Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

man irgi įsidėjus galva svaigsta, bet trumpai, greitai akys pripranta ir nesvaigsta. tik dažnai jaučiu diskomfortą akyse. nežinau ar tai reiškia, kad akys sausėja, ar, kad ne ta puse gal įsidedu (jau ir aš pradedu abejoti)
Atsakyti
Taip pat gali būti ir per stiprūs KL. Man buvo paskyrę KL tokio pačio stiprumo kaip ir akiniai. Skaudėjo galvą, buvo didelis diskomfortas. KT turi bent 0,5 dioptrijos būti silpnesni nei akiniai.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 20, 17:59)
man taip nebuvo schmoll.gif siaip ,jei svaigsta galva reiskia lesiai per stiprus... unsure.gif

na man pirmas 2-3 dienas šiek tiek svaigo, dabar jau taip nebebūna, gal tiesiog organizmas kol prisitaikė prie svetimkūnio. aš šiaip tokia pakankamai jautri, net rakštį įsivarius silpna būna ax.gif o dabar jokio svaigimo nebėra schmoll.gif
aišku jei svaigsta galva kaskart lęšiu įsidėjus, tai tikrai kažkas negerai 4u.gif
Atsakyti
aš atskiriu iš kraštų ax.gif kai sulenkiu juos, kraštai smailesni būna, reiškia tą pusę ir reikia dėti į akį. O blogoji ta, kur kraštai sulnekus būna apvalesni ax.gif
Atsakyti
ar naudojate dirbines ašaras ? Kurios geros gal žinot ? ax.gif
Atsakyti
as tai nenaudoju jokiu,nes man netinka,uzlasinu ir apsitraukia akys ruku...dar blogiau buna nei pries ilasinant,tenka traukt laukt ir skalaut konteineriuke smile.gif bet siaip sako SYSTANE neblogos...turiu as jas,bet neneaudoju
Atsakyti
as irgi nieko nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 03 29, 18:29)
čia parodyta ir aprašyta, kaip reikia įsidėti ir kaip išsiimti  mirksiukas.gif

Nezinau kas yra,bandziau kelis kartus lesius,bet visada akys lyg smelio pilnos.taigi pasilikau prie akiniu,labai vilioja korekcija lazeriu,bet baisu,kas bus senatvej.
Atsakyti
man tai nebaisu kas bus senatvej,na ir tegu tas regejimas vel pablogeja ir uzsidesiu akinius, bet uztat graziausius savo gyvenimo metus as pragyvensiu be tu bjaurybiu akiniu ir lesiu doh.gif drinks_cheers.gif nesupranru zmoniu, kuriem galima ta korekcija daryti, o jie nedaro doh.gif as buvau konsultacijoj lazerines cgirurgijos centre, tai sake siaip galima daryti, taciau reik palaukt kol regejimas nei kiek nebebloges doh.gif o pas pas mane bors ir labai po biski, bet prasteja verysad.gif na rudeni eisiu vel ir ziuresiu ka sakys,jei sakys kad galima, nei minutes neabejosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 23, 11:36)
man tai nebaisu kas bus senatvej,na ir tegu tas regejimas vel pablogeja ir uzsidesiu akinius, bet uztat graziausius savo gyvenimo metus as pragyvensiu be tu bjaurybiu akiniu ir lesiu doh.gif  drinks_cheers.gif nesupranru zmoniu, kuriem galima ta korekcija daryti, o jie nedaro doh.gif as buvau konsultacijoj lazerines cgirurgijos centre, tai sake siaip galima daryti, taciau reik palaukt kol regejimas nei kiek nebebloges doh.gif o pas pas mane bors ir labai po biski, bet prasteja verysad.gif na rudeni eisiu vel ir ziuresiu ka sakys,jei sakys kad galima, nei minutes neabejosiu schmoll.gif

gal domejaisi kiek kainuoja ten korekcija,ar tai priklauso kiek nusilpe akys?Ir kirk ten konsultacija? blush2.gif
Atsakyti
konsultacija su tyrimias kainuoja 90 lt.uzsirasyti reikia pries geras 2 savaites. yra 2 operaciju rusys LASIK ir PRK smile.gif jei tavo minusas iki kokiu 3-3,5 tada daro ta PRK- ji berods apie 3000 kainuoja,o jei minusas didesnis tai daro ta LASIK-APIE 4500. Mano minusas yra -3, bet mane konsultaves gydytojas Kirtiklis patare daryti Lasik...sako,reiskia zino 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos ir ne smile.gif

Siandien su dukra buvau pas akiu gydytoja, o ji paklause, ar mano dukra nenoretu pakeisti akiniu kontaktiniais lesiais. Na, as net nezinau, ar pritarti, ar ne. Gal galite placiau papasakoti, kaip ten su jais yra? g.gif Dukrai 14 metu. smile.gif
Atsakyti