Įkraunama...
Įkraunama...

puošiame balkonus

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 12, 20:52)
Dalinamės išmintimi toliau smile.gif
Ir puoškime balkonus, kad džiuginti ne vien mus pačias bet ir aplinkinius  4u.gif
Senoji tema čia

Gal zinote kokios geles tinka saules kepinamuos balkonuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ekranas @ 2007 04 20, 21:49)
Gal zinote kokios geles tinka saules kepinamuos balkonuose?  smile.gif

Pasiskaityk. Šitoj temoj tikrai kalbėjom ir ne kartą. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visom už patarimus 4u.gif

Šiandien Senukuose pripirkau žemės, daigelių, trąšų ir pirmadienį pasodinsiu, nes per skubėjimą nepamatavom kokio ilgio lovelio reikia, tai vyras pirmadienį nupirks. Manau nieko daigeliams neatsitiks iki pirm. g.gif

O dar, dabar namuose apsižiūrėjau, kad tie daigai, apvynioti kažkokių ar popieriu, ar plėvele g.gif , pro ją šaknelės išlenda. Tai kai sodinsiu ar reikia tą daiktą išvynioti kažkaip, bet jaučiu, kad tai kažkas ištirpstamo ir sodinti reikia su viskuo rolleyes.gif ax.gif blush2.gif

O kaip man grąžu tie daigeliai wub.gif , o bakopos net gėliuką turi wub.gif , oi kaip noriu žydinčio balkono wub.gif , gal atradau sau širdžiai miela užsiėmimą ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 04 21, 20:26)
Ačiū visom už patarimus  4u.gif

Šiandien Senukuose pripirkau žemės, daigelių, trąšų ir pirmadienį pasodinsiu, nes per skubėjimą nepamatavom kokio ilgio lovelio reikia, tai vyras pirmadienį nupirks. Manau nieko daigeliams neatsitiks iki pirm.  g.gif

O dar, dabar namuose apsižiūrėjau, kad tie daigai, apvynioti kažkokių ar popieriu, ar plėvele  g.gif , pro ją šaknelės išlenda. Tai kai sodinsiu ar reikia tą daiktą išvynioti kažkaip, bet jaučiu, kad tai kažkas ištirpstamo ir sodinti reikia su viskuo  rolleyes.gif  ax.gif  blush2.gif

O kaip man grąžu tie daigeliai  wub.gif , o bakopos net gėliuką turi  wub.gif , oi kaip noriu žydinčio balkono  wub.gif , gal atradau sau širdžiai miela užsiėmimą  ax.gif  smile.gif

Sveika uzsikretus grozio virusu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikimes kad liga progresuos ir isijungsi i musu "chronisku ligoniu" tarpa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 04 21, 19:26)
Šiandien Senukuose pripirkau žemės, daigelių, trąšų ir pirmadienį pasodinsiu, nes per skubėjimą nepamatavom kokio ilgio lovelio reikia, tai vyras pirmadienį nupirks. Manau nieko daigeliams neatsitiks iki pirm.  g.gif
O dar, dabar namuose apsižiūrėjau, kad tie daigai, apvynioti kažkokių ar popieriu, ar plėvele  g.gif , pro ją šaknelės išlenda. Tai kai sodinsiu ar reikia tą daiktą išvynioti kažkaip, bet jaučiu, kad tai kažkas ištirpstamo ir sodinti reikia su viskuo  rolleyes.gif   ax.gif  blush2.gif

Jeigu nėra galimybės tų daigelių šaknelių šakneles apipilti žemėmis, tai daigelius sudėk į celofaninį maišelį ir užrišk jį, kad nedžiūtų šaknelės. Nelaikyk labai šiltoje vietoje, kad nesušustų ir daigeliai puikiausiai sulauks pirmadienio. thumbup.gif
Tos mediagos nuplėšti nereikia, nes nutraukysi šakneles, (nors, kai kas mano ir kitaip - taigi teks pačiai spręsti ką daryti...)
Linkiu sulaukti gražių žiedų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 21 balandžio 2007 - 20:40
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 21, 21:20)
Sveika uzsikretus grozio virusu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tikimes kad liga progresuos ir isijungsi i musu "chronisku ligoniu" tarpa 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man patinka jūsų liga thumbup.gif , be to, labai šiltai ir gražiai bendraujat.... kartais apie gėles rašot, kaip apie vaikus... gražu....
Ir aš tikiuosi, kad rimtai užsikrėčiau smile.gif Labai smagu būtu įsilieti į jūsų gėlių valsą 4u.gif

QUOTE(išdykėlė @ 2007 04 21, 21:38)
Jeigu nėra galimybės tų daigelių šaknelių šakneles apipilti žemėmis, tai daigelius sudėk į celofaninį maišelį ir užrišk jį, kad nedžiūtų šaknelės. Nelaikyk labai šiltoje vietoje, kad nesušustų ir daigeliai puikiausiai sulauks pirmadienio.   thumbup.gif
Tos mediagos nuplėšti nereikia, nes nutraukysi šakneles, (nors, kai kas mano ir kitaip - taigi teks pačiai spręsti ką daryti...)
Linkiu sulaukti gražių žiedų   4u.gif

Jau viską padariau pioneer.gif smile.gif
O medžiagą neplėšiu, nes labai sudėtinga būtu ją nuimti, smulkios šaknelės jau pralenda pro ją ir tikrai nepavyks gražiai nuimti.
Ačiū už palinkėjimus smile.gif

Papildyta:
Ir dar, vakar benaršydama internetą, ieškant info apie balkonines gėles radau neblogą straipsniuką.
Ekranas, gal tau tiks ištraukėlė iš jo mirksiukas.gif

....Svarbiausia pasodinus augalą – jo nepamiršti. Visą vasarą žydinčioms gėlėms reikia ypatingos priežiūros. Jos turi būti nuolat tręšiamos, negali perdžiūti. Jei vazonėlis su stambiažiede surfinija pakabinamas nuo vėjų neapsaugotoje vietoje, žiedai bus nuplakti ir atrodys nekaip. Tokioms vietoms geriau parinkti kitus augalus, – pataria agronomė. – Saulėtoje ir vėjuotoje vietoje puikiai atrodys smulkiažiedžiai augalai: skydalapė pelargonija, svyrančioji verbena, lobelijos, visą vasarą geltonais žiedeliais džiuginanti gulsčioji sanvitalija, baltai žydinti bakopa, mėlynžiedė skevolė, raudonžiedis gargždenis. Pastarasis ne taip ilgai žydi, tačiau ir peržydėjęs puošnus gausiais sidabriškais lapais“......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 21 balandžio 2007 - 22:42
kaip noreciau as tu svzranciuju pelargoniju rolleyes.gif wub.gif bet pas mane saules ner balkone,o as buvau pardej ir paskaitinejau.PAraszta ant ju kad sauletu balkonu reikia,ar bent pusiau sauletu.O mano isvis seselzje verysad.gif nu bet ka padarzsi,reiks ieskot kitokiu variantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 14:44)
O mano isvis seselzje  verysad.gif nu bet ka padarzsi,reiks ieskot kitokiu variantu  doh.gif

user posted image
cia gelyciu,kurios rekomenduojamos balkonams esantiems seselyje,derinys 4u.gif
krastuose kabancios verbenos,tada dvi fuksijos (stovincios) ir per viduriuka kabanti Bacopa - lot.sutera diffusus (lietuvisko pavadinimo nezinau blush2.gif )
ta gelyte taip atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 04 22, 14:36)
user posted image
cia gelyciu,kurios rekomenduojamos balkonams esantiems seselyje,derinys  4u.gif
krastuose kabancios verbenos,tada dvi fuksijos (stovincios) ir per viduriuka kabanti Bacopa - lot.sutera diffusus (lietuvisko pavadinimo nezinau  blush2.gif )
ta gelyte taip atrodo
user posted image

tas fuksijas tai zinau,bet kitas galetum vokiskai parasyt,vistiek reikes issiverst man,jei nezinai lietuviskai ax.gif 4u.gif Verbenu nesu dar macius,arba neatkreipiau demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 16:20)
Verbenu nesu dar macius,arba neatkreipiau demesio  g.gif

Verbenos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 16:20)
tas fuksijas tai zinau,bet kitas galetum vokiskai parasyt,vistiek reikes issiverst man,jei nezinai lietuviskai  ax.gif  4u.gif Verbenu nesu dar macius,arba neatkreipiau demesio  g.gif

4u.gif gal kitos nesupyks,kad as cia Snaigei tu gelyciu pavadinimus vokiskai surasysiu ax.gif ...na fuksija zinai....tai toliau Verbenen ir hängende Bacopa , kad matai ir vertimo nereikejo smile.gif skamba visiskai taip pat kaip ir lietuviskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 22, 15:25)

o,nu tikrai grazios bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 04 22, 15:35)
4u.gif gal kitos nesupyks,kad as cia Snaigei tu gelyciu pavadinimus vokiskai surasysiu  ax.gif ...na fuksija zinai....tai toliau Verbenen ir hängende Bacopa , kad matai ir vertimo nereikejo  smile.gif skamba visiskai taip pat kaip ir lietuviskai  mirksiukas.gif

uzsirasiau,eisiu ieskot 4u.gif
Atsakyti