mama prisidaigino kazkokiu ten svyranciu dekoratyviniu pomidoru g.gif ir jau pasiruosusi mane taip pomidorais aprupinti, kad balkone auginciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 19, 11:46)
100 proc.?  blink.gif mano nasturtos galima sakyti visiskai nesudygo  verysad.gif isivaizduokit, is 2 pakeliu seklu sudygo tik 2 nasturtos  doh.gif  taip sakant, is kiekvieno pakelio po viena  doh.gif is tikro, tai nezinau, kodel cia taip man nutiko  verysad.gif

kaip keista, nasturtos man atrodo tokios nereiklios.. mes pernai lauke vos ne tap žolių pasodinom, visos sudygo, o jau išsikerojo blink.gif kilimas žiedų iki pat šalnų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2007 04 19, 12:52)
kaip keista, nasturtos man atrodo tokios nereiklios.. mes pernai lauke vos ne tap žolių pasodinom, visos sudygo, o jau išsikerojo  blink.gif  kilimas žiedų iki pat šalnų.

as jau visa kalte linkusi suversti seklom, gal kokios nekokybiskos g.gif
sakau, gal reikia dar parduotuveje nusipirkti kitos firmos ir pabandyti sudaiginti. juk dar turbut nevelu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 19, 11:58)
as jau visa kalte linkusi suversti seklom, gal kokios nekokybiskos  g.gif
sakau, gal reikia dar parduotuveje nusipirkti kitos firmos ir pabandyti sudaiginti. juk dar turbut nevelu  g.gif

tikrai nevėlu smile.gif
Atsakyti
O kam daiginti nasturtas g.gif Jos puikiai ishdygs jau lauke thumbup.gif Ir daigelis bus uzgrudintas 4u.gif O kokias seklas pirkai? Nojaus gal hihihi.gif Ishvis kokiose senukuose ar maximuose seklas pirktis yra loterija rolleyes.gif Jau verciau nusipirkti brangesniu seklyciu, bet ishdigs nors. O ne taip, po lituka moket, laukt ir nesulaukt daigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 19, 14:39)
O kam daiginti nasturtas  g.gif Jos puikiai ishdygs jau lauke  thumbup.gif Ir daigelis bus uzgrudintas  4u.gif O kokias seklas pirkai? Nojaus gal hihihi.gif Ishvis kokiose senukuose ar maximuose seklas pirktis yra loterija  rolleyes.gif Jau verciau nusipirkti brangesniu seklyciu, bet ishdigs nors. O ne taip, po lituka moket, laukt ir nesulaukt daigu  doh.gif

nu tikrai Nojaus blink.gif blush2.gif o tai kokias (kieno) tuomet pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 19, 14:39)
O kam daiginti nasturtas  g.gif Jos puikiai ishdygs jau lauke  thumbup.gif Ir daigelis bus uzgrudintas  4u.gif O kokias seklas pirkai? Nojaus gal hihihi.gif Ishvis kokiose senukuose ar maximuose seklas pirktis yra loterija  rolleyes.gif Jau verciau nusipirkti brangesniu seklyciu, bet ishdigs nors. O ne taip, po lituka moket, laukt ir nesulaukt daigu  doh.gif

Cha... iš mano brangių ( galiojimas nesibaigęs smile.gif ) svyrančių žioveinių 10 sėklų sudygo tik 1... Būtų išvis nesudygę tai sakyčiau kažką ne taip padariau , o dabar........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 04 19, 15:03)
nu tikrai Nojaus  blink.gif  blush2.gif o tai kokias (kieno) tuomet pirkti?

Nu va matai ax.gif
Seklas pirk specializuotuose seklu parduotuvese 4u.gif Kaune zinau tik Zalia stotele ir parduotuvyte Dainavos PC pirmam aukste prie Drogo ax.gif
Duotoj nuorodoj galima rasti Zalios stoteles parduotuves kituose Lietuvos miestuose.
Atsakyti
man anksčiau sėklytės visai nesudygdavo. Šiemet pirkau Erfurter sėklas. Kiek pasėjau - viskas 100 procentų dygsta thumbup.gif Negaliu atsistebėti. Žiūrėsim, kaip ten toliau bus, kokie stebuklingi žiedai ir daržovės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 04 19, 15:28)
Cha... iš mano brangių ( galiojimas nesibaigęs  smile.gif  ) svyrančių žioveinių 10 sėklų sudygo tik 1... Būtų išvis nesudygę tai sakyčiau kažką ne taip padariau , o dabar........   doh.gif

Gal ir netaip ka nors padarei blush2.gif Verbenu seklas irgi pirkau geras, taciau nesudygo unsure.gif tik kelios. Suzinojau kad ne taip laikiau kaip reiketu doh.gif Kiekvienam augaliukui skirtingos prieziuros reikia rolleyes.gif
Rasai, kad seklu galiojimas nesibaiges? g.gif Kaip supratau , ne siemet pirktos seklos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 19 balandžio 2007 - 14:37
Aciu uz patarimus 4u.gif
Zodziu, bandysiu pirkti kitokiu seklu. Gal bus sekmingiau g.gif
Arba teks auginti tas 2 nasturtas, kurios vis delto isdygo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiglė @ 2007 04 19, 16:28)
Cha... iš mano brangių ( galiojimas nesibaigęs  smile.gif  ) svyrančių žioveinių 10 sėklų sudygo tik 1... Būtų išvis nesudygę tai sakyčiau kažką ne taip padariau , o dabar........  doh.gif

Man svyrantys žioveiniai taip pat labai prastai dygsta, po 1-2 sėklas. Bandžiau kelis metus iš eilės sėti ir nieko gero ax.gif . O paprasti, nesvyrantys dygsta puikiai. Tai ir suprask, kad gudri, čia sėklos tokios ar mes kažko nemokam g.gif
Atsakyti