Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų dažymas

4u.gif Na aš biški ne i tema ax.gif .Ką girdėjote apie blakstienu priauginima?? g.gif
Atsakyti
as dazau ax.gif
QUOTE(milenna @ 2007 02 20, 21:32)
man tas blakstienu cheminis dazymas nelabaj  g.gif  be to,kenkia,jos tampa labiau trapios,luzineja. verysad.gif

g.gif nu ,kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampirella @ 2007 05 06, 12:28)

g.gif  nu ,kad ne  ax.gif

as irgi galvoju apie blakstienu paryskinima, bet ziuriu, kad del poveikio vieningos nuomones nera. manyciau faktas yra toks - jeigu jau pradedi chemiskai dazyti blakstienas - dazysi jas ir toliau, tas pats ir su dantu balinimu (kai pradejau balinti, tai ir balinu kas pusantru metu...).
itariu, kad zalingas poveikis vis tik yra - juk tai chemija... bet jeigu pasiryzti nuolat jas dazyti - kodel ne... zinoma, jeigu nenukris lotuliukas.gif
Atsakyti
Atradau neseniai Vilniuje parduotuvę, prekiaujančią reikmenimis kirpykloms ir salonams. Mačiau joje pirkti dažų blakstienoms ir antakiams. Salone niekada neatlikinėjau šios procedūros ir atvirai, šiek tiek tingiu tą daryti. Gal galėtumėte kaip nors trumpai nupasakoti, kaip vyksta antakių ir blakstienų dažymas ir ar tai įmanoma padaryti namų sąlygomis sau pačiai? smile.gif
Atsakyti
na as tai jau pries chemini dazyma blakstienu,as kaip tik jas lepinu ir puoseleju,kiekviena vakara tepu ricinos aliejumi smile.gif
Atsakyti
Aš už cheminį dažymą ax.gif , ka aš be jo daryčiau g.gif , sutaupau valandele miegui biggrin.gif , o nepraleidžiu jos prie veidrodžio ax.gif , ir visada atrodau naturaliai graži tongue.gif
Atsakyti
Nesu bandziusi, gal reiketu g.gif
Atsakyti
Aš tai prieš
Atsakyti
o as noriu pabandyt, bet vis neprisiruosiu ax.gif kazkada bandziau daziukus blakstienom-antakiam nusipirkus pati nusidazyt lotuliukas.gif siaubas gavos, bet cia dazai papigiai pirkti buvo ir igudimo ne laso, akys asarojo besistengiant nuo pat saknu padazyt doh.gif paakiai ryskesnes spalvos gavos nei blakstienos, apie antakius patylesiu.... lotuliukas.gif drauge LONDA daziukus pirkos ir pati n kartu dazes, tai jai thumbup.gif blakstienos nenutrupejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Salone padažė,tai galvojau išprotėsiu akis žiauriai griaužė bigsmile.gif Daugiau nedažysiu schmoll.gif
Jane Doe nemanau ,kad pačiai išeis blakstienas pasidažyti,geriau jau į saloną eiti mirksiukas.gif Ten jos turi tokio skysčio,jai išsitepa,gali lengvai nuvalyti,o namie tai jau trint reikėtų bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi dažant graužė akis, bet man ir nuo tušo akytes skauda, nes labai jau jautrios jos verysad.gif Tad nusprendžiau geriau vieną kartą atkentėti, negu kiekvieną dieną su paraudusiom vaikščioti smile.gif Šiaip aišku, cheminis dažymas neprilygsta tušui, bet vistiek akys šiek tiek ryškesnės atrodo ax.gif
Atsakyti
man irgi cheminis dazymas nepatinka ... ziauriausia issedet keleta minuciu kol nerealiai grauzia .... kazkaip akys labai jautrios mano pasidare sad.gif
Atsakyti