Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

Labas mamos,
mums paskyre gerti HEMOFER po 2lasiukus 3kart dienoj. Gal galit patarti, kaip geriau ji sugirdyti g.gif ar po valgio su sauksteliu, ar galima i misinuka imaisyti g.gif o gydytojos kazkaip pamirsau paklausti blush2.gif
Atsakyti
Į mišinuką nemaišyk. Pienas trukdo įsisavinti geležį.
Atsakyti
Sveikos mamytes, pas mus ir buvo gelezies trukumas itare kad mazakraujyste vartojom preparata "Ferro Folgamma" ir dabar vartojam tai kaip ir stabilizuojasi musu bukle, dar kas gerai musu skrandukas netoleravo gelezies tai sios kapsulytes idetos i specialia neutralia terpe taip kad patenka tiesiai i ta zarnyno dali is kurios rezorbuojama gelezis.
Atsakyti
Sveiki. Mūsų dukrytės hemoglobinas 115, gyditoja išrašė Feroglobino sirupą, bet jau antras buteliukas ir jokio rezultato. Ir apetitas labai prastas. Jau ir man neramu daros, gal geriam netinkamą sirupą. unsure.gif
Buvom Vilniuje pas gyditojus, dėl kitų priežasčių... užsiminus apie mūsų situaciją jie parekomendavo pasidaryti rimtesnius tyrimus, kad būtumėm tikri, jog geriame tinkamus preparatus ir , kad jie mums padės. Nes kraujukas silpnas, tai visos ligos ir kimba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sssima @ 2009 03 24, 19:30)
Labas mamos,
mums paskyre gerti HEMOFER po 2lasiukus 3kart dienoj. Gal galit patarti, kaip geriau ji sugirdyti g.gif ar po valgio su sauksteliu, ar galima i misinuka imaisyti g.gif o gydytojos kazkaip pamirsau paklausti blush2.gif

O koks buvo pas jus hemoglobinas, kad paskyre papildus?
Atsakyti
aš duodu Floradix sirupą,nors mums buvo išrašytas Hemofer ax.gif
Atsakyti
mes irgi turejom sia problema pries metu buvo hemoglobinas nukrites iki80 gydem visaip ir gelezi gerem ir burokelius bei kitokius vaisius davem bet kai pakliuvom i ligonine aisku del kitokiu priezasciu tai israse labai stipriu vaistus nebepamenu kokius verysad.gif labai padejio unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Dar radau informacijos apie mažakraujystę, galite pasiskaityti pačios:

http://manovaikas.lt...akraujyste.html

Ar esate davusios vaikui FerrumLek? Ir ar buvo jums jis geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji_pantera: 15 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(Juodoji_pantera @ 2009 04 15, 15:17)
Ar esate davusios vaikui FerrumLek? Ir ar buvo jums jis geras?

Esu davusi savo mažiui. Tuo pačiu metu daviau Amway papildus. Už mėnesio kraujas labai pagerėjo, nors iki tol daugiau kaip metus negalėjom atsikratyti anemijos. Vis tik manau, kad tai labiau Amway nei Ferrum Lek nuopelnas.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 04 16, 13:11)
Esu davusi savo mažiui. Tuo pačiu metu daviau Amway papildus. Už mėnesio kraujas labai pagerėjo, nors iki tol daugiau kaip metus negalėjom atsikratyti anemijos. Vis tik manau, kad tai labiau Amway nei Ferrum Lek nuopelnas.

drinks_cheers.gif Mums Ferrum Lek taip pat padėjo, bet jo ne visose vaistinėse yra ax.gif Dar galima pabandyti hemopatinius žirniukus iš hemopatinės vaistinės nuo mažakraujystės. smile.gif
Atsakyti
Na as pati vartoju ferro folgamma. Pati turejau mazakraujyste, tai man labai padejo sitas preparatas
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2009 04 16, 14:29)
drinks_cheers.gif Mums Ferrum Lek taip pat padėjo, bet jo ne visose vaistinėse yra ax.gif Dar galima pabandyti hemopatinius žirniukus iš hemopatinės vaistinės nuo mažakraujystės. smile.gif

... mums irgi tokį išrašė ir dar folio- nuo šiandien geriam... doh.gif mums prieš 3 sav hemoglobinas buvo 106, o dabar-96, tai žiūrėsim kaip čia....šiaip nesuprantu iš kur ta mažakraujystė dukrytei- aš nesirgau, mano hemoglobinas geras, ji ir neišbalus, nei ka....... gerai, kad tyrė kraujuka ir nustatė....... 4u.gif
Atsakyti