QUOTE(Shalimar @ 2008 07 17, 18:24)
Pas mane irgi 8,6 nustatyta, bet Oasys man kazkodel dave 8,4

Man paaiskino, kad taip turi buti, ar jie nusikalbejo?
gal jie zino, kad tie oasys 'padidinti'? cia kaip su drabuziais - kas vienoj parduotuvej 36, kitoj gali buti 38... bet as ta pati ir apie night&day girdejau, kad jei zmogui reik 8.6, tai situos jam siulo 8.4

tiksliau ne girdejau, o cia viena mergina rase
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2008 07 16, 12:28)
pas mane 8.4 bet su priespaskutinem linzem ant vienos akies buvo tokie pat bajeriai - sunkiai prilimpa, slankiojasi rukas ir tt, galvojau gal per didele, dabar nusipirkau identiskas linzes su tom paciom kreivem, ir viskas liuks neliko jokiu nesamoniu, sakyciau brokas, bet zinau kad kiekviena linze gamykloje yra patikrinama
QUOTE(Lūšis @ 2008 07 17, 16:16)
Pas mane irgi 8,6..

kai nešiojau night&day tai pastoviai tas "rūkas" ant kažkurios akies būdavo

galvojau, kad čia nieko nepakeisi, bet pradėjus nešiot Oasys nei kart taip nebebuvo
Man galit sakyt ką norit, tačiau iš savo patirties tikrai žinau, kad focus night&day yra daug storesni ir mažiau praleidžia deguonį

nebent jie per metus smarkiai pasikeitė, bet kažkaip abejoju
as bandysiu kitasyk Precision UV. nors jie trumpesniam laikui (lietuviskuose psl meluoja, ypac optometrijos - tipo, kad jie 3 men

, kai jie realiai yra skirti 2sav, ciba vision psl net raso. bet man sake, kas nesioja, kad jie ilgiau istempia realiai) ~ 5 sav. jie daug maziau apsinesa drumzlemis (night&day man ziauriai apsinesa), o precision uv svarut svaruteliai. ir siaip skirti jautrioms akims. kam netinka night&day ir pan., tai siulo precision uv