QUOTE(vikuliukas @ 2007 04 18, 17:54)
labu
mūsų toks dienos meniu:
7h - 210ml mišinėlio;
11h - 210ml mišinėlio;
15h - daržovienė su mėsyte (kalakutiena, vištiena, stirniena);
19h - grūdų košė (įvairi);
23h - 210ml mišinėlio.
geriam sultis, Hipp vaisinę arbatą arba vandens. per parą išgeria apie 250ml skysčių. papildomai valgom duoniukus, Hipp sausainiukus, barankas arba vaisines tyreles.
nieko nesaldinu ir nenaudoju sviesto/grietinės/margarino/druskos. retkarčiais (ypač jei daržovienėje yra morkų) įpilu šlakelį pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus.
truputėlį buvau šokiruota kaip kai kurios mamytės maitina vaikučius ikrais, keptom bulvėm, dešrelėm ir naudoja pieną

na jei jau taip mažylis varvina seilę į tai, ką jūs valgot, tai duokit papildomą duoniuką ar barankytę, bet gink dieve, ne tokio šlamšto.
jūs pasakykit man, kas yra vertingo keptose bulvėse? dešrelėje?
pabaigai pasakysiu tik tiek:
kiekviena esam mama ir geriausiai žinom ko reikia mūsų vaikui. bet...
ar po kelerių metų nelaužysim galvų, kodėl mūsų vaikučiams staiga atsiranda skrandžio opos ir panašiai... bandykim numatyti bent keliais žingsniais ateitį
desreles, keptos bulves ir ikrai tikrai ne mazuju maistas!!!
as pati pastebejau, kad pradejau valgyt daug sveikesni maista po sunelio gimimo, o ypatngai, nuo tada, kai jis pradejo valgyt papildoma maista
issiverdam abu ryte aviziniu dribsniu koses be jokiu prieskoniu ir kertam susede - saukstas man saukstas jam

(nors anksciau as i ja negalejau paziuret, o dabar man net skanu)
PS vikuliuk, musu vaikai valgo vienodai - ir porcijos ir valandos sutampa

, tik musu paskutinis valgymas buna 22.30