Įkraunama...
Įkraunama...

meiles sau kaina 106kg

labas mergikes ir as cia jungiuosi...106kgsiai dienai buvo 128 po gimdymo atsikraiau 22kg per metus bet tai edizau tai badavau tai kokie stresai uzpuildavo....dabar jauciuosi klaikiai per tokius karscius ir svajoju numesti bent 20kg iki vasaros galo...

bet taip truksta valios ir palaikymo....cia nukrenta 3kg cioa atauga 5kg...
Atsakyti
sveikos,as i jusu kompanija jungiuos bigsmile.gif per nestuma priaugau labai daug 30kg.nukrito iskarto apie 15kg.bet maitindama sugebejau vel priaugti tai viso gavosi ant manes+ 20kg.Labai kompleksuoju verysad.gif negaliu pazaboti savo iprociu vis lendu i saldytuva ir lendu....sia diena sveriu 80kg.sverdavau 60kg.seni pazistami sutinka galvoja kad vel nescia vaikstau....
Atsakyti
O čia aš...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 07 22, 19:57)
O čia aš...

sveika jau nemaza kelia iveikiai ka darei?

as prisiduodu siai dienai rodo svarstykles 104kg blush2.gif ax.gif 4u.gif toks kazkoks pastumejimas judeti pirkyn
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 07 22, 19:57)
O čia aš...

niu pasidalink patarimais,kurie tau padejo istirpinti tuos kg g.gif smile.gif saunuole tu,cia tau 4u.gif
Atsakyti
sveikos prisiduodu...101 kg....per 1men -9kg
Atsakyti
pagaliau ir man siek tiek pavyko numesti.Nuo birzelio 19d.numeciau 5kg thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2010 08 09, 14:59)
pagaliau ir man siek tiek pavyko numesti.Nuo birzelio 19d.numeciau 5kg thumbup.gif

saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokias pastangas dejai?
Atsakyti
sveikutes,tiesiog skaiciuojuos kalorijas ir tiek.nera taip sunku,bet labai efektinga.sei dienai turiu -6kg. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 14 rugpjūčio 2010 - 13:14
Priimkit ir mane...
Birzeli sveriau 128kg,ugis 166cm,labai sunkiai,stipriai sumazinus maista,numeciau 10kg,dabar 118 kg.Megstu gaminti,ir megstu skaniai pavalgyti,o kai skaniai prigaminu,tai sunku susivaldyti.
Niekada nebuvau gazele(genai ne tokie,mano visos tetos -backutes,apie 120kg),bet po antro gimdymo sugebejau numesti iki 68 kg (nuo 88kg)-sau atrodziau nuostabiai liekna,visi gyre,kursiokai nepazindavo,bet jauciausi blogai-neturejau jegu ka nors daryti,norejau tik guleti,miegoti,krete saltis.Tetis susirgo veziu,as viena ji slaugiau 2 metus iki mirties.Tuo paciu metu prasidejo skyrybos...Kai tik susipjaunu su vyru,iskart i saldytuva lendu...Tuo metu buvau griezta vegetare ir megau badauti:1 diena per savaite,3 per menesi,7 per ketvirti ir 21-28 diena viena karta metuose,dazniausiai vasara.
Antra santuoka irgi nenusiseke-uzsiroviau ant smurtautojo ir alkoholiko,issiskyrem,kai mano ketvirtam nestumui buvo 2 menesiai.Su trim vaikais,nescia,su sunkiu ketvirtuoju nestumu...Maziukas gime stipriai neisnesiotas, nesulaukes 7 menesio,kai treciajam vaikui buvo tik 11 menesiuku...Padeti nebuvo kam,tevai mire,taip vadinami draugai issilakste,nes visiems esi reikalingas tik tada,kai tau sekasi...Zodziu,tiek problemu vienoj kruvoj...Ir svoris uzaugo zaibiskai,nes visus rupescius as kuo nors uzkandu.Niekada neleidau sau isskysti,verkti,saves gaileti,bet ant kuno vis dejosi daugiau ir daugiau "apsaugos":per metus priaugdavau po 10kg.
Sporto nekenciu,nors kazkada esu buvusi plaukike-tai irgi prisidejo prie svorio augimo,nes mus maitindavo mokyklos valgykloje 3 kartus per diena spec.maistu,kasdien salia maisto gaudavom po sokoladuka.Baigus sportuoti valgymo iprociai liko,o 2,pries varzybas 3 treniruociu per diena neliko.Po to kuri laika buvau rutulio stumike,o ten reikia jegos,ir ten moteriskes visos tokios...uuchhh...Gerai pavalgyti buvo svarbu sportui.Ir dabar likes saves nuraminimo budas tas pats:net nepajauciu,kad ,kai uznervina mano paaugliai,nesinori ant ju zviegti,norisi "kulturingai isspresti" konflikta,ir as vel atsidarau saldytuva ir butinai turiu kazka sukrimsti.Rudeni,kai pilna vaisiu,darzoviu,daug gaminu is ju,bet...man negana vieno obuolio ar vieno pomidoro.Atsimenu,nuejau viena karta pas drauge jos pusryciu metu ir tada supratau,kuo mes ,storuliukai ,skiriames nuo tu kuduliu:ji paeme pomidora,atpjove permatoma,plona,plona griezineli,uzdejo ant duonos su sviestu ir tai buvo jos pusryciai!Tai man pusryciams reikia viso pomidoro,ir gal dar ne vieno,o geriau butu 2-3pomidoru salotos su grietine! Stai tame ir esme! Kuduciai pavalgo is puses grudo!
Man nepriimtinos skrandzio mazinimo operacijos-jei jie po tos operacijos gali suvalgyti tik 5 saukstus vienu metu,tai jei as valgyciau be operacijos 5 saukstus,manau,galeciau pretenduoti i exspurgyte.
Zodziu,nebegaliu nei i savo nuotraukas,nei i veidrodi paziureti,visose fotografijose slepiu savo figura uz plonesniu.
Pirmiausia,ka planuoju daryti-vel grizti prie vegetarizmo (man tai nera sunku,nemegstu as mesos,ir dabar jos valgydavau koki 1 karta per menesi),o taip
pat mazinti porcijas.Musu maistas gana sveikas-daug darzoviu,koses,vegetariskos sriubos,bulviu,greito maisto nevalgom,tik reikes kazkaip valdytis ir nesuvalgyti daug,kad ir kaip skanu bebutu.Ir dar:privalau uzmirsti kelia i salia musu namu esancia bandeline,kad ir kaip skaniai is ten kvepetu!!!
Duok,Dieve,man istvermes ir kantrybes.Mane patenkintu 75 kg,na 80kg,vadinasi,numesti noriu 38-43kg,bet turiu jaustis gerai,tureti jegu ir negriuvineti pakampiais.Nenoriu mesti greit-man negrazu,kai oda
nespeja susitvarkyti ir nudrimba raukslem,manau,kad 3-4kg per menesi yra optimalu .
Siandien spalio 10diena,po menesio noriu sverti 114kg.
Atsakyti
Na kuo didziausios tau sekmes!!!!! mirksiukas.gif ir vis parasyk, kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
daugvaikuciu - kaip aš tave suprantu, bet padėt negaliu...Matai, aš irgi buvau priėjusi ribą -arba - arba.Pasirinkau - čia ir dabar, nes daugiau tokia gyventi negalėjau, nepajėgiau ir nenorėjau.Čia kiekvieno pasirinkimo reikalas: arba ėėėsti arba maitintis. aš pasirinkau maitintis...Esu tikrai laiminga, nes lieknėju ir visiškai nejaučiu tiems laikams nostalgijos, kai tikrai ėėėėdžiau, o ne maitinausi.
Atsakyti