Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių kūdikių valgiaraštis

jo duodu,bet tai i visa kieki maistuko dedo tik ant galo arbatinio saukstuko ir vistienos,o ne kiaulienos.tik perku tokias vandenines pusiau,jos be druskos be nieko..tas pats kaip malta vistiena
Atsakyti
QUOTE(baby_Danyal @ 2007 04 14, 20:57)
ne,pienas prasideda tik nuo vieno meto..bent jau pas mus taip daktarai liepia...
o makaronu sriubyte tai paprastai: isverdu makaroniukus,bet tuos smulkius labai sliekiukus,palaukiu kol pracesta,tai dar biski pabrinksta ir ipilu misinuko.Maniskiui labiau patinka tirstesnes kosytes,tai as jam taip tirsciau padarau,jau kaip pusiau kosyte.Ir jam taip patinka,taip skaniai valgo thumbup.gif .zuvytes viena karta daviau,tai spjove lauk,neitiko..dar dariau makaronu kosyte su pomidoru ir desrelem,bet ir tik puse suvalge.labai megsta keptas bulves,bet duodu i savaite viena gabaliuka,uztenka,dar per mazas.bet jau kaip valgo,tai ne nesureaguojam kaip staigiai dingsta ir sukramto lengviausiai viska,be problemu smile.gif

Kažkaip keistai čia man - pienas tik nuo metukų, o keptos bulvės ir dešrelės tai jau kūdikiui pats tas maistas g.gif . Gal geriau vietoj šaukštelio dešrelės duoti normalią porciją mėsytės? mirksiukas.gif
Aš košytę verdu su pienu iš parduotuvės - 1/3 pieno, 2/3 vandens. Dabar va ir forume reklamuoja ekologiškus produktus "Dobilas", tai duodu jogurtą ir pirksiu tą pienelį. Aišku, nežinau, kiek ten tos ekologijos, bet vis gal šiek tiek švariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 15, 09:21)
Kažkaip keistai čia man - pienas tik nuo metukų, o keptos bulvės ir dešrelės tai jau kūdikiui pats tas maistas  g.gif . Gal geriau vietoj šaukštelio dešrelės duoti normalią porciją mėsytės?  mirksiukas.gif
Aš košytę verdu su pienu iš parduotuvės - 1/3 pieno, 2/3 vandens. Dabar va ir forume reklamuoja ekologiškus produktus "Dobilas", tai duodu jogurtą ir pirksiu tą pienelį. Aišku, nežinau, kiek ten tos ekologijos, bet vis gal šiek tiek švariau  unsure.gif

o kokio riebumo pieną perki?
Atsakyti
nu nzn,i koseles gal ir nieko tas pienas,bet duot gert,tai tikrai nelabai...mes mesytes irgi valgom,bet kartais padarau vaikui svente su kitokiu maistu,nes kada mes valgom ir jei neduodam,tai baisus pavydas zuikiui...o,kad biski duosiu nieko nekenkia...
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 14, 21:53)
aga, aš ir norėčiau sužinot  ax.gif ir dar, kokio riebumo?
Papildyta:

duodi dešrelių?  ohmy.gif

Žinok ir aš jau ne pirmą kartą girdžiu, kad duoda dešreliu blink.gif Vienų pažįstamų 7 mėnesių mergytė suvalgo 3 dešreles, tik nežinau kokio dydžio g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2007 04 15, 13:31)
Žinok ir aš jau ne pirmą kartą girdžiu, kad duoda dešreliu blink.gif Vienų pažįstamų 7 mėnesių mergytė suvalgo 3 dešreles, tik nežinau kokio dydžio g.gif

nu desreliu, tai dar neduodu savo kleckui. Duodu normalios mesytes isvirtos be prieskoniu ir druskos. O piena mes geriam MU naturalu, tik jo nedaug pilam, uzbalinam ir tiek slakeliu. Nuo tiek tikrai nieko neatsitiks...
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 15, 10:27)
o kokio riebumo pieną perki?

2,5 proc.
O šiaip diskutuojant dėl pieno davimo - nedavimo iki metų galima vos ne iki muštynių prieiti tongue.gif . Aš tame nematau nieko baisaus, nes mišinukų sudėti verčia susimąstyti. Kitai vien nuo minties apie pieną plaukai šiaušiasi. Pasikliauti vien gydytojais irgi negali, nes jiems už daug ką yra sumokama, kad tik vartojami būtų vaistai, papildai ar tie patys mišiniai.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 15, 17:49)
2,5 proc.
O šiaip diskutuojant dėl pieno davimo - nedavimo iki metų galima vos ne iki muštynių prieiti tongue.gif . Aš tame nematau nieko baisaus, nes mišinukų sudėti verčia susimąstyti. Kitai vien nuo minties apie pieną plaukai šiaušiasi. Pasikliauti vien gydytojais irgi negali, nes jiems už daug ką yra sumokama, kad tik vartojami būtų vaistai, papildai ar tie patys mišiniai.

drinks_cheers.gif

dar priklauso kas kaip supranta ta davima ir nedavima. Jei renkasi tarp misinuku ir karves pieno - tai viena, jei karves piena iveda kaip bet koki kita maisto produkta - jau visai kita. Kodel misinukuose yra isrugu milteliu? tai irgi is pieno. Kodel siulo duoti varskyte? Gi ji pieno produktas. O jogurtas ?

pasveri savo galvoje visa tai ir darai kaip tau atrodo teisinga.

Atsakyti
QUOTE(la bamba @ 2007 04 15, 20:42)
drinks_cheers.gif

dar priklauso kas kaip supranta ta davima ir nedavima. Jei renkasi tarp misinuku ir karves pieno - tai viena, jei karves piena iveda kaip bet koki kita maisto produkta - jau visai kita. Kodel misinukuose yra isrugu milteliu? tai irgi is pieno. Kodel siulo duoti varskyte? Gi ji pieno produktas. O jogurtas ?

pasveri savo galvoje visa tai ir darai kaip tau atrodo teisinga.

Tikrai taip, pasiklausai vienu, paskui kitu, dar daktarei kokiai paskambini ir darai taip kaip tau atrodo teisinga mirksiukas.gif Ant Milupos kosyciu parasyta kaip gaminti su karves pienu, tai manau reiks lasiuka ismeginti. Mano maziukas paragaves pirktiniu kosyciu, ko tai mano gamintas pradejo spjaudyti doh.gif Turbut prasta kulinare unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske11: 16 balandžio 2007 - 08:08
QUOTE(braske11 @ 2007 04 16, 09:08)
Tikrai taip, pasiklausai vienu, paskui kitu, dar daktarei kokiai paskambini ir darai taip kaip tau atrodo teisinga mirksiukas.gif Ant Milupos kosyciu parasyta kaip gaminti su karves pienu, tai manau reiks lasiuka ismeginti. Mano maziukas paragaves pirktiniu kosyciu, ko tai mano gamintas pradejo spjaudyti doh.gif Turbut prasta kulinare unsure.gif

o maniskis, tai pirktiniu nevalgo. Purtos ir taip uzsiciaupia, kad neiduosi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(la bamba @ 2007 04 16, 18:45)
o maniskis, tai pirktiniu nevalgo. Purtos ir taip uzsiciaupia, kad neiduosi  blink.gif

Na, o mūsų mažė išvis, jei tik jos valia būtų, tai ir nevalgytų verysad.gif . Kelis šaukštelius suvalgo dar noriai, o toliau - su skandalu. Bet jau pavargau - duosiu, kol žiosis. Tik bėda, kad ir taip mažai sveria, o nuolat juda. Tai kai košės bus vos keli šaukštai, devynis mėnesius sutiksim numetę svorio verysad.gif . Dažnai net pati apsibliaunu iš tos nevilties, ir supykstu, paskui pykstu ant savęs, kad supykstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 16, 18:36)
Na, o mūsų mažė išvis, jei tik jos valia būtų, tai ir nevalgytų  verysad.gif . Kelis šaukštelius suvalgo dar noriai, o toliau - su skandalu. Bet jau pavargau - duosiu, kol žiosis. Tik bėda, kad ir taip mažai sveria, o nuolat juda. Tai kai košės bus vos keli šaukštai, devynis mėnesius sutiksim numetę svorio  verysad.gif . Dažnai net pati apsibliaunu iš tos nevilties, ir supykstu, paskui pykstu ant savęs, kad supykstu  doh.gif

na mes problemų su valgymu neturim thumbup.gif užvesdama šią temą guodžiaus, kad nukrito 300g, bet šį mėnesį atsiėmėm smile.gif priaugom virš kilogramo ir dabar sveriam 9100g thumbup.gif matyt antros košės įvedimas pagelbėjo ax.gif
o tau, laukinuke, galiu palinkėti tik kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti