Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

zinok, vakar dar "paciupijau" rando vieta ir - nuraminsiu - jautrumas atsirado mirksiukas.gif O as ir nepastebejusi buvau blush2.gif Tai va, gali buti rami - po pusmecio visks narmaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mamytes, nuraminot bigsmile.gif gerai jei gris odos jautrumas, nes dabar tikrai slikstus jausmas, lyg ne savo oda lieti. Del pacio rando nepergyvenu, nes jau dabar jis pas mane visai nebaisiai atrodo, neilgas ir plonas, kaip siulas. Viskas su juo gerai, tikejausi, kad bus blogiau.
Atsakyti
Turėjau dvi operacija, tai netepliojau niekuom ir patikėkit beveik yra nepastebimi, o juk yra du vienas salia kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airidux @ 2008 08 27, 11:26)
Turėjau dvi operacija, tai netepliojau niekuom ir patikėkit beveik yra nepastebimi, o juk yra du vienas salia kito  smile.gif

Keista, kad du g.gif . Man darė tris cezarius ir kiekvieną kartą, prieš užsiūnant, pašalindavo seną randą. Pjauna juk per tą pačią vietą, tik gimdoj kiekvieną kartą kitur.
Atsakyti
pas mane po 2 metu jau jo ne nematyti, lyg jo ne nebuvo. thumbup.gif
Atsakyti
gal yra mamyciu kurioms cezari dare du kartus ? rolleyes.gif man dabar darys antra karta, ar per ta pacia vieta pjauna ? g.gif , salia ? g.gif
Atsakyti
labutis mirksiukas.gif
Man dar po CZ nedaug laiko praėjo, jokiu priemonių nenaudoju, nors pataria nuo randų kremo patept, bet visai nieko ta šypsenėlė pilvo apačioje thumbup.gif tik va su pilvuku labiau reikės padirbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nikakatė @ 2008 08 31, 13:09)
labutis mirksiukas.gif
Man dar po CZ nedaug laiko praėjo, jokiu priemonių nenaudoju, nors pataria nuo randų kremo patept, bet visai nieko ta šypsenėlė pilvo apačioje thumbup.gif tik va su pilvuku labiau reikės padirbėt mirksiukas.gif

na amn taip pat po pirmo cezario thumbup.gif , grazu lygu, net beveik nesimato, na ir laiko siek tiek praejo 3.7m. o dabar ant dieneliu darys antra, kazin kaip cia bus doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 08 31, 14:14)
na amn taip pat po pirmo cezario  thumbup.gif , grazu lygu, net beveik nesimato, na ir laiko siek tiek praejo 3.7m. o dabar ant dieneliu darys antra, kazin kaip cia bus  doh.gif  g.gif

Kiek žinau tai pjauna per tą pačią vietą, bent jau taup Kns man sakė. Pas mane metai tuoj bus, bet šypsenėlė gražiai šviečia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2008 08 29, 17:06)
gal yra mamyciu kurioms cezari dare du kartus ?  rolleyes.gif  man dabar darys antra karta, ar per ta pacia vieta pjauna ?  g.gif , salia ?  g.gif

Man darė 4 kartus rolleyes.gif Visada pjauna per tą pačią vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2008 09 02, 13:20)
Man darė 4 kartus rolleyes.gif  Visada pjauna per tą pačią vietą smile.gif

sveika. 4 kartus cezaris !!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif , ar rimtai ? kiek girdejau daro du, trecio nerizikuoja blink.gif g.gif
Atsakyti
Medicina tobulėja mirksiukas.gif
Atsakyti