Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

As randa klijuoju silikoniniu pleistru nuo randu. Jie "spaudzia" randa i vidu, daro maziau matoma. Turiu kita dideli randa, kuri su pleistru irgi gydziau, bet jis mano senas labai. o pradejau gydyt tik po kokiu 10m. po operacijos, bet vis tiek pagerejimas matyt-randas pabaltavo. tikiuosi tokio pat po veikio ir cezariniui ax.gif
Atsakyti
Klausiau gydytojo nuomones, tai jis man pasake, kad mano oda ir taip gera ir jau po keliu men. neturetu nieko matytis, bet jeigu noriu galiu naudoti contractubeks tepala. Kol kas nieko nenaudosiu, o jeigu blogai gys, tai tada jau isigysiu tepaliuka
Atsakyti
QUOTE(vilmarak @ 2008 04 27, 23:06)
Nu isgasdinot mane su tuo pilvuku, as manu, kad sportuojant vis tiek eis numesti, nes buvau priaugusi nemazai, tai jei ir liks tas lasinys nusisausiu  verysad.gif

Gal ir eis 4u.gif Priaugau su abiem po 30kg(aišku dar ir tindavau labai).Po pirmo cezario pilvuko visai neliko,o po antro liko tokia raukšlė,nors ir sportavau,ir svorį visą ir dar daugiau numečiau,ir operavo ta pati gyd.(net stengėsi per tą patį pjaut). Matyt amžius savo daro blush2.gif .O po abiejų operacijų nejaučiau tos vietos kur randas eina ~6mėn.
Atsakyti
man daznai pamaudi randa, tikriausiai gyja-tempiasi ax.gif bet ir "rauksle" nebekrenta tokia didele. tik lupasi oda nuo tos "apmirusio" pilvo vietos g.gif jums taip nera?
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2008 05 20, 21:15)
man daznai pamaudi randa, tikriausiai gyja-tempiasi ax.gif bet ir "rauksle" nebekrenta tokia didele. tik lupasi oda nuo tos "apmirusio" pilvo vietos g.gif jums taip nera?

man taip nebuvo g.gif

norejau paklausti o po cezario kaka galima eiti i soliariuma?
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2008 05 22, 15:58)
man taip nebuvo g.gif

norejau paklausti o po cezario kaka galima eiti i soliariuma?

as jau buvau blush2.gif uzklijuotas mano randas yra su gydomuoju randus spaudzianciu pleistru, todel ir sugriekinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2008 05 22, 16:37)
as jau buvau blush2.gif uzklijuotas mano randas yra su gydomuoju randus spaudzianciu pleistru, todel ir sugriekinau  blush2.gif

as dar vis kazkaip pribijau, blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanute: 22 gegužės 2008 - 22:17
Ar galit pasakyt kiek mazdaug cm yra jusu randas? g.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galit pasakyti kiek laiko kraujavot po cezario? mano randas mazdaug 10-12 cm
Atsakyti
Na kaip sugis randas priklauso nuo kelių priežasčių. Kaip jau daug kas minėjo: nuo gydytojo profesionalumo susiuvant, nuo pačios odos ir kt. Daugelis naudoja spec gelius randams gydyti, o man gydytoja patarė fizioterapijos kursą. Randas buvo kietokas vietomis, tai pašildė 10 seansų ir suminkštėjo. Dabar jo nesimato (praėjo beveik 2 metai po operacijos).
Atsakyti
sveiki smile.gif man po cezario pjiuvo po dvieju savaiciu verzesi skystis sviesus ,bet spirituku patepus keleta sav praejo bet liko didelis randas ,nes as pati storuliuke,ir sunkiau gijo ,lasinukai trukde
Atsakyti
QUOTE(gudre 2 @ 2008 05 26, 14:40)
sveikutes,gal galit pasakyti kiek laiko kraujavot po cezario? mano randas  mazdaug 10-12 cm

as kraujavau apie 25dienas. stipriai gal tik savaite, o paskui vsi mazejo, bet tokiu kraujingu isskyru pasirodydavo. o mano randas apie 17cm verysad.gif
Atsakyti