Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(marlena24 @ 2007 07 04, 14:15)
Nenormalu schmoll.gif dioptrijos neteisingai parinktos, bent jau as taip manau...

Tai cia per silpni vadinas?na as nesiojau kitus kontaktinius lesius spalvotus FSM ir buvo -1,5 tai ir situ tokiu paciu dioptriju paprasiau...ne jau kiekvienu lesiu vis kitaip yra? unsure.gif
Atsakyti
na siaip nesvarbu kokia firma...bet gal nebe 1.5 pas tave?arba gal akim reik skirtingu?reiktu akis pasitikrint g.gif
Atsakyti
Čia kažkas klausė apie operaciją g.gif Aš jos nesidariau, bet noriu daryti, o daryti aš ją galėsiu, tik kai regėjimas nebeblogės, bus pastovus minusas, ir tai bus, kai man bus ~20 m...
Atsakyti
sorry,klausimas apie operacija buvo skirtas HENIKAI blush-anim-cl.gif2
sagute,o kodel butent kai tau sukasn apie 20? blink.gif kas cia tokias teorijas veda? tongue.gif
mano regejimas eme prasteti nuo kokiu 13 metu,mazdaug nuo 16 nesioju lesius,o dabar man 25,tai mano regejimas yra -3, ir po biski nezymiai, bet prasteja...kokius 5 metukus buvo vienodas,o nuo kokiu 20 eme prastet, na po kokius 0,25 kasmet g.gif tai tik Dievas tezino kada jis nustos, gali ir iki -12 davaryt ir ka tu padarysi verysad.gif o operacijos nedarys tokiu atveju...

p.s. uzvakar pasidariau toki tyrima akiu,eme megini ir augins kazkoki paseli, tipo gal kokia bakterija apsigyvenus, kuri ir sukelia kokia infekcija ir del to tos akys persti...su lesiais persti, be ju irgi negerai kazkas, persti ,bet maziau...tai cia ryskiai kazkas yra tom akim...tai rytoj to paselio rezultatas...laukiam...
gal kas daresi?
Atsakyti
Daktarė taip sakė, kad turėtų iki 20 metų sustoti blogėti, bet vėlgi - TURĖTŲ. Dėl to mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau kokia daktare galejo pasakyti tokia nesamone doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat už kontaktinius. Su jais daugauju kokius šešis metus... Tik paskutiniais metais per dažnai nešiojau, akytės nusilpo ir daktarė nebeleido. Bent jau kol kas... doh.gif
Atsakyti
o ka reiskia "per daznai nesiojai"?as tai kasdien nesiojau, kol neprasidejo tas kosmaras su akim..nebezinau ka jau daryt, tas paselis niek neparode...o gydytoja nieko neranda, bet juk KAZKAS tai yra, jei sitaip akis skauda,jau net su akiniais persti tas akys, net nebesidazau,nes pastoviai trinu akis verysad.gif verysad.gif dabat israse kazkoki tepalai OFTAN, tipo db bandysim nuo alergijos "gydytis", tik jau is anskto zinau, kad ir tai nepades, jei jau sitiek lasu visokiu nepadejo...ka daryt...jau nebezinau... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Niu ir aš kasdien... Akys ašaroja, raudonos, peršti... Daktarė pasakė, kad kontaktiniai lešiai ne itin leidžia kvėpuoti akytėms, tai ir atsitiko tokia nesąmonė dėl deguonies akims trūkūmo unsure.gif
Atsakyti
na va buvau vel pas daktare, si kart pas kita, na as pas ja lesius visalaik pirkdavau...tai pamate mamo ais paburkusiais vokais, tai sako lesiu db tikrai nesidet, istžrase lasu nuo alergijos ir nuo uzdegimo ir liepe pora savaiciu lasintis...o del tu lesiu, sako buna, praeis,tiesiog nuo ilgalaikio lesiu nesiojimo akys pavargo, "atsiboddo" joms tie lesiai ir jos pradejo "kaprizus rodyt",sako visa gyvenima tikrai taip nebus, praeis...na tai laukiam...ir tikimes...

p.s. ka galite pasakyti apie COOPER VISION firmos lesius Frequency 55, jei teisingai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 10, 08:57)
p.s. ka galite pasakyti apie COOPER VISION firmos lesius Frequency 55, jei teisingai parasiau blush2.gif

Turiu tos firmos lęšius, tik torinius - man geri, jau antrą lęšiuką pasikeičiau, akims viskas gerai smile.gif
Atsakyti
kai as kaimas nezinau kas tie toriniai... blush2.gif ?
Atsakyti