QUOTE(ashley @ 2006 05 03, 19:28)
QUOTE(singarela @ 2006 05 03, 11:07)
Dažau ir aš jau dešimtį metelių ir antakius ir blakstienas
.Mano blakstienos ilgos ir vešlios ir per dešimt metų tikrai nesuprastėjo
.Kai tik pradėjau dažytis, tai vieną kartą buvo akys užpūliavę
, bet pakeičiau kosmetologę kuri dažo Tana augaliniais dažais tai tikrai negriaužia. antakius dažausi kas mėnesį, o blakstienas tai pataupau
ir dažausi kas du mėnesius, nes vistiek dažausi su tušu.
O kur, jei ne paslaptis dazaisi?
as jau man atrodo sakiau, bet pasikartosiu
Merilinoj, va vakar buvau, daziau antakius ir blakstienas, dar plius antakius papesiojo, 11 lt
Merilinoj, va vakar buvau, daziau antakius ir blakstienas, dar plius antakius papesiojo, 11 lt
daziausi antakius ir blakstienas kokius 7 metus, kol ir plaukus juodai dazydavausi. nenutriuso, nesubyrejo, neiskrito, nors dazydavausi tokiam pigiam, nuo tarybiniu laiku neatremontuotam 'salone'
kai tapau blondine, nebesidazau, nes mano naturali ruda spalva ir taip ryski prie sviesiu plauku
dazydavausi vilniuj, seskinej, prie buvusios 'sirvintos' parduotuves...nezinau, ar vis tebera ten kas, nebuvau jau kokius tris keturis metus ten...
kai tapau blondine, nebesidazau, nes mano naturali ruda spalva ir taip ryski prie sviesiu plauku
dazydavausi vilniuj, seskinej, prie buvusios 'sirvintos' parduotuves...nezinau, ar vis tebera ten kas, nebuvau jau kokius tris keturis metus ten...
As kadangi blondine, tai negaliu be dazymo gyventi, nes blakstienos parsiukines
Seniau kokius 10 metu nuo gilios paauglystes daziau salone, o dabar namie brangusis nudazo, o antakius pati. Pirmi kartai buvo vidutiniski, o dabar galeciau i stilistus leisti, padazo daug geriau, nei vidutiniam salone
as esu uz dazyma, tik pati daznai to nedarau, matyt vistiek kazkur giliai yra mintis, kad gali pakenkt blakstienom
bet per atostogas, vaziuojant prie juros, ezeru, kelionese -
zymiai maziau vargo
bet per atostogas, vaziuojant prie juros, ezeru, kelionese -
zymiai maziau vargo
kur klaipedoje dazo augaliniais dazais
gal susigundysiu vel nusidazyti
QUOTE(begike @ 2006 07 28, 06:24)
Kazkiokiais, kur mano kirpeja parupino
QUOTE(svete @ 2006 08 25, 22:32)
Kazkiokiais, kur mano kirpeja parupino
Ruosiausi isvaziuoti is LT, tai padejo man nusipirkti i kelione, nes Anglijoj tos proceduros neiciau darytis. O siaip dabar, kai buvau grizusi, pirkau naujus Kaune is parduotuves kirpykloms, kur Vilniaus g. netoli Laisves kampo. Ten visokiu pasirinkimas - yra ir dazu ir to skiediklio - zodziu, visko, ko reikia. Dar nusipirkau Eurokose pabandymui tokius grafito spalvos dazus - bet dar neissinagrinejau, kaip ten veikia viskas - kazkokia tablete yra, dar kazi kas.. Patinka man pasizaisti. Ir reikia, nes parsiukines blakstienos toks savotiskas grozis 
o tai pavadinimo nezinai, kokius butent parupino?