Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

labai patogus dalykas thumbup.gif nekenciu akiniu schmoll.gif nors dabar tenka nesiot jau kuri laika,nes kazkas uzejo akim ir nebegaliu but su lesiai,ima persteti akis verysad.gif
Atsakyti
tai va,perskaiciau visa tema apie KL.Pati esu trumparege,nedazlibinu gerokai,bet akiniu nenesioju,o apie kontaktinius lesius tik neseniai susimasciau.Dabar jau susiruosiau pirkti,bet taip ir neikirtau,i koki optikos salona geriausia eit ir kokius lesius geriausia pirkt?

Ar rekomenduotumet is karto imti spalvotus?Visa gyvenima svajojau buti rudaake smile.gif
Atsakyti
na,is tikruju atsakyti i toki klausima kaip i koki salona eit ir kokius pritk lesius, reikstu mazdaug atsakyma i klausima i kokia parduotuve eit pirkt pvz. kvepalu ir kokius pirkt smile.gif optiku yra pilna, prekės visose daugmazs tos pacios, ypac jei kalbama apie lesius, vienose brangiau kitose pigiau, ispigesniu yra Vilniaus optika...pirkau joje ir ne vienus saules akiniu ir lesiu pora, viskas gerai smile.gif siaip siulyciau pirkt pradziaj nespalvotus, kad apskritai prie tu lesiu iprast. be to juk gali but, kad netiks tau lesiai, tai bus ismesti pinigeliai. siulau nusipirk pora menesiniu lesiu ir paziuret kaip bus, nepik to ju siulomo "komplekto", na pvz. 5 poros su nuolaida,o jei netiks tai mesi lauk visas 5,o ne 1 doh.gif dauguma lesiu dabar yra silikoniniai, bet man pvz. jie netinka,sauseja akys,o ties "moraliskai pasene" pusmetiniai man pats tas smile.gif labai individualus dalykas...
Papildyta:
sorry, turejau omeny OPTIKOS PASALULI 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma !
Atsakyti
lesiai dalykas nepakeiciamas. tik beda, kad aš dar neatradau lešių, su kuriais galėčiau būti ilgiau nei parą. kad ir kokius išmaningus juos pirkčiau, akys pavargsta jau po 12val... apie miegą su lešiais išvis tyliu...
Atsakyti
miegoti su lesiais yra labai nesveika schmoll.gif netikekit jus tom reklamaom day and night ir pan.panesiojai diena ir isemei nakciai,negi cia tokia sudetinga procedura???tai juk galima padaryti bet kokiomis salygomis...nekankinkit akyciu
Atsakyti
Pritariu Marlenai24, kad ir kokie super duper kontaktiniai lęšiai bebūtu- nakčiai juos reikia išsiimti. Visgi visokios apnašos, bakterijos, dulkės daro poveikį jūsų KL o tuo pačiu ir akims. Dėl tos pačios priežąsties nenešiočiau ir pusmetinių KL. Mano manymu idealiausi kontaktiniai lęšiai yra dieniniai. Netgi pačios naujausios kartos kontaktiniai lęšiai Jonsonu OASYS nebus taip gerai kaip vienadieniai - atkrenta problema del skysčio, KL laikymo, pažeidimų ir t.t. Aišku, čia tik mano kukli nuomonė blush2.gif

P.S. Mėgstu viskas kas šviežia pomidorai2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taspac: 02 liepos 2007 - 14:12
o mano patirtis su lešiais tai tokia:

pradėjau nešioti juos anksti, gal 11 klaseje, t,y. prie kokius 6 metus.... kai man buvo 20, nebegalejau ju išnešioti ilgiau kaip 6 val., akys raudonos, ištisai uždegimai, erzindavo... paskui pasidariau operacija lazeriu... net nežinau, kodėl man tokia realcija ilgainiui išsivyste - nemiegodavau gi su jais, rankas plaudavau g.gif na bet tai jau praeitis... galdabar taip jau nebėra - gal ir lešiai naujoviškesni dabar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 07 03, 16:13)
o mano patirtis su lešiais tai tokia:

pradėjau nešioti juos anksti, gal 11 klaseje, t,y. prie kokius 6 metus.... kai man buvo 20, nebegalejau ju išnešioti ilgiau kaip 6 val., akys raudonos, ištisai uždegimai, erzindavo... paskui pasidariau operacija lazeriu... net nežinau, kodėl man tokia realcija ilgainiui išsivyste - nemiegodavau gi su jais, rankas plaudavau  g.gif  na bet tai jau praeitis... galdabar taip jau nebėra - gal ir lešiai naujoviškesni dabar  rolleyes.gif

Ir kaip dabar po operacijos jautiesi? rolleyes.gif
Atsakyti
ta lazerine operacija yra mano svajone verysad.gif atsibodo tas zlibumas, tie slykstynes akiniai, lesiai, kuriu jau kokie 3 menesiai nebegaliu nesiot verysad.gif kaip jau minejau, buvau balandi konsultacijoj, tai pasake kad jei regejimas blogeja,operacijos daryti negalima,o pas pas mane po kokius 0,25 kasmet pablogeja verysad.gif db yra -3,tai ka iki kokiu -8 man taip ir laukt doh.gif neteisybe...

sagute, kur dareisi operacija ir kokia?
Atsakyti
Nusipirkau Johnson Acuvue Advance Hydraclear KL,isidejau ir i toli matau gerai,o is arciau taip apsiblaususiai,taip ir noris patrint akis kad geriau matytus,ar taip normalu?ar cia kas yra?
Atsakyti
Nenormalu schmoll.gif dioptrijos neteisingai parinktos, bent jau as taip manau...
Atsakyti