Įkraunama...
Įkraunama...

meiles sau kaina 106kg

oi sauleee kam tie dietologai jei viskas tik nuo musu priklauso?va as prisiklausiau vienos bobules apie dieta ir nuo rytojaus pradedu jos laikytis smile.gif dieta gal kiek drastiska nes vien kruopos be nieko ir vanduo ,taciau rezultatai girdejau dziuginantys blush2.gif na tai gal kartu pameginam? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,tai gal pasidalintumet savo dienos valgiarasciu,nes mane kamuoja didelis svoris,gal pavyktu istirpinti kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 03 15, 09:00)
Labas rytas,tai gal pasidalintumet savo dienos valgiarasciu,nes mane kamuoja didelis svoris,gal pavyktu istirpinti kg. smile.gif

sveikos visos merginos,

pagaliau radau temą skirtą didesnėms storulėms, tokioms kaip aš,

šiandien sukanka lygiai mėnuo kaip aš pradėjau savo lieknėjimo istoriją, ir rezultatas -11kg, + fantastiška savijauta, nesistebėkite kad daug numečiau, juk nuo didelio svorio gerai ir krenta, o svoris mano 0ohoho... 145kg prie 176 ūgio... tai va merginos jei kas susidomės šiuo mitybos režimu mielai pasidalinsiu , tiesa sustoti neketinu...

weta
Atsakyti
QUOTE(weta @ 2010 03 17, 11:45)
sveikos visos merginos,
pagaliau radau temą skirtą didesnėms storulėms, tokioms kaip aš, 

šiandien sukanka lygiai mėnuo kaip aš pradėjau savo lieknėjimo istoriją, ir rezultatas -11kg, + fantastiška savijauta, nesistebėkite kad daug numečiau, juk nuo didelio svorio gerai ir krenta, o svoris mano 0ohoho... 145kg prie 176 ūgio... tai va merginos jei kas susidomės šiuo mitybos režimu mielai pasidalinsiu , tiesa sustoti neketinu...
weta

Sveikute,mane labai domina tavo lieknejimo metodas,nes mane tai pat kamuoja ansvoris.Prasau pasidalink su manim mitybos rezimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 03 17, 15:47)
Sveikute,mane labai domina tavo lieknejimo metodas,nes mane tai pat kamuoja ansvoris.Prasau pasidalink su manim mitybos rezimu. smile.gif

labas Viktoosia,

įdedu maitinimosi režimą, žinai visai nieko... iš pradžiu nelengva bet dabar jau viskas gerai, nesikankinu visai BANDYK

I mėnuo

8.00 pasirinkti vieną produktą:

70 gr. Olandiško sūrio, rieb. 45 - 50%

200gr. Liesos nesaldintos varškės

1 kietai virtas kiaušinis

150 gr. 13% varškės sūrio

Baltinta kava be cukraus kas rytą.

11.00 pasirinkti vieną produktą:

2 morkos, 2 obuoliai, 2 pomidorai, 2 agurkai arba 0,5 kg salotų (šviežių) su aliejumi (be druskos), BUROKĖLIAI MORKOS, APELSINAI, NE DAUGIAU 200gr.

14.00 pasirinkti vieną produktą:

200 gr. Virtos bet kokios žuvies

200 gr. Virtos vištienos

200 gr. Virtos kalakutienos, ar veršienos, ar jautienos.

(KIAULIENOS NEGALIMA)

vanduo arba arbata

17.00 pasirinkti vieną produktą:

2 morkos, 2 obuoliai, 2 pomidorai, 2 agurkai arba 0,5 kg salotų (šviežių) su aliejumi (be druskos) BUROKĖLIAI MORKOS, APELSINAI, NE DAUGIAU 200gr.
Arba 200gr. Kefyro arba 150 gr. Lieso nesaldaus, natūralaus jogurto.

20.00 stiklinė pasukų

II mėnuo

Viskas tas pats kas buvo pirmą mėnesį.

Pridėti 125 gr. Juodos rupios duonos. Ją suvalgyti iki 17.00 valandos su kuriuo nors valgymu.

III mėnuo

Viskas tas pats kas ir antrą mėnesį tik pridėti 2 vidutinio dydžio bulves. Suvalgyti su bet kuriuo valgymu.

IV mėnuo

Viskas tas pats kas ir trečią mėnesį tik pridėti 60gr. Kruopų (negalima ryžių ir manų)

PAGRINDINĖS TAISYKLĖS

VISKAS BE DRUSKOS (širdies ligų profilaktika).
STENGTIS LAIKYTIS NUSTATYTO VALGYMO LAIKO (medžiagų apykaitos skatinimas)
NEGALIMA VIENU METU VALGYTI DUONOS BULVIŲ IR KRUOPŲ(virškinimo sistemos pagerinimas)
GERTI NEMAŽIAU KAIP 2 LITRUS VANDENS ARBA MINERALINIO (negazuoto) KASDIENĄ.

Sako po to, nieko kito valgyti ir nesinori, visiems skanumynams pasidarai abejingas.

SĖKMĖS!!!

Atsakyti
QUOTE(weta @ 2010 03 17, 22:57)
labas Viktoosia,

įdedu maitinimosi režimą, žinai visai nieko... iš pradžiu nelengva bet dabar jau viskas gerai, nesikankinu visai  BANDYK

I mėnuo
8.00 pasirinkti vieną  produktą:

70 gr. Olandiško sūrio, rieb. 45 - 50%

200gr. Liesos nesaldintos varškės

1 kietai virtas kiaušinis

150 gr. 13% varškės sūrio

Baltinta kava be cukraus kas rytą.
11.00 pasirinkti vieną produktą:

2 morkos, 2 obuoliai, 2 pomidorai, 2 agurkai arba 0,5 kg salotų  (šviežių) su aliejumi (be druskos), BUROKĖLIAI MORKOS, APELSINAI, NE DAUGIAU 200gr.
14.00 pasirinkti vieną  produktą:

200 gr. Virtos bet kokios žuvies

200 gr. Virtos vištienos

200 gr. Virtos kalakutienos, ar veršienos, ar jautienos.

(KIAULIENOS NEGALIMA)

vanduo arba arbata
17.00 pasirinkti vieną  produktą:

2 morkos, 2 obuoliai, 2 pomidorai, 2 agurkai arba 0,5 kg salotų  (šviežių) su aliejumi (be druskos) BUROKĖLIAI MORKOS, APELSINAI, NE DAUGIAU 200gr.
Arba  200gr. Kefyro arba 150 gr. Lieso nesaldaus, natūralaus jogurto.
20.00  stiklinė  pasukų
II mėnuo

Viskas tas pats kas buvo pirmą mėnesį.

Pridėti 125 gr. Juodos rupios duonos. Ją suvalgyti iki 17.00 valandos su kuriuo nors valgymu.

III mėnuo

Viskas tas pats kas ir antrą mėnesį tik pridėti 2 vidutinio dydžio bulves. Suvalgyti su bet kuriuo valgymu.
IV mėnuo 

Viskas tas pats kas ir trečią mėnesį  tik pridėti 60gr. Kruopų (negalima ryžių ir manų)

PAGRINDINĖS TAISYKLĖS

VISKAS BE DRUSKOS (širdies ligų profilaktika).
STENGTIS LAIKYTIS NUSTATYTO VALGYMO LAIKO (medžiagų apykaitos skatinimas)
NEGALIMA  VIENU METU VALGYTI DUONOS BULVIŲ IR KRUOPŲ(virškinimo sistemos pagerinimas)
GERTI NEMAŽIAU KAIP 2 LITRUS VANDENS ARBA MINERALINIO (negazuoto) KASDIENĄ.

Sako po to, nieko kito valgyti ir nesinori, visiems skanumynams pasidarai abejingas. 

SĖKMĖS!!!

labas rytas,jo dieta griestoka,bandysiu tikrai,svarbiausia pirma savaite islaikyti. Sakiau atsispauzdinsiu ir ant saldytuvo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 03 18, 08:32)
labas rytas,jo dieta griestoka,bandysiu tikrai,svarbiausia pirma savaite islaikyti.                                                                                                            Sakiau atsispauzdinsiu ir ant saldytuvo. biggrin.gif

labas

kaip viktoosia sekasi ar pradėjai jau, aš dar laikausi nepamiršk gerti daug vandens... drinks_cheers.gif

dar galiu papasakoti apie antilipidinę arbatą iš tianši serijos ar esi apie tai girdėjusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(weta @ 2010 03 19, 22:10)
labas

kaip viktoosia sekasi ar pradėjai jau,  aš dar laikausi nepamiršk gerti daug vandens... drinks_cheers.gif

dar galiu papasakoti apie antilipidinę arbatą iš tianši serijos ar esi apie tai girdėjusi  doh.gif

Labas,oi sunkokai man sekasi,bet bandau laikytis,manau po biski pavyks.
Aiskus idomu ir ta arbatele,tik man butinai reikia zinoti kad neleistu viduriu,nes kiek esu gerus arbatu lieknejimui maskui varkstu su viduriais .
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2010 03 22, 10:41)
Labas,oi sunkokai man sekasi,bet bandau laikytis,manau po biski pavyks.
Aiskus idomu ir ta arbatele,tik man butinai reikia zinoti kad neleistu viduriu,nes kiek esu gerus arbatu lieknejimui maskui varkstu su viduriais .

Sveikos. Paskaiciau as cia viska ir nutariau truputi savo patirti parasyti. Mano istorija buvo tokia, kad nestumo metu as priaugau 37kg verysad.gif ziauru... atrodziau ziauriai, ir su tuo susitaikiau, nes kantrybes neturiu jokioms dietoms. Taciau viena diena perskaiciau apie Badikovos dieta, ir joje man patiko vienas dalykas-kad mesos galima valgyt kiek nori biggrin.gif Na nutariau ir as mesti svori, aisku ne pagal jos dieta, o pagal savo. Ji tinka tik toms kurios megsta mesa. Taigi visa laika valgiau mesa, nebutinai virta, valgiau ir karbonadus, ir kepdavau siaip, ir kotletus tik be jokiu bulku, ir zuvi kepta, tame tarpe ir vistiena, taip pat desreles. Zodziu viska mesiskai. Taciau anglevandeniu reikedavo suvalgyt ne daugiau 40 per diena. Pvz.keptas garbonadas dziuvesiuose, 1 vnt yra 5 anglevandeniai, vienas labai didelis pomidoras yra 40 anglevandeniu-nezinau kiek tai tiesa, bet cia is Badikovos lenteliu. Valgiau kada norejau, net ir vakarais. per pirma menesi man nukrito 17 kg 4u.gif Dabar kartais, kai labai noriu leidziu sau ir pyragu iki soties, ir saldainiu, ir visokiu ten kebabu. Taciau aisku tai buna pora kartu per menesi. O mesa tapo mano gyvenimo budas. Nezinau ar toks gyvenimo budas yra sveikas, taciau svoris nukrito negriztamai, ir tai mane dziugina 4u.gif
Atsakyti
Nu va merginos,pagaliau radau bendraminciu;)buvau tai vienam puslapyje,tai kitam o ten merginos verkia kad reikia numesti 1 kilograma,arba kad dar 1 kg priauga,o man su savo svoriu tai nera kur ir akiu det:)pries ta 1 kg:)po gimdymo priaugau 25kg,siaubas,galvoju nu kol maitinu dzin,bet ziuriu kad man tie 92kg,uzsistoveja ir nejuda,nors atrodo,kad ir maitindama valgau maziau,tai dabar jau kelios dienos skaiciuoju kolarijas,rasausi viska ka valgau ir vakare susikaiciuoju,nezinau kaip man eisis,bet va kaip pasiskaitai, kad yra daug tokiu moteru-merginu,tai ir geriau pasidaro,davai merginos jungiames,dalinames patarimais,idomu kaip sekasi sios temeles autorei?smile.gif
Atsakyti
laba mergaites,brukstelsiu ir as cia biski trumpai.tai va,netyciom mano kg uzaugo iki 89,tai biski gavau soka lengva,bet nuo birzelio 19d.pradejau intencyviai skaiciuoti kalorijas,tai va siandien jau turiu -3kg,svoris krenta pamazu,bet nors neauga,valgau visko po truputi.stengiuos per diena suvalgyti iki 1600kcal.bet ne daugiau,bet paskutiniu metu,jau uztenka pasisotinti ir 1000kcal kas mane labiausia ir dziugina.Jauciu kaip mano skrandis susitrauke ir tokio poreikio kaip ''ryjimo''jau nebeliko.is visu dietu,kuriu as laikiausi ir kurios tik buvo veltui,man sitas kaloriju skaiciavimas labiausia lipo,nes galiu valgyti viska,tik pasiskaiciuoti kalorijas.
tikiuosi po truputi pasieksiu savo issvajotuju 74kg.kada nors blush2.gif
Visoms dideles stiprybes atsikrantas savo nereikalingo kuno 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as merginos prie jusu,nes mano svoris kazkoks kosmaras 104kg,o trokstamas 65kg,kai pagalvoju daug man iki savo tikslo g.gif bet jai sieksiu manau jo ir pasieksiu, o su jumis bendraujant ir dalinantis patirtimi manau bus tai lengviau padaryti smile.gif jau antra savaite nebevalgau po 18val,geriu daug vandenio,bet neprisiverciu sportuoti blush2.gif ir manau reiktu pradeti skaiciuoti kalorijas,butu jauciu tikrai naudinga thumbup.gif tad tikiuosi,kad mane priimat i kompanija 4u.gif ,ech butu smagu,kada po ilgo laiko visoms susibegti y kruva jau su pasiektais rezultatais ir pasidziaugti jais,atsinesti foto,kur buvome dailus meskenai ir is to tik skaniai pasijuokti lotuliukas.gif manau,butu geras paskatinimas ir ryztas mesti kg. thumbup.gif
Atsakyti