QUOTE(wikonda @ 2008 06 12, 21:50)
O mes metukų tik 9kg svėrėm

ar valgo jūsų bananus

nes maniškis net užuost nenori

neįsiūlysi nė per kur, o iki metukų po cielą bananą suvalgydavo
mes 11,5 mėn. sveriam 9,35 kg, ūgis tik 72 cm (gimė 3,5 kg ir 51 cm), bet kadangi harmoningumo (ūgio ir svorio santykio) kreivėje yra per patį viduriuką, tai aš ir nepergyvenu. Beje, Wikonda, kai parašei kitoj temelėj, kad taip ilgai maitinai MP, tai iš patirties galiu pasakyti, kad labai dažnai ilgai krūtimi maitinti vaikiukai būna mažesnio svorio nei auginti su mišinukais

mano sesė, pvz., maitino savo berniuką metus ir 3 mėn. ir tik baigus maitinti MP sugebėjo priauginti iki 10 kg, buvo labai kūdutis ir nevalgiukas
QUOTE(kacumota @ 2008 06 14, 15:55)
Bandysiu dar pati kur pavaziavus paieskot progai esant tu lasiuku,o jeigu ne-rasysiu,prasysiu
gerai, būtinai rašyk, jei reiks

Tik dėl dozavimo tai pasitark su gydytoja, nes ten lašiukais jis geriamas, anotacijoj rašo dozavimą nuo 20 kg svorio, o kaip jo duoti mažesniems, tai net nežinau
QUOTE(Asta.gru @ 2008 06 15, 20:22)
Mano vaikas metuku svere 8,4kg., ugis 74cm. Ir nieko cia nepadarysi, tipo labai judrus, bet dar vis tiria tiria, kad kas nors kita nebutu
mano sesė, kaip jau sakiau, irgi taip vargo su savo berniuku, visur vežiojo tirti, visko prisigalvojus buvo, o svoris berniukui pradėjo pamažu augti tik kai nustojo maitinti MP ir įvedė griežtą dienos režimą - pradėjo nelakstyti iš paskos su šaukšteliu, bet leisdavo praalkti ir tada jau pamaitindavo kaip reikalas. Aišku, čia susideda daug veiksnių - ir paveldimumas, ir mamos nėštumo eiga, ir gimimo svoris ir daug kt. Tikiu, kad ir pas jus viskas yra gerai ir išaugs vyrukas kaip ąžuolas - kai prasidės didysis augimas, tai neišmaitinsit

O jūsų vaikiukas irgi nevalgus, ar tik svorio mažai priauga?
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein