Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

O tai FERUM LEK kokia ten gelezis: dvivalente ar kokia kita? Tai geriausiai pasisavinama dvivalente gelezis?
Atsakyti
Ferum Lek yra trivalentė.
Mano mažiui nuo 6 mėn. nustatyta anemija. Gėrė įvairiausius geležies preparatus ir nieko gero verysad.gif Hemoglobinas kartais truputį pakyla, po to vėl nukrenta. Kai kraujo tyrimą darė paskutinį kartą, nesiekė nė 100. Šiuo metu duodu Ferum Lek, bet čia paskaičiau nekokių atsiliepimų apie jį. Greitai vėl eisim pas gyd. Patikrins kraują. Gal bus šiokių tokių pagerėjimo požymių. Keisčiausia, kad maniškis labai mėgsta mėsą, daržoves, vaisius, pieno produktų beveik neduodu, nes yra jiems alergiškas, o kraujas vis tiek blogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 08 vasario 2009 - 12:25
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 08, 13:13)
Ferum Lek yra trivalentė.
Mano mažiui nuo 6 mėn. nustatyta anemija. Gėrė įvairiausius geležies preparatus ir nieko gero verysad.gif  Hemoglobinas kartais truputį pakyla, po to vėl nukrenta. Kai kraujo tyrimą darė paskutinį kartą, nesiekė nė 100. Šiuo metu duodu Ferum Lek, bet čia paskaičiau nekokių atsiliepimų apie jį. Greitai vėl eisim pas gyd. Patikrins kraują. Gal bus šiokių tokių pagerėjimo požymių. Keisčiausia, kad maniškis labai mėgsta mėsą, daržoves, vaisius, pieno produktų beveik neduodu, nes yra jiems alergiškas, o kraujas vis tiek blogas.

su maistu duok vitamino c gal daugiau isisavins gelezi,mes pradejom gert feroglobina tai visai beveik nebevalgo nieko doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mus ir kankina ta pati beda verysad.gif , tik musu hemoglobinas yra daug mazesnis nei cia rasot, musu 82 doh.gif dukrytei 10 men. cia toks kiekis hemoglobino po feroglobino, gerto 1,5 men blink.gif nors pries tai buvo didesnis vos virs simto...nesuprantu...taigi mums sake gydytoja gerti gerasias bakterijas, kad gelezi geriau isisavintu g.gif beto maziuke serga dabar ir dygsta keli dantukai...taigi pasveiksim ir po poros savaiciu kartosim tyrima...
beje, kokiu budu duodat vitamina C?
Atsakyti
Maniškiui labai padėjo Ferum Lek. Pagėrė 2 mėn. ir hemoglobinas iškart pasiekė 116. Prieš tai daugiau nei metus daviau įvairius geležies preparatus, bet nebuvo visai jokios naudos, hemoglobinas nepakildavo aukščiau 100.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 24, 13:53)
Maniškiui labai padėjo Ferum Lek. Pagėrė 2 mėn. ir hemoglobinas iškart pasiekė 116. Prieš tai daugiau nei metus daviau įvairius geležies preparatus, bet nebuvo visai jokios naudos, hemoglobinas nepakildavo aukščiau 100.

na mes palauksim kol pasveiksim, ziuresim ka tada tyrimas rodys, jei nieko gera tada teks pabandyti ferum lek ax.gif
Atsakyti
Mes kai buvom 4 mėnesiukų Hb buvo 113 paskyrė Feroglobino sirupą po arbatinį šaukštelį į dieną.Gėrėme penkis mėnesius,bet Hb 117 .Db jau beveik metukai,valgome galima sakyt viską ir vitaminus gerėme,Pikovit sirupiuką,tai apetitas lb pasitaisė,o Hb vistiek 117.Mano visada,net per nėštumą jis buvo geras tarp 123-128 svyravo.Nors pati aš blyškiaveidė. Mažiukas mano irgi baltas kaip sūris. 4u.gif Tai gal kai kuriem vaikam būdingas tas mažesnis Hb? ar čia jau rimtrai susirūpinti treikia? Gyd nieko blogo nesako g.gif
Atsakyti
sweikos mamytes pas mus irgi pripazinta mazakraujyste nuo gimimo nes budama nescia pas man mazas hemoglobinas budavo,ir mano pacios kraujas silpnas....o israse mums gelezies HEMOFER gak kuri dawet?koks rezultatas?
Atsakyti
Daivavit, tavo mažiuko hemoglobino kiekis normalus. Žemiausia hemoglobino norma vaikams yra 110.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 02 27, 16:42)
Daivavit, tavo mažiuko hemoglobino kiekis normalus. Žemiausia hemoglobino norma vaikams yra 110.

taip,mazakraujyste traktuojama tik nuo 110 zemyn.dantukai gali but zemesnio hemoglobino priezastim,sloga netgi.mum padejo sugadinti kraujuka antibijotikas kuri israse daktare kai truputi apsirgom,bet musu kraujukas tik skystas nes HEM.116 bet skaito vistiek kaip mazakraujyste verysad.gif ir dar daktarai teigia jog papildus tarkim kaip siuo atveju gelezies reikia gerti 1 menesi ir daryti 2 menesiu pertrauka nes tada jau pats kraujukas aptings ir nebegamins reikiamu komponentu nes ju visada gaus papildo forma,todel pasekmes - NEISGYDOMA MAZAKRAUJYSTE g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norkuniene: 28 vasario 2009 - 18:07
Sveikos mamytes.Pasidalinsiu ir as sava patirtimi. Su pirmuoju 8 menesiu atsigulem i ligonine tada ir paasikejo,kad musu hemoglobinas 108. Paskyre ferum lek, feroglobina ir liepe po keliu menesiu pakartoti tyrima. Bet nieko gero jis nerode. vel tie patys vaistai irt.t. Paskui po kokiu metu paskyte hemofer(tokios amules). Vel nieko gero. Dantukai nuo geelezies geriamos buvo rudi. Nors ir duodavau po isgerimu vitamina C. Gelezis svyruodavo begerent siuos vaistus nuo 104-111 daugiau niekaip. Taip tesesi beveik 1.5 metu. Paskui pradejau ieskoti isnformacijos supermamoje. Radau kad galima amway vitaminus( ten ieina 6 mg. dvivalentes gelezies ji yra naturali). Tai ir juos nusipirkau. Zinoma pasikoncultavus su gydytoja. Ir ka jau po 3 menesiu pamaciau rezultata jis buvo 118. Mes geriam juos iki siol su pertraukom tai hemoglobinas svyruoja nuo 122-126.
Su antruoju turime astma. Bedarant tyrimus pamate kad ziuariai mazas hemoglobinas 89, iskart nelaukus pradejau duoti siuos vitaminus amway gelezi. tai mes po 3 menesiu turejom hemoglobina 116. Zinoma ir po sitos gelezies duodu viutamina C. Dar dziaugiusoi,kad ji nedazo vaiku dantuku. Tai vel buvom smarkiai pasirge ir negerem vitaminui mazajam. Vel padare krauja ir pamate kad hemoglobinas yra 111, tai nusiunte pas hemotologus. Priejome tik po 3 saviciu tai ta tarpa gerem ta gelezi is amway, tai nuejus pas hemotologus ir padarius tyrimus jau gelezis buvo 118. Tai kaip pasakiau tos gelezies sudeti. Tai gydytoja pasake,kad tai yra mazas gelezies kiekis ,bet jei sitaip jam atsistato tai yra labai gerai.Tai liepe palikti ta gelezi. Tai gersim ja. Man ji ziauriai patiko. Ir dziagiuosi kad ja radau. Nesu agitante,bet man paciai labai patiko. Ir labai dziaugiusoi.
Atsakyti
Rakarma, paskaičiau ką parašei ir pagalvojau, gal mano vaikui hemoglobiną pakėlė ne Ferum Lek, o Amway vitaminai g.gif Kraujas pagerėjo būtent tada kai pradėjau duoti Ferum Lek ir Amway vitaminus. Tiesa aš duodu ne geležį, o paprastus Amway vitaminus vaikams. Amway nėra geležies, skirtos vaikams. Tik suaugusiems. Pabijojau ją vaikui duoti, nors vėliau mano vaikų seselė pasakojo, kad keliems jų pacientams (vaikams) būtent ši geležis pakėlė hemoglobino normą. Kiti geležies preparatai visiškai nepadėdavo. Vadinasi galima Amway geležį duoti ir vaikams, tik turbūt mažesnę normą. Rakarma, po kiek tu duodavai?
Nesu Amway platintoja, nereklamuoju šios firmos, bet esu pati išbandžiusi kai kuriuos jų papildus, duodu vaikams. Keli mano vartoti Amway papildai turėjo akivaizdų poveikį. Po Rakarmos pasakojimo pradedu manyti, kad Amway vitaminai vaikams padėjo sustiprinti mano sūnaus kraują.
Atsakyti