Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų dažymas

QUOTE(Jacobs @ 2006 04 07, 18:22)
as blakstienas chemiskai daziau kazkur pries 10metu doh.gif -mokyklos isleistuvems.  dabar vel galvoju pakartot procedura, lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nes pradejau lankyt baseina tongue.gif bet va apima liudesys ,kad sio grozio pakanka tik menesiui verysad.gif
nu bet teks pasitiket maupa, kuri tai daro ~10meteliu ir sako,jog nieko - dar vaiksto su blakstienom lotuliukas.gif  tongue.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

na žinok ir dar visai gerai atrodo tos blakstienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 12 03, 18:26)
As dazydavau keleta kartu blakstienas,nors mano ir taip tamsios,tiesiog galvojau,kad nereikes tuso,bet man kazkaip nelabai,vistiek akims truko riskumo.
O antakius dazau kiekviena menesi ir man  thumbup.gif

Lala, parašyk prašau, kur dažaisi antakius ir kiek tatai kainuoja bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MAUPA @ 2006 03 31, 10:56)
aš esu šviesi iš prigimties, taip kad blakstienas dažau jau gerus 10 metų. Užtenka mėnesiui. Dažau juodai, o neseniai pradėjau dažyti ir natakius tamsiai pilkai, vos vos...super dalykas. Tuša ir toliau naudoju, bet tik pastorinti...ir blakstienoms nieko...
kažkas klausė apie kainą, na aš vilniuj savo salone, už blakstienų dažymą, antakių pešiojimą ir dažymą moku kažkur apie 12 lt

Maupa, kur čia tokios kainos? Parašyk tiksliau, kur tą saloną rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 01 gegužės 2006 - 12:55
Aš visada vasarą dažau chemiškai blakstienas ir antakius, kad ramiai galėčiau maudytis arba ryte iš palapinės pasirodyti mirksiukas.gif Ir dar dažiau prieš gimdymą. Pirmom savaitėm po vaikiuko atsiradimo nėra jokios galimybės išsimiegoti ir akis nuo nemigos peršti, apie tušą pagalvojus net nupurto, o šeimos narių šiurpinti nublukusia išvaizda nesinori smile.gif
Bet vis tiek tai "naminis" makiažo variantas, kur nors einant tušo man būtinai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 03 gegužės 2006 - 09:30
Dažau ir aš jau dešimtį metelių ir antakius ir blakstienas blush2.gif .Mano blakstienos ilgos ir vešlios ir per dešimt metų tikrai nesuprastėjo schmoll.gif .Kai tik pradėjau dažytis, tai vieną kartą buvo akys užpūliavę blink.gif , bet pakeičiau kosmetologę kuri dažo Tana augaliniais dažais tai tikrai negriaužia. antakius dažausi kas mėnesį, o blakstienas tai pataupau doh.gif ir dažausi kas du mėnesius, nes vistiek dažausi su tušu.
Atsakyti
Nu gi parasykit prie viso to, kur dazotes a biggrin.gif
Atsakyti
Nu nezinau kiek meginau tai efektas buvo lygus 0. Nu nesimato visiskai, kad blakstienos dazytos ir viskas. Vis nueidavau i salona ir galvodavau va dabar ryskesne iseisiu , ir visada nusivildavau. Nu matosi biski biski kai arti prie veidrodzio nosi prikisi. Gal del to , kad tik ruda spalva dazo. Mano akys labai tamsios tai man juodos spalvos rekia. Gal kas zino salonu, kau juodai galima blakstienas nusidazyt???????????
Atsakyti
ale bet kokiam tau nudažys , tik kaip suprantu varno juodumo turėtum prašyti. O dėl dažymo , tai tik dažykit ir nestabdykyt :Nerealus patogumas sviesiagymėms,o jei dar atostogauji arba mėgsti mėgautis SPA malonumais.. nepakeičiamas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Bet kokiam tikrai nenudažys, turiu omeny super. Visada dažausi mažame miestelyje. Ji super kosmetalogė. Savaitgaliais pas ją antšlagai, mat visi miestiečiai ir ne tik pas varo tvarkytis antakių ir t.t. Ji man antakius labai super sutvarko, pagal veido formą padaro pakėlimą tiek dažų pagalba, tiek vaško (antakiai ne lanko formos). Žinoma, blakstienas bet kuri nudažys, ypatingos 'rankos' nereikia, bet su antakiais visai kitas dalykas.... Buvau kažkada 'Figaro', siaubiakas blink.gif , antakius kaip siūlus paliko ir dar kreivi (deja vaško nenaudoja), spalva tai spol, nebuvo tamsi, bet maniškė kosmetalogė iš karto pastebėjo, kad su antakiais kažkas negerai, apkaltino mane, kad pati tvarkausi... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Vat todėl ir prašau jūsų, kad parašytumėte, kur tvarkotės antakius, nes nevisada, kada reikia išeina ten nuvažiuoti. Nesislėpikt ir išduokit tas vietas, nes dabar toks įspūdis, kad jei aš žinau, tai kitiem nebutinai.... tik giriamės ir tiek. Aš čia asmeniškai ieškau koordinačių, o ne "aš pati tvarkausi ir man super", ar "negerai tas cheminis dažymas" ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 06 gegužės 2006 - 08:37
Rubrikoje "Grožis ir kosmetika" yra tema apie antakių dažymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapho: 06 gegužės 2006 - 14:23
QUOTE(Lijyte @ 2006 05 05, 18:44)
Nu nezinau kiek meginau tai efektas buvo lygus 0. Nu nesimato visiskai, kad blakstienos dazytos ir viskas. Vis nueidavau i salona ir galvodavau va dabar ryskesne iseisiu , ir visada nusivildavau. Nu matosi biski biski kai arti prie veidrodzio nosi prikisi. Gal del to , kad tik ruda spalva dazo. Mano akys labai tamsios tai man juodos spalvos rekia. Gal kas zino salonu, kau juodai galima blakstienas nusidazyt???????????

Kaip keista, aš daugelyje salonų Vln lankiausi, ir rudos spalvos niekas net nesiūlė, visuomet tik juodą. O duok joms valią, tai ir antakius juodai nudažys. Man kai dažo antakius, visuomet primygtinai reikalauju, kad juodą spalvą per pusę su ruda pamaišytų (aš blondinė tongue.gif ), tai jos taip nustemba, tipo juoda gi bus ryškiau, vadinasi ir gražiau lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai net labai už bigsmile.gif ypač kai mano blakstienos šviesokos, tai jei nėra galimybės ar laiko pasitušuoti, tai nekaip ir atrodo šviesokos blakstienos ax.gif man laiko taip visai neblogai apie 2 savaites, tai ir stengiuosi dažytis kas 2 smile.gif
Atsakyti
Aš dažausi Merilinoj, Lukšio gatvėsj man rodos, netoli Banginio, praktiškai prieš Hyper Rimi. Blakstienas dažausi juodai, o antakius tamsiai pilkai, ir super thumbup.gif
Atsakyti