Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(EgluteN @ 2008 07 27, 13:03)
Labukas 4u.gif
Aciu uz informacija 4u.gif
Zinau,kad siaip tai nejuokinga,bettu t aip gerai parasei,kad dar dabar juokiuos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aciu bigsmile.gif

blush2.gif tokia realybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2008 07 27, 12:57)
Sirdele, pirma para tu guli su kakteteriu slapimo puslej doh.gif todel sysiukas nerupi, kakuti gaminti nera is ko, nes valgyt neduoda lotuliukas.gif o va kraujas...teka teka...ir guli kraujo klane, ateina akusere-pakeicia viska unsure.gif as prasiau kas koki pora val. kad vyras pakeistu tuos patiesimus, nes jauciausi kaip "paskersta kiaule" verysad.gif  blush2.gif

tikra tiesa ax.gif kol slapimo kateterio neisima, tai jokiu iklotu neisidesi blush2.gif paklotai labai ok tokioj situacijoje, o po paros jau gali stryktelt i tinklinius triusikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2008 07 27, 19:55)
tikra tiesa  ax.gif kol slapimo kateterio neisima, tai jokiu iklotu neisidesi  blush2.gif paklotai labai ok tokioj situacijoje, o po paros jau gali stryktelt i tinklinius triusikus  lotuliukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Na,man pradeda atrodyti,kad as esu visai zalia verysad.gif Skaiciau skaiciau,o stai kas tie paklotai nelabai zinau blush2.gif jus pacios is namuciu atsivezat kazka pasikloti po savimi?Medzeginiai ar siaip is ko pagaminti?O kas liecia tinklinius triusikucius,tai cia arba tokiu nera,tik vienkartiniai mothercare arba as ju tiesioig nemaciau,nes tik sioje temeleje apie juos teperskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 28, 09:27)
Na,man pradeda atrodyti,kad as esu visai zalia verysad.gif Skaiciau  skaiciau,o stai kas tie paklotai nelabai zinau blush2.gif jus pacios is namuciu atsivezat kazka pasikloti po savimi?Medzeginiai ar siaip is ko pagaminti?O kas liecia tinklinius triusikucius,tai cia arba tokiu nera,tik vienkartiniai mothercare arba as ju tiesioig nemaciau,nes tik sioje temeleje apie juos teperskaiciau blush2.gif

tam ir yra forumas tongue.gif cia gal paskaityti, pasiklausti 4u.gif daiktai i GN

lb reklamuoja Tena paklotus ir kelnaites tos pacios firmos yra. yra ir daugiau pavadinimu, bet nepamenu dabar, is tikruju bet kurioj LT vaistinej siu dalyku yra, o kaip UK ne nzn.
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2008 07 28, 12:58)
tam ir yra forumas  tongue.gif  cia gal paskaityti, pasiklausti  4u.gif daiktai i GN
lb reklamuoja Tena paklotus ir kelnaites tos pacios firmos yra. yra ir daugiau pavadinimu, bet nepamenu dabar, is tikruju bet kurioj LT vaistinej siu dalyku yra, o kaip UK ne nzn.

Sveikute,aciu 4u.gif butinai toje temeleje pasiskaitysiu rolleyes.gif dabar bandau viska iki galo perskaityti cia ir susidaryti bent koki sarasa.Nenoriu ,kad MB paskui gautu begti del kekvienos smulkmenos i pardas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pirma vaikuti gimdziau pati smile.gif ,o su antru teko daryti cp g.gif ,jei dabar kas paklaustu,kaip geriau,tai net nezinau g.gif tikriausei rinkciausi naturalu gimdyma smile.gif .
Dar merginos noreciau paklausti,kada galima pradeti sportuoti po cp?
Atsakyti
QUOTE(vaida311 @ 2008 07 28, 16:34)
Dar merginos noreciau paklausti,kada galima pradeti sportuoti po cp?

kai nueisi pas daktarą po 6-8 sav. jis tau pasakys, ar jau gali po truputį pradėti sportuoti ar gal dar geriau palaukti 4u.gif
Atsakyti
ir as po cezario...toks nemalonus randas,negaliu net prisiliesti.jis dar visas kazkoks aptirpes pas mane.lieciu ir nejauciu odos,nutirpe viskas.ir taip nemalonu.... blink.gif toks iskiles dar visas.laukiu kada gi pagaliau sugis...
Atsakyti
Po CP praejo jau metai, bet randas negražus, per vidurį beveik nesimato, o iš sonų iskilęs, prisilietus jaučiasi, ir raudonas. Bet man aplamai viskas sunkiai gyja. doh.gif
Atsakyti
sveikutes bye1.gif as pirma sunu gimdziau naturaliu budu,o antrasis musu dziaugsmelis gime po cezario operacijos. Jau po antrojo vaikelio atsiradimo praejo 2m. rando kaip ir visai nesimato. Na turbut man gerai susiuvo ir man labai greit viskas uzgijo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti ar tepet kokius tepalus ant rando? Man gyd rekomendavo Dermatix. Gal kuri bandet ir ar padejo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 07 28, 19:04)
ir as po cezario...toks nemalonus randas,negaliu net prisiliesti.jis dar visas kazkoks aptirpes pas mane.lieciu ir nejauciu odos,nutirpe viskas.ir taip nemalonu.... blink.gif toks iskiles dar visas.laukiu kada gi pagaliau sugis...

Randas pas mane sakyciau grazus, jei taip galima pavadint, bijojau, kad bus didesnis, storesnis ir kad bus auksciau. O jis visai nedidelis, plonas, kaip siulas, greitai ir graziai sugijo. Nenaudojau jokiu tepaliuku. Tik tikrai yra tas nemalonus jausmas, kai prisilieti prie odos, o ji kaip svetima, nejautri. Pas mane nuo rando iki bambos ji tokia. Ligonineje man pasake, kad tai normalu, kad su laiku gris visi pojuciai, nes dabar kaip uzsaldyta.
Atsakyti