Gal kas žino, ar galima vietą aplink randą stipriai trint? Operacija buvo atlikta prieš 12 dienų
Sveikos
Gal kas žino, ar galima vietą aplink randą stipriai trint? Operacija buvo atlikta prieš 12 dienų
Sveikos turėjau du cezarius (kas du metus) na žinokit viskas ok. Taip randeliai liko bet jie bendro vaizdo nedarko visai
ir tos problemos su oda tikrai laikinos
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 07 28, 20:04)
ir as po cezario...toks nemalonus randas,negaliu net prisiliesti.jis dar visas kazkoks aptirpes pas mane.lieciu ir nejauciu odos,nutirpe viskas.ir taip nemalonu....
toks iskiles dar visas.laukiu kada gi pagaliau sugis...
Praėjo labai mažai laiko
QUOTE(dontstop @ 2008 08 22, 17:05)
Sveikos
Negalima. Man asmeniškai buvo nemalonu liesti, kol oda buvo nejautri. Vėliau (po kokių 6 mėnesių) viskas stojosi į savo vietą.
Sveikos
gal geriau netrinti
QUOTE(Indrul @ 2008 08 15, 10:15)
Sveikos
Norejau paklausti ar tepet kokius tepalus ant rando? Man gyd rekomendavo Dermatix. Gal kuri bandet ir ar padejo?
Norejau paklausti ar tepet kokius tepalus ant rando? Man gyd rekomendavo Dermatix. Gal kuri bandet ir ar padejo?
aš netepiau, nes gydytoja mano pasakė, kad randas pas mane tikrai gražus (operavo ne ji) ir niekuo tepti nereikia
QUOTE(Lena.lt @ 2008 08 17, 23:54)
Randas pas mane sakyciau grazus, jei taip galima pavadint, bijojau, kad bus didesnis, storesnis ir kad bus auksciau. O jis visai nedidelis, plonas, kaip siulas, greitai ir graziai sugijo. Nenaudojau jokiu tepaliuku. Tik tikrai yra tas nemalonus jausmas, kai prisilieti prie odos, o ji kaip svetima, nejautri. Pas mane nuo rando iki bambos ji tokia. Ligonineje man pasake, kad tai normalu, kad su laiku gris visi pojuciai, nes dabar kaip uzsaldyta.
na aš jau jaučiu visą pilvą - visi nutirpimai dingo
Sveikos
aš tai siūlyčiau netrinti... nes kaip mano gydytoja sakė - nesvarbu, kad randas žemai - atsimink, kad pilvas tau nuo pat bambos buvo "plėštas"....taip kad tikrai palauk... O kam tau jį trinti??????
Ot velnias, jei negalima, tai kaip man nusiprausti? Tik su vandenuku, su kempine, taip išeina, nelabai
QUOTE(dontstop @ 2008 08 23, 11:12)
Ot velnias, jei negalima, tai kaip man nusiprausti? Tik su vandenuku, su kempine, taip išeina, nelabai 
Tep
galima tepti kuo tik norit,vistiek randas isliks,vienom labiau pastebimas,kitom maziau...Man po gymdymo praejo daugiau nei 5men,ir tepinejau visokiais tepalais,aliejais....Bet ar gi tai svarbu....kai matai keturias akytes ir dvi sypseneles priesais save,apima begalinis dziaugsmas,o visa kita niekai...
QUOTE(Velniukstis @ 2008 08 23, 08:03)
na aš jau jaučiu visą pilvą - visi nutirpimai dingo
Jau dabar galiu sakyti, kad operacijos kaip nebūta, nors randą kartai paskausta (bet daugiau viduje ten kažkur)...Po operacijos jau praėjo beveik 5 mėnesiai
Man praejo 6 men. po operacijos ir as jau visa pilva jauciu
po operacijos praejo beveik 7 men. randas tikrai maziau ryskus. dabar teplioju Dermatix tepalu, bet nezinau, ar jis ka duoda... Nu, bus matyt. O nejautrumas dar sioks toks likes. bet mazesnis, negu is pradziu. slysktus jausmas - lieti save, bet lyg ir ne save...
QUOTE(pina colada @ 2008 08 26, 22:20)
po operacijos praejo beveik 7 men. randas tikrai maziau ryskus. dabar teplioju Dermatix tepalu, bet nezinau, ar jis ka duoda... Nu, bus matyt. O nejautrumas dar sioks toks likes. bet mazesnis, negu is pradziu. slysktus jausmas - lieti save, bet lyg ir ne save... 
tai vis tik liekas tas nemalonus jausmas