Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

ačiū wub.gif tu irgi laaabai gražiai atrodai, labai viskas tinka, tik kaip sakei, kad nedėsi ant kaklo to papuošalo, man jis laabai gražiai atrodo ir tau tinka, priduoda kažką... ir būtinai siūkis kažką panašaus į mano nuometą wink.gif būsi tobula nuotaka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 12:32)
as iseidinejau is salono su savuoju,o jus sedejote ant suolelio su mama.geras,koks pasaulis mazas 4u.gif

na va ... o tu su savuoju rinkaisi suknute?netiki prietarais?nenorejai kad tave jis pamatytu tik ta diena? o jam patiko suknute?as tai vis svarstau ar maniskiui ji patiks nes maniskis toks isrankus groziui sakys varyk is baznycio nepatinki man tokia (juokaju ) 4u.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maripe @ 2007 03 31, 12:34)
ačiū  wub.gif tu irgi laaabai gražiai atrodai, labai viskas tinka, tik kaip sakei, kad nedėsi ant kaklo to papuošalo, man jis laabai gražiai atrodo ir tau tinka, priduoda kažką... ir būtinai siūkis kažką panašaus į mano nuometą wink.gif būsi tobula nuotaka  drinks_cheers.gif

na dar del kaklo papuosalo galvoju tik man per daug tu kabanci tai jei pamazins gal ka ir sumastusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 12:38)
na va ... o tu su savuoju rinkaisi suknute?netiki prietarais?nenorejai kad tave jis pamatytu tik ta diena? o jam patiko suknute?as tai vis svarstau ar maniskiui ji patiks nes maniskis toks isrankus groziui sakys varyk is baznycio nepatinki man tokia (juokaju ) 4u.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

na dar del kaklo papuosalo galvoju tik man per daug tu kabanci tai jei pamazins gal ka ir sumastusiu  blush2.gif

pas mus gavosi tokia situacija,kad as ta ryta parskridau is airijos ir iskart puolem i darbus.mamos nebuvo su manimi,nes parskridau padaryti jai staigmena50proga.o be to maniskis labai pats norejo eiti kartu.manau jei charakteriai nesutampa tai prietarai nepades,kazkaip nelabai as jais tikiu.kai sita suknele stovejo lange maniskis kazkaip kraipe nosi,bet kai uzsidejau tai iskart kiek jum uzstato reikia palikt.as turejau kazkur4valandas issirinkti savo suknele,nes buvom grize tik savaitgaliui,o sekmad nieks nedirba.tai dziaugiuosi,kad pataikiau i sita salona.vat kokia istorija pas mane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 12:43)
pas mus gavosi tokia situacija,kad as ta ryta parskridau is airijos ir iskart puolem i darbus.mamos nebuvo su manimi,nes parskridau padaryti jai staigmena50proga.o be to maniskis labai pats norejo eiti kartu.manau jei charakteriai nesutampa tai prietarai nepades,kazkaip nelabai as jais tikiu.kai sita suknele stovejo lange maniskis kazkaip kraipe nosi,bet kai uzsidejau tai iskart kiek jum uzstato reikia palikt.as turejau kazkur4valandas issirinkti savo suknele,nes buvom grize tik savaitgaliui,o sekmad nieks nedirba.tai dziaugiuosi,kad pataikiau i sita salona.vat kokia istorija pas mane. biggrin.gif

saunumelis, matai o dar kur pries tai buvot?ar cia pirmas salonas i kuri pataiket ir radai savaja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 12:45)
saunumelis, matai o dar kur pries tai buvot?ar cia pirmas salonas i kuri pataiket ir radai savaja? 4u.gif

pries tai dar buvom edenej,bet ten kainos nenormalios palygint su tuo ka siule.limarijoj as buvau internete susiradusi suknele,bet ta diena limarija nedirbo,tai paskui taip ir traukem per visus pakeliuj savanoriu prospektu kol i ta neuzejom.as su ta suknyte vilniuje tuoksiuos.mes kaip ir is vilniaus del kainu is vilniaus i kauna atvaziavom
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 12:53)
pries tai dar buvom edenej,bet ten kainos nenormalios palygint su tuo ka siule.limarijoj as buvau internete susiradusi suknele,bet ta diena limarija nedirbo,tai paskui taip ir traukem per visus pakeliuj savanoriu prospektu kol i ta neuzejom.as su ta suknyte vilniuje tuoksiuos.mes kaip ir is vilniaus del kainu is vilniaus i kauna atvaziavom

a tai is vis mums gerai bigsmile.gif nei kas matys nei kas zinos kad dar tikai pacia nuotaka pamatys kita diena ax.gif na svarbiausia , kad abi atrodytumem kaip leles ta diena ane mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
tik galvoju jei tu mazute tokai tai trumpins tau suknute o kaip trumpins tai tikuzlenks ar nukirps doh.gif net siurpas perejo tikiuosi lenks nes man bus ne kas su tokiu ugiu lotuliukas.gif bet paskui dyksniukai matysis na va kiek prisigalvojau bet turbut jau jos moka atatatyt suknute i buvusia padeti todel nepergyvanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 03 31, 13:02)
a tai is vis mums gerai  bigsmile.gif  nei kas matys nei kas zinos kad dar tikai pacia nuotaka pamatys kita diena  ax.gif  na svarbiausia , kad abi atrodytumem kaip leles ta diena ane  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
tik galvoju jei tu mazute tokai tai trumpins tau suknute o kaip trumpins tai tikuzlenks ar nukirps  doh.gif net siurpas perejo tikiuosi lenks nes man bus ne kas su tokiu ugiu  lotuliukas.gif bet paskui dyksniukai matysis na va kiek prisigalvojau bet turbut jau jos moka atatatyt suknute i buvusia padeti todel nepergyvanu  thumbup.gif

pazistama dirba vilniaus santuoku rumuose tai sako kiekviena savaitgali tos pacios sukneles tik veidai kitokie,uz tai man ir nepatinka nuomuotis sukneles,cia pirma nuomuojama.visada pirkdavau arba siudavau.manau,kad tik palenks paskui atgarins ir nieko nesimatys.viskas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 03 30, 20:05)
o kaip uzsisakei?

Salone nusipirkau Amerikoj. Tik tiek kad ten reikia uzsisakyt maziausiai tris menesius pries vestuves..
Papildyta:
QUOTE(Kitten @ 2007 03 30, 09:16)
isduok paslapti, kas supirkineja! daug kam padesi

is tikruju tai net neatsimenu salono pavadinimo.. bet as atvaziavau i lietuva menesi pries vestuves ir nuejau su suknele i pora salonu paklaust ar galetu man ja sumazint. Tai net pacios pardavejos pradejo klausinet ka veiksiu su suknele po vestuviu..
Atsakyti
QUOTE(remi5590 @ 2007 03 31, 18:43)
Salone nusipirkau Amerikoj. Tik tiek kad ten reikia uzsisakyt maziausiai tris menesius pries vestuves..
Papildyta:
is tikruju tai net neatsimenu salono pavadinimo.. bet as atvaziavau i lietuva menesi pries vestuves ir nuejau su suknele i pora salonu paklaust ar galetu man ja sumazint. Tai net pacios pardavejos pradejo klausinet ka veiksiu su suknele po vestuviu..

supratau. O paskui salonui pardavei ar pagal skelbima?
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 03 31, 12:43)

Sveikinu thumbup.gif O aš galvojau, kad čia tik pasakose taip būna, kad per vieną dieną vestuvinę suknelę galima išsirinkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitten @ 2007 04 01, 09:13)
supratau. O paskui salonui pardavei ar pagal skelbima?

taip salonas kuris sutvarke suknute ir nupirko is kart po vestuviu, net valyt nereikejo
Atsakyti
QUOTE(remi5590 @ 2007 04 01, 18:42)
taip salonas kuris sutvarke suknute ir nupirko is kart po vestuviu, net valyt nereikejo

tikrai pasiseke!
Pasirodo,. ne tik per 1 diena suknyte galima issirinkti, bet ir jos "atsikratyti" wink.gif
Atsakyti