As randa klijuoju silikoniniu pleistru nuo randu. Jie "spaudzia" randa i vidu, daro maziau matoma. Turiu kita dideli randa, kuri su pleistru irgi gydziau, bet jis mano senas labai. o pradejau gydyt tik po kokiu 10m. po operacijos, bet vis tiek pagerejimas matyt-randas pabaltavo. tikiuosi tokio pat po veikio ir cezariniui
Klausiau gydytojo nuomones, tai jis man pasake, kad mano oda ir taip gera ir jau po keliu men. neturetu nieko matytis, bet jeigu noriu galiu naudoti contractubeks tepala. Kol kas nieko nenaudosiu, o jeigu blogai gys, tai tada jau isigysiu tepaliuka
QUOTE(vilmarak @ 2008 04 27, 23:06)
Nu isgasdinot mane su tuo pilvuku, as manu, kad sportuojant vis tiek eis numesti, nes buvau priaugusi nemazai, tai jei ir liks tas lasinys nusisausiu 
Gal ir eis
man daznai pamaudi randa, tikriausiai gyja-tempiasi
bet ir "rauksle" nebekrenta tokia didele. tik lupasi oda nuo tos "apmirusio" pilvo vietos
jums taip nera?
QUOTE(Primadona-A @ 2008 05 20, 21:15)
man daznai pamaudi randa, tikriausiai gyja-tempiasi
bet ir "rauksle" nebekrenta tokia didele. tik lupasi oda nuo tos "apmirusio" pilvo vietos
jums taip nera?
man taip nebuvo
norejau paklausti o po cezario kaka galima eiti i soliariuma?
QUOTE(dijanute @ 2008 05 22, 15:58)
as jau buvau
QUOTE(Primadona-A @ 2008 05 22, 16:37)
as jau buvau
uzklijuotas mano randas yra su gydomuoju randus spaudzianciu pleistru, todel ir sugriekinau 
as dar vis kazkaip pribijau,
Ar galit pasakyt kiek mazdaug cm yra jusu randas?
Na kaip sugis randas priklauso nuo kelių priežasčių. Kaip jau daug kas minėjo: nuo gydytojo profesionalumo susiuvant, nuo pačios odos ir kt. Daugelis naudoja spec gelius randams gydyti, o man gydytoja patarė fizioterapijos kursą. Randas buvo kietokas vietomis, tai pašildė 10 seansų ir suminkštėjo. Dabar jo nesimato (praėjo beveik 2 metai po operacijos).
QUOTE(gudre 2 @ 2008 05 26, 14:40)
sveikutes,gal galit pasakyti kiek laiko kraujavot po cezario? mano randas mazdaug 10-12 cm
as kraujavau apie 25dienas. stipriai gal tik savaite, o paskui vsi mazejo, bet tokiu kraujingu isskyru pasirodydavo. o mano randas apie 17cm