as dazau
nu ,kad ne
QUOTE(milenna @ 2007 02 20, 21:32)
man tas blakstienu cheminis dazymas nelabaj
be to,kenkia,jos tampa labiau trapios,luzineja. 
QUOTE(Vampirella @ 2007 05 06, 12:28)
as irgi galvoju apie blakstienu paryskinima, bet ziuriu, kad del poveikio vieningos nuomones nera. manyciau faktas yra toks - jeigu jau pradedi chemiskai dazyti blakstienas - dazysi jas ir toliau, tas pats ir su dantu balinimu (kai pradejau balinti, tai ir balinu kas pusantru metu...).
itariu, kad zalingas poveikis vis tik yra - juk tai chemija... bet jeigu pasiryzti nuolat jas dazyti - kodel ne... zinoma, jeigu nenukris
Atradau neseniai Vilniuje parduotuvę, prekiaujančią reikmenimis kirpykloms ir salonams. Mačiau joje pirkti dažų blakstienoms ir antakiams. Salone niekada neatlikinėjau šios procedūros ir atvirai, šiek tiek tingiu tą daryti. Gal galėtumėte kaip nors trumpai nupasakoti, kaip vyksta antakių ir blakstienų dažymas ir ar tai įmanoma padaryti namų sąlygomis sau pačiai?
na as tai jau pries chemini dazyma blakstienu,as kaip tik jas lepinu ir puoseleju,kiekviena vakara tepu ricinos aliejumi
Aš už cheminį dažymą
, ka aš be jo daryčiau
, sutaupau valandele miegui
, o nepraleidžiu jos prie veidrodžio
, ir visada atrodau naturaliai graži
Aš tai prieš
o as noriu pabandyt, bet vis neprisiruosiu
kazkada bandziau daziukus blakstienom-antakiam nusipirkus pati nusidazyt
siaubas gavos, bet cia dazai papigiai pirkti buvo ir igudimo ne laso, akys asarojo besistengiant nuo pat saknu padazyt
paakiai ryskesnes spalvos gavos nei blakstienos, apie antakius patylesiu....
drauge LONDA daziukus pirkos ir pati n kartu dazes, tai jai
blakstienos nenutrupejo
Salone padažė,tai galvojau išprotėsiu akis žiauriai griaužė
Daugiau nedažysiu
Jane Doe nemanau ,kad pačiai išeis blakstienas pasidažyti,geriau jau į saloną eiti
Ten jos turi tokio skysčio,jai išsitepa,gali lengvai nuvalyti,o namie tai jau trint reikėtų
Jane Doe nemanau ,kad pačiai išeis blakstienas pasidažyti,geriau jau į saloną eiti
Man irgi dažant graužė akis, bet man ir nuo tušo akytes skauda, nes labai jau jautrios jos
Tad nusprendžiau geriau vieną kartą atkentėti, negu kiekvieną dieną su paraudusiom vaikščioti
Šiaip aišku, cheminis dažymas neprilygsta tušui, bet vistiek akys šiek tiek ryškesnės atrodo
man irgi cheminis dazymas nepatinka ... ziauriausia issedet keleta minuciu kol nerealiai grauzia .... kazkaip akys labai jautrios mano pasidare