Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 09:49)
Bet kaip pabrangę daigai, pernai toj mugėj pirkau po 1,40 Lt., šiemet jau pigiausiai radau 2,50 Lt., šiaip po 3 Lt. visur ohmy.gif

nezinau kaip pas jus,bet pas mus kainuoja 2 eurus doh.gif smile.gif

QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 17:41)
Va mano svyrančios palergonijos baltais kraščiukais  4u.gif
user posted image

lyg ir esu macius,dbaar tiksliai negaliu pasakyt g.gif bet visvien grazu thumbup.gif

Noriu ir as tu pelargoniju,tik niekur neradau kur pigiau parduoda g.gif
Atsakyti
Laba diena,

norėčiau paklausti Jūsų patarymo. Sugalvojau ir aš papuošti savo balkonėlį ax.gif , niekada to nedariau, nes neturėjau balkono lotuliukas.gif , bet dabar, kai atsirado, net silpna, kaip norėčiau jį papuošti ax.gif

Sakykit prašau:
1. kokios gėlės tiktų saulėtai pusei?
2. Ar nevėlu pačiai nupirkti sėklų ir pasėti?
saintlina rašė, kad nevėlu, bet ar tai galioja visom gėlėm g.gif
3. Kokią žemę reikėtų pirkti?

Atsiprašau, jei jau apie tai kažkur kalbėjot. Tiek daug esate prikalbėja, o aš neturiu laiko ir galimybės taip greit viską perskaityti. Ryt planuoju apsipirkti, įdomu gal dar ko reikia pradžiai, apart žemės ir sėklų g.gif

Labai lauksiu Jūsų patarymų,
Ačiū
Atsakyti
Pas mane saulė pastovi, žiauriai kaitina, tai pasiteisino tik svyrančios palergonijos. Visoms petunijoms, surfinijoms šakės būdavo.
O sodinti nevėlų, tik vėliau žydės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 20, 16:34)
Pas mane saulė pastovi, žiauriai kaitina, tai pasiteisino tik svyrančios palergonijos. Visoms petunijoms, surfinijoms šakės būdavo.

aciu uz patarimus begu seklu pirkti ir sodinsiu....balkonas siais metais prazys ir pas mane thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 20, 16:34)

Ačiū už patarymą 4u.gif ,
O ant sėklų pakelio taip ir parašyta "Svyrančios palergonijos" blush2.gif ?
Atsakyti
Mano nuomone pelargonijas jau vėlu sėti, jos labai ilgai dygsta, o be to gan sunkiai. Gali nesulaukti.Geriau iš kokių senukų ar turgaus daigelių nusipirk. Kitas gėles sėti nevėlu, bet saulėtai pusei - iš tikro nieks daugiau į galvą nešauna, gal sanvitalijos ar bakopos (pastarųjų daigų irgi senukuose mačiau, gražiai dera su svyrančiom pelargonijom.).
Atsakyti
Išdygs ir palergonijos, tik aišku vėliau sužydės.
Atsakyti
Ko gero, jau paskutinis klausimas ax.gif

Dėl daigelių, sakykit, tai jei aš pvz. ryt Senukuose nuperku dagelius, tai jau galiu iškart sodinti į lauką? Aišku, ne ryt, poryt, kai žada atšalimą, o pvz.antradienį? Ar reikia dar palaikyti ant palangės namuose blush2.gif ?

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 04 20, 18:16)
Ko gero, jau paskutinis klausimas  ax.gif

Dėl daigelių, sakykit, tai jei aš pvz. ryt Senukuose nuperku dagelius, tai jau galiu iškart sodinti į lauką? Aišku, ne ryt, poryt, kai žada atšalimą, o pvz.antradienį? Ar reikia dar palaikyti ant palangės namuose  blush2.gif ?

jei yra galimybė, gerai būtų dieną, kai šilta, laikyt lauke, o nakčiai įnešt į kambarį smile.gif O šiaip nuo trečiadienio jau žada visai šiltus orus, tai gal neblogai ir lauke gėlytėms bus.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 04 20, 17:59)
Mano nuomone pelargonijas jau vėlu sėti, jos labai ilgai dygsta, o be to gan sunkiai. Gali nesulaukti.Geriau iš kokių senukų ar turgaus daigelių nusipirk. Kitas gėles sėti nevėlu, bet saulėtai pusei - iš tikro nieks daugiau į galvą nešauna, gal sanvitalijos ar bakopos (pastarųjų daigų irgi senukuose mačiau, gražiai dera su svyrančiom pelargonijom.).

Pilnai sutinku, kad gal ir nepervelu seti, bet zydes ir uzaugs tinkamo didzio nezinia kada unsure.gif Pas mane irgi saule kepina balkone visa diena, ir petunijos puikiai jauciasi thumbup.gif jau kiek metu sodinu tik jas mirksiukas.gif Tik laistau kokia 17-18 val ir ryte 11. Du kartus per diena. ir gausiai ax.gif
O kokiuose senukuose nupirkti daigeliai jau visai greitai pradziugins ziedais wub.gif
Nusipirkit dar trasu, treshti tik po kokiu 2 savaiciu po persodinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 20 balandžio 2007 - 19:06
Ir į lauką manau dar per anksti. Na pelargonijos gal ir ištvers, bet kitoms ansktoka dar (nebent naktį įnešt). Bet palaukt kol prigis pasodinus savaitėlę kitą tikrai verta, net ant saulės nerekomenduoja laikyt, koldar daigeliai prigiję nėra.
Sėkmės.
Atsakyti
Sitaip orai kaitaliojasi, geriau pakenteti, nes apskurs jusu grzuoles. O namie isveses, tada smagiau ir graziau bus lauke. As tai visada laukiu kol obelys prazys. Tada kai praeina tie salsiai pradedu sodinti lauke ir vazonus nesu laukan. Gal tai prietaras, bet i krauja iaugo ax.gif Galiu pasidziaugti, kad Ermitazo pelargonijos vistik subujojo, nors skundziausi, kad vysta. Taciau kitas kazkokias svyrancias pirkau, tai viena stovi vietoj, kita pamiriojo sad.gif
Atsakyti