Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

QUOTE(Inex @ 2008 07 22, 11:15)
O mums nukrito hemoglobinas  iki 101 g.gif Jau dvi savaites sergam  -jau antrus antibijotikus paskyrė verysad.gif

console.gif o ką duodi kad pakelti hemoglobiną
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 07 22, 16:19)
console.gif o ką duodi kad pakelti hemoglobiną

tik folinę rūgštį mums liepė gert 4u.gif
Atsakyti
nusipirk floradix-ten kaip vitaminai-ir nėščiom galima.maniškė noriai geria-tuo pačiu ir dičkiui duotų-nes kiekis nemažas smile.gif -kaina 30lt.toks sirupėlis.nežinau ar čia jis mums padejo,bet pakilo staigiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 07 22, 17:17)
nusipirk floradix-ten kaip vitaminai-ir nėščiom galima.maniškė noriai geria-tuo pačiu ir dičkiui duotų-nes kiekis nemažas smile.gif -kaina 30lt.toks sirupėlis.nežinau ar čia jis mums padejo,bet pakilo staigiai thumbup.gif

Dėkui 4u.gif Pabandysim
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2008 07 22, 13:17)

Mes Floradix gerem, nieko nepadejo, dabar bandom tot'hem, bet jau slykstus, vaikus net pykina nuo ju, ziuresim kas bus, beto papildomai duodu foline rugsti.
Atsakyti
aciu mergaites uz nuraminima, o gal kuri dar zinot kiek leliukas judet turi mano pirmi leliukai judejo gan daug bent jau taip man atrodo gal nepamenu nes laiko daug praejo na o sitasd atrodo juda mazaqi, nezinot ar tai blogai?
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2008 07 03, 17:36)
garantuotai ir mes buvome pas tą pačią gydytoją šiandien, nes skaitau jūsų postą, atrodo, jog ta gydytoja šneka biggrin.gif  Mes irgi bandysime su šia dieta pasikelti hemoglobiną, o ir vaistukus tuos pačius ir mums išrašė. Na, o kaip jūs dabar gyvuojate? Ar pavyko pasikelti hemoglobiną? 4u.gif

manau, kad tikrai apie tą pačią gyd. kalbam drinks_cheers.gif , nes kiek žinau, tai ji viena Santariškėse dirba. Ačiū, kad teiraujiesi, mums hemoglobinas per mėn. pakilo nuo 108 iki 113, hematologė per pakartotinę konsultaciją sakė, kad tai yra geras pokytis ir paliko dar mėnesį gerti Ferrum lek ir folinę rūgštį ir vėl kartoti tyrimą. Aš dar ir dabar girdau abu vaistukus, tik ne kasdien, o pakaitomis kas antrą dieną. Tiesa, pamiršau paminėti, kad be viso kito, hematologė liepė būtinai vartoti gerąsias bakterijas (Linex arba Bifolac), jų pagalba išvengėm problemų su viduriukais. Ji minėjo, kad dėl žarnyno disbiozės irgi sutrinka medžiagų pasisavinimas ir vaikiuko augimas.

QUOTE(Asta.gru @ 2008 07 06, 15:03)
Pas mano mazyli hemoglobinas buvo 112, 2 sav.gerem ferum leka, bet nuo jo bere, tada 1men. gerem hemofera, bet jis nepatiko, tai nutraukem, o dabar visa menesi kiekviena diena valgo zemuoges, braskes, melynes, tai hb pakilo iki 122 thumbup.gif  tai dar taip valgysim visa vasara, dar burokeliu reikes duoti ir pan. ir negersim daugiau jokiu vaistu mirksiukas.gif

kaip tau gerai, kad mažiukas noriai valgo uogytes. Aš irgi tikėjausi, kad primaitinsiu jį žemuogių, mėlynių, serbentų, bet kur tau - nė iš tolo į burną neima doh.gif . Ir su cukrum tryniau, ir su pienu bandžiau duoti - nė pro kur schmoll.gif Dar gerai, kad burokėlių-obuolių sultis geria rolleyes.gif

QUOTE(vestina8 @ 2008 07 09, 08:31)
as laukiuosi jau sestas menuo dabar mano pacios hemoglobinas 108, pradejau panikuot nes tik pries menesi viskas buvo gerai, nesuvokiu kas nutiko, bijau del vaikelio, bijau del saves nes man planinis cezaris, nezinau ka galvot, gal kuri turit ka patart?

labai nepergyvenk, tavo hemoglobinas kaip nestuke.gif tikrai dar nėra labai žemas 4u.gif . Man, kaip ir Astai.gru, buvo iki 98 nukritęs. Bet aišku, kol dar yra laiko, pabandyk jį pakelti, kad ir vaikiukui ateityje geležies atsargų nepritrūktų. Man labai gerai nėštumo metu atstatė hemoglobiną preparatas Tardyferon (jį paskyrė mano ginekologė) thumbup.gif Ir folinė rūgštis tikrai nepamaišys mirksiukas.gif Dabar vasara, tai irgi naudokis proga, kad tiek vitaminų iš gamtos, valgyk uogytes, vaisius ir tikrai sustiprėsi smile.gif O dėl leliuko judėjimo, tai man mažasis irgi daug mažiau judėjo negu pirmagimis (ir judesiukus vėliau pajutau), ypač paskutinį mėnesį, kartais jau net supanikuodavau dėl to. Šiaip mano ginė sakė, kad sunerimti reikia, jei leliukas nuolat labai aktyvus, tada galima įtarti, kad gal kažkas negerai. Juk ir judesiukus skaičiuoti reikia tik nuo 7 mėn., reiškia iki tol svarbu tik kad juos jaustum, o aktyvumas leliukų gali būti skirtingas.

QUOTE(adriu @ 2008 07 22, 10:11)
pagėrėm 1,5 sav tą floradix ir nuo 111-dabar 135. thumbup.gif nieko papildomai nedaviau valgyt,kaip visados-daug uogų valgo.ir jaučiasi kaip visados gerai,geležies atsargų pakankamai-gal kas tyrimą sumaišė pirmą kart g.gif  lotuliukas.gif

nežinau, ar tai sutapimas, bet kai pradėjau girdyti savo meškiui Floradixą, apetitas toks pas vaiką atsirado, kad nebeužkišu, kemša už abiejų žandų viską iš eilės (dar prieš savaitę kankinausi dėl pastovaus nevalgymo) bigsmile.gif Bet, kaip sakiau, ir toliau duodu Ferrum lek ir folinę rūgštį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 26 liepos 2008 - 23:26
Aciu labai uz nuraminima tikrai geriau jauciuos thumbup.gif nes ko paklausiu savo gines to negaunu, net krauja neprisiprasau kad padarytu nors mano rezusas (-) ir trecias leliukas, o su antru turejau daug problemu del antikuniu, einu pas savo vidaus daktare skundziuos kad blogai jauciuos tai padaro. dar nors cia psichologiskai nusiraminu nes jau tas niestumas man toks baisus nuo pat pradziu taip visko bijau kad sakes
Atsakyti
Merginos, kurios vedėt vaikučius pas hematologus į Santariškes, ar reikėjo siuntymo kažkokio? ar galima tiesiog užsirašyt ir nueit?

Nes mano dukrytei dabar 104 hemoglobinas.. sad.gif jaučiasi ji puikiai, tik labai nenoriai valgo tyreles su mėsa. Uogų bandau duot visaip, neskanu jai sad.gif dabar gydytoja išrašė geležį "Feroglobin", kelias dienas jau daviau. Kol kas nevyduriavo.. Ir burokelių sultis daviau kelias dienaskštelį po arbatinį šau, skanu jai.
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2008 07 31, 10:58)
Merginos, kurios vedėt vaikučius pas hematologus į Santariškes, ar reikėjo siuntymo kažkokio? ar galima tiesiog užsirašyt ir nueit?

Nes mano dukrytei dabar 104 hemoglobinas.. sad.gif jaučiasi ji puikiai, tik labai nenoriai valgo tyreles su mėsa. Uogų bandau duot visaip, neskanu jai sad.gif dabar gydytoja išrašė geležį "Feroglobin", kelias dienas jau daviau. Kol kas nevyduriavo.. Ir burokelių sultis daviau kelias dienaskštelį po arbatinį šau, skanu jai.

Mes buvom pas hematologoa, siuntimo reikia is savo gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2008 07 31, 15:58)

Siuntimo reikia būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti ka daryti, dukrytei greit bus 7men, dare kraujo tyrimus, tai negeri, truksta gelezies, gerem kazkokiu vaistuku del gelezies, vakar vel daremes tyrimus, bet gelezies ne tik nepadidejo, bet sumazejo, nebezinau nei ka daryti, nei ka galvoti
Atsakyti