QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 16, 10:57)
na, kad ji judri mergina, taj faktas

vakar nusipirkau milupos kosiu, viena 7 grudu kose (ir mano mergina ja suvalge su didziausiu apetitu, nors anksciau koses nelabaj megdavo), o kita pieniska. taj vietoj vajsiu tyreles duosiu ta pieniska, o ta tyrele tarp maitinimu valgysim.

ziuresim kajp bus
del varskes, mes taj valgom nuo 7 menesiu, bet ta hiip kur su vajsiais
labukas, mamytes.
Kad mazai priaugat, tai normalu. Mazius daugiau juda ir neturi tiek laiko uzkandziauti. Gali ir nieko nepriaugti. Taip mane irgi daktare nuramino. Mano mazoji tik 200g priaugo. Bet pradejo lovyteje atsistoti ir 2 dantukus isaugino
Papildyta:
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 16, 19:36)
Na, o mūsų mažė išvis, jei tik jos valia būtų, tai ir nevalgytų

. Kelis šaukštelius suvalgo dar noriai, o toliau - su skandalu. Bet jau pavargau - duosiu, kol žiosis. Tik bėda, kad ir taip mažai sveria, o nuolat juda. Tai kai košės bus vos keli šaukštai, devynis mėnesius sutiksim numetę svorio

. Dažnai net pati apsibliaunu iš tos nevilties, ir supykstu, paskui pykstu ant savęs, kad supykstu
Neliudek,

mes su mazaja jau 2 men kariaujame del valgio. Kas karta su piktumais ir asaromis valgom, o kai pasakau viskas, jau pavalgem ir pabarskinu i lekstute, tai ji pradeda juoktis ir atsirugsta. Tada vel linksma, kad soti. Ji taip pat uzsiciaupia ir ir laiko burnyteje, net neryja. Kita karta ta pacia kosyte su malonumu valgo. Nieko nesuprantu. Kas ne taip