Labas vakaras,
velyva as bet nesimiega. Noreciau prisijungt prie jusu burelio, nes siai dienai turiu svorio dauggg visus 112kg, o ugis 170. Bet stengiuos pajudet (lankau linijinius sokius, po pertraukos siokios tokios namie darau bodyfleks pratimus), tik va su valgymu beda diena nesinori nieko, i pusrycius negaliu net ziuret uztenka kavos juodos, bet va vakare tai lendu i saldytuva, ypac pries einant gult, zinau ka bjaurus iprotis, bet neturiu valios, ir kai su vyru barames irgi noriu valgyt tada. zodziu stresas man ne draugas.
Kazkada kai buvau 17m sveriau 65, noreciau daba svert bent 80kg.
O daba istorija is kur svoris atsirado:
nuo 16 metu pradejau gert kontraceptines piliules, nes buvo labai baisios menstruacijos. kontraceptines priemones vartojau ilgai, net 7 metus be pertraukos jokios, tik keiciau jas, nuo tableciu perejau prie ziedo po to prie pleistro. po poros metu vartojimo to gerio priaugau svorio, nu kokia gal 10 kg, is pradziu nelabai jautesi, bet dar po metu jau buvo visas 20 kg. toliau dar siek tiek. Nusprendziau imtis priemoniu grieztu: dieta - nesuveike kg kaip uzburti nekrito. Mama suzinojo is drauges apie toki labai gera daikta kaip Lida piliules, nu mastau bandau, kaip jau bus taip. Ir ka po poros menesiu gerimo Lidos nutirpo 17 kg . dziaugiaus be proto skrajojau kaip ant sparnu, bet neilgai. Susiruosus nusipirkt dar viena pakuote, ginekologe pasake kad arba daba visais imanomais budais bandau pastot (nors ir tai labai sunku buvo nes daug visokiu bedeliu turejau ginekologiniu) arba manes laukia operacija po kurios turbut isvis nepastosiu. Nusprendem su vyru kad darom leliuka. pastojau (sunkiai bet sekmingai), nestumo metu priaugau nedaug 16 kg, nes iki pat 6 menesio mane pikino mesos valgyt negalejau, jokiu bulviu , jokiu keptu patiekalu, tik sviezias darzoves, vaisius, koses, ir tai tik nuo 5 menesio , nes iki tol ka prarydavau ta tuoj pat palikdavau tuolete, net ir vandeni, gyditoja stebejos kad as nescia o man svoris krenta zaibiskai, bet taip jau organizmas reagavo tuo metu, bet viskas praejo ir veliau jau galejau valgyt viska beveik, isskyrus mesa. pagimdzius per menesi nukrito visi priaugti kg nestumo metu, dziaugiaus nes kiek viena diena po kg numesdavau, galvoju nu jei ir toliau taip tai valiooo. deja dziaugiaus tik pirma men, o gal ir du, jau nepamenu tiksliai. po to svoris sustojo nei pirmyn nei atgal. po pusmecio pradejo vel augt, kadangi maitinau krutimi labai saves neribojau , geriau daug skysciu, vasara rudeni valgiau darzoviu daugiau, bet svoris augo ir va siai dienai turiu tiek kiek rodo tos baisuokles svarstykles.
Pasakaiu sau viskas gana est, reik kazko imtiskitaip neaisku kiek dar priaugsiu, o to as nenoriu, nes oda labai beria, visad buvo problemiska bet dabar tai visai, plaukai riebaluojas irgi greiciau, su rubais beda, nes mano klubai visad buvo platus, kriauses tipo figura, tai daba isvis tragedija, nebegaliu ziuret i save veidrodi. Dziugu tik tai kad nesu kaip backute, figura yra (liemuo matosi, ant virsutines dalies riebalu maziau). bet noriu kad ju butu dar maziau. paziuriu i senas foto ir apima nostalgija. Noriu vel buti grazi, nesioti bele kokius rubus, o ne tokius i kuriuos ilendu(ka ten ilendu isispraudziu). Noriu aukstakulniu(nes siuo metu nelabai paeinu su jais greit paskausta kojas). tai va tokia istorija. tikiuos pabaiga jos bus laiminga.
Labanaktis einu i lova.