Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

Man po 2 paru gydytojas ne tik leido, bet ir liepe bent po 15 minuteliu kelis kartus guleti ant pilvo, aisku malonumas menkas, bet gulejau ir tikrai jokios siules neisiro thumbup.gif , o kad nespaustu krutines pasideti nedidele pagalvele po ja. Kas del korseto, tai tas pats mane operaves gydytojas leido ji po savaiteles deti, o nesioti netgi patare, kad greiciau gimda susitrauktu, nes po cezario ji ne taip greitai gryzta i savo vieta, kaip po naturalaus gimdymo.
Atsakyti
aisku, sukietejes, rozinis tas randas. Man dar tik ar jau 3.5 men po operacijos.

Tik iskilo kur kas kitoks klausimas: ta apmirusi papilve ar "antpilve" virs rando...Kaip ilgai tas pilvas yra "apmires" kaip uzsaldytas? Ten susikaupe visi riebalai ir nors pasimasazuoju lengvai visas pilvas atrodo kaip apmires. Sako praeina, bet kada? Ir jei sportuoju "ant pilvo preso", tas "uzkritimas" praeis?? Dabar bent jau atrodo, kad kazkas ideta, kai uzsidedu aptemtus rubus. Tai cia praeis ar taip ir liks dovanele-prisiminimas?
Atsakyti
o tai galima po cezario temti vaistais kur skirti randams,nes kazkaip prisibijojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 21, 23:58)
aisku, sukietejes, rozinis tas randas. Man dar tik ar jau 3.5 men po operacijos.

Tik iskilo kur kas kitoks klausimas: ta apmirusi papilve ar "antpilve" virs rando...Kaip ilgai tas pilvas yra "apmires" kaip uzsaldytas? Ten susikaupe visi riebalai ir nors pasimasazuoju lengvai visas pilvas atrodo kaip apmires. Sako praeina, bet kada? Ir jei sportuoju "ant pilvo preso", tas "uzkritimas" praeis?? Dabar bent jau atrodo, kad kazkas ideta, kai uzsidedu aptemtus rubus. Tai cia praeis ar taip ir liks dovanele-prisiminimas?

Kiek domejausi, apmirimas praeina ne anksciau kaip po 6 men. O riebaliukai manau, kad tirps vienodai tiek ten, kur apmire, tiek kitur. Tiesiog ten nervas nupjautas, o visa kita turetu veikti (pvz kalban apie pratimus pilvo presui).

Mane tai irgi nervuoja tas lasiakas, kur kabo virsuj. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(desryte @ 2008 04 22, 15:58)
Kiek domejausi, apmirimas praeina ne anksciau kaip po 6 men. O riebaliukai manau, kad tirps vienodai tiek ten, kur apmire, tiek kitur. Tiesiog ten nervas nupjautas, o visa kita turetu veikti (pvz kalban apie pratimus pilvo presui).

Mane tai irgi nervuoja tas lasiakas, kur kabo virsuj.  verysad.gif

taip jau, matomai, iseina, kad man nervas nupjautas visur...nes riebaliukai netirpsta absoliuciai lotuliukas.gif ne tik ant pilvo
Atsakyti
nu mano randas toks raudonas g.gif bet jis man kol kas netrukdo biggrin.gif nieko netepiau ir taip gerai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
rando niekuo netepiau schmoll.gif dabar jis dar raudonas, bet jau išsilyginęs. lauksiu kol kada nors pabals biggrin.gif

ir jau praėjo tas nemalonus tirpimas pilvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 21, 22:58)

[COLOR=blue]Na po pirmo cezario, kaip ir buvo rasyta, po 6 men prades normalizuotis po biski (zinoma jei vakarais nerysite visko kas papuola), bet jei yra maiselis susidares (ta pilvo apacia uzkritusi ant pjuvio), tai jokie pilvo presai nepades, nei dietos, nei kazkas panasaus, tik pilvuko nupjovimas ir tai ne nusiurbimas (nebent ir jo reikes), o priekines pilvo sieneles korektura.
Atsakyti
Pas mane 3 cezario pjuviai. biggrin.gif Rando beveik nesimato. jokiais tepalais netepiau. Tiesa po gimdymo nesiojau kelnaites su elastiku (ar kaip jis ten vadinasi). Randai is pradziu budavo raudoni, po to pabaldavo. Dabar tiesa sakant 1 randas. gydytoja pasistenge smile.gif Kazkokiu budu darydama trecia cezari graziai susiuvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Po cezario pjuvio praejo jau 10 men. Norint pamatyti randa reiktu paimti padidinamaji stikla tongue.gif Nors netepiau visiskai jokiais tepalais ir nieko nedariau. Man atrodo cia dar ir nuo odos priklauso. Nes kaip gydytoja sake, mano oda labai greitai ir graziai sulipo pati, vos siulus po 2 paru istrauke, nors paprastai traukia po 4-5. O "apmirusi" papilve pas mane iki siol, nors kazkiap tikejausi, kad atsigaus anksciau. Nors is tikruju man tai visiskai nesukelia jokio diskomforto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 04 21, 23:58)

Man dar ir dabar pilnai nepabaltaves, tik po kelis cm is sonu verysad.gif
O apmirimas buvo kazkur apie metus g.gif Bet dabar jau viskas gerai, ir niekas nesikaupe thumbup.gif
Atsakyti
niu, aisku...As kaip visada spirgu ir laukiu greitu rezultatu.
Atsakyti