zinok, vakar dar "paciupijau" rando vieta ir - nuraminsiu - jautrumas atsirado
O as ir nepastebejusi buvau
Tai va, gali buti rami - po pusmecio visks narmaliai
Na mamytes, nuraminot
gerai jei gris odos jautrumas, nes dabar tikrai slikstus jausmas, lyg ne savo oda lieti. Del pacio rando nepergyvenu, nes jau dabar jis pas mane visai nebaisiai atrodo, neilgas ir plonas, kaip siulas. Viskas su juo gerai, tikejausi, kad bus blogiau.
Turėjau dvi operacija, tai netepliojau niekuom ir patikėkit beveik yra nepastebimi, o juk yra du vienas salia kito
QUOTE(Airidux @ 2008 08 27, 11:26)
Turėjau dvi operacija, tai netepliojau niekuom ir patikėkit beveik yra nepastebimi, o juk yra du vienas salia kito 
Keista, kad du
pas mane po 2 metu jau jo ne nematyti, lyg jo ne nebuvo.
gal yra mamyciu kurioms cezari dare du kartus ?
man dabar darys antra karta, ar per ta pacia vieta pjauna ?
, salia ?
labutis
Man dar po CZ nedaug laiko praėjo, jokiu priemonių nenaudoju, nors pataria nuo randų kremo patept, bet visai nieko ta šypsenėlė pilvo apačioje
tik va su pilvuku labiau reikės padirbėt
Man dar po CZ nedaug laiko praėjo, jokiu priemonių nenaudoju, nors pataria nuo randų kremo patept, bet visai nieko ta šypsenėlė pilvo apačioje
QUOTE(nikakatė @ 2008 08 31, 13:09)
labutis
tik va su pilvuku labiau reikės padirbėt 
na amn taip pat po pirmo cezario
QUOTE(eckute @ 2008 08 31, 14:14)
na amn taip pat po pirmo cezario
, grazu lygu, net beveik nesimato, na ir laiko siek tiek praejo 3.7m. o dabar ant dieneliu darys antra, kazin kaip cia bus

Kiek žinau tai pjauna per tą pačią vietą, bent jau taup Kns man sakė. Pas mane metai tuoj bus, bet šypsenėlė gražiai šviečia
QUOTE(eckute @ 2008 08 29, 17:06)
gal yra mamyciu kurioms cezari dare du kartus ?
man dabar darys antra karta, ar per ta pacia vieta pjauna ?
, salia ? 
Man darė 4 kartus
QUOTE(Viga @ 2008 09 02, 13:20)
sveika. 4 kartus cezaris !!!!!!!!