Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

pas mane irgi desnei pusej biski patines ir iskiles , o siaip pats randas tai labai graziai gija , as taip pat manau kad nuo daktaro cia priklauso kaip tas randas atrodo o sprest galima tik praejus laikui daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valeria777 @ 2008 04 24, 15:34)
pas mane irgi desnei pusej biski patines ir iskiles , o siaip pats randas tai labai graziai gija , as taip pat manau kad nuo daktaro cia priklauso kaip tas randas atrodo o sprest galima tik praejus laikui daugiau smile.gif

Aisku, praejus kiek daugiau laiko, randas graziau atrodo. Bet ir netrukus po operacijos galima pasakyti, ar randas bus daugmaz grazus, ar su defektais. Mane praejus 3 sav. po CZ apziurinejo ginekologe ir labai stebejosi, kad praejo tik 3 savaites. Matomai visgi didziule reiksme turi tai, kaip susiuva operacija atliekantis daktaras. Ir, aisku, daug lemia kaip pati oda gyja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desryte: 24 balandžio 2008 - 18:12
Man susiuvo ir graziausiai sau uzgijo, jokiu kremuku nereikia nieko thumbup.gif patine biski buvo pirmom savaitem, bet cia normalu, kol kas dar raudonas, bet praejo tik 2 men, tai dar pabaltuos, nepergyvenu smile.gif
bet buvo, kad vienai pazystamai kai susiuvo, tai vargsele ilgai dar kraujavo ir su temperatura dar ilgai ligoninej gulejo, taigi daug kas priklauso nuo daktaro profesualumo..
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2008 04 20, 16:45)
dygle, tu tikra, kad po cezario galima miegot ant pilvo, nors praejo tiek mazai laiko.o jei isirs siule/

Nesamone, jokia siule cia neisirs po tiek laiko ir jau drasiai gali guleti ant pilvo. Mano daktare sake, kad jau po savaites galima ir pilvukas greiciau susitraukia smile.gif As iskart atsiguliau ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
Mane išleidžiant iš ligoninės, randas buvo gražiai sugijęs, net gydytoja pasidžiaugė. Tik vienoj pusėj buvo šašiukas. O dabar, po trijų mėnesių labai gražiai atrodo - tik raudona juostelė, bet ta išbluks biggrin.gif
Atsakyti
Nu isgasdinot mane su tuo pilvuku, as manu, kad sportuojant vis tiek eis numesti, nes buvau priaugusi nemazai, tai jei ir liks tas lasinys nusisausiu verysad.gif
Atsakyti
baikit merginos ,kaip gi gali plysti siule,as jau du cezarius turejau per ta pacia vieta,ir kaip tik gali pati taip ir guliu.svarbu kad patogu butu
Atsakyti
Koks randas bus po cezario, manyciau lemia fizionomija, gydytojas, galbut menulio faze.
Sakoma ,kad per delcia darytu operaciju randai greiciau gija ax.gif
As turejau du pjuvius gyvenime, vienas ju cezaris, randai beveik nematomi - tik plonos sviesios nezymios juostytes thumbup.gif Tikriausiai tokia mano fizionomija, o ir gydytojai puikus pasitaike, o gal vis tik yra tiesos ir senoliu ismintyje, nes abi mano operacijos darytos butent per delcia bigsmile.gif
Jokiu kremu nenaudojau siulems gydyti, dziaugiuosi beveik nematomomis, minimaliomis siulytemis thumbup.gif
Atsakyti
Koks randas bus po cezario, manyciau lemia fizionomija, gydytojas, galbut menulio faze.
Sakoma ,kad per delcia darytu operaciju randai greiciau gija
As turejau du pjuvius gyvenime, vienas ju cezaris, randai beveik nematomi - tik plonos sviesios nezymios juostytes Tikriausiai tokia mano fizionomija, o ir gydytojai puikus pasitaike, o gal vis tik yra tiesos ir senoliu ismintyje, nes abi mano operacijos darytos butent per delcia
Jokiu kremu nenaudojau siulems gydyti, dziaugiuosi beveik nematomomis, minimaliomis siulytemis

pasikeitusi , gal tu norejai pasakyti f i z i o l o g i j a, nes fizionomija, kiek zinau reiskia veida tongue.gif
Atsakyti
man po operacijos praejo 2 sav.ir labai nepatinka toks keistas diegimas viduje na lyg skaudetu toj vietoj kur gimda siuta..net nzn ar cia visom taip buna g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 05 12, 10:14)
man po operacijos praejo 2 sav.ir labai nepatinka toks keistas diegimas viduje na lyg skaudetu toj vietoj kur gimda siuta..net nzn ar cia visom taip buna  g.gif ?

Labai mazai laiko praejo, tikrai nesijaudink, man ir veliau dar jausdavosi
Atsakyti
QUOTE(Pasikeitusi @ 2008 05 10, 21:26)
Koks randas  bus po cezario, manyciau lemia fizionomija, gydytojas, galbut menulio faze.
Sakoma ,kad per delcia darytu operaciju randai greiciau gija ax.gif
As turejau du pjuvius gyvenime, vienas ju cezaris, randai beveik nematomi - tik plonos sviesios nezymios juostytes thumbup.gif Tikriausiai tokia mano fizionomija, o ir gydytojai puikus pasitaike, o gal vis tik yra tiesos ir senoliu ismintyje, nes abi mano operacijos darytos butent per delcia bigsmile.gif
Jokiu kremu nenaudojau siulems gydyti, dziaugiuosi beveik nematomomis, minimaliomis siulytemis thumbup.gif

As kazkaip irgi tikiu, kad menulio fazes kazkiek lemia.

Mano randas jau pradeda po biski balti, jau nebera toks ryskiai raudonas. Manau po metu jis praktiskai nesimatys.

O kazi pas ka praejo daugiau laiko, ar prabraukus vis dar jauciate ta surandejima pjuvio vietoje (na toks kauburelis)?

QUOTE(bankininke @ 2008 05 11, 19:25)
pasikeitusi , gal tu norejai pasakyti  f i z i o l o g i j a, nes fizionomija, kiek zinau reiskia veida  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti