Įkraunama...
Įkraunama...

Mažakraujystė

Mazakraujyste tai kai truksta gelezies organizme tai manau reikia vartoti produktu turinciu daugiau gelezies ir yra preparatas Ferro Folgamma gelezies trukumui bent jau mano Karoliukas vartoja si, aisku nereikia noreti greito poveikio nes si liga nera greitai gydoma ir gali atsinaujinti bet kada sad.gif , bet mums jauciasi Karoliukas energingesnis,ir ne betoks isblyskes smile.gif , bet mes jau ilga laika.
Atsakyti
Fero folgam tai yra gelezies sulfatas, folio rugstis ir sis vaistas yra gelezies trukumui atstatyti ji galima ir profilaktiskai pavartoti jeigu jauciamas daznas nuovargis , silpnumas tai matyt organizme ir yra gelezies trukumas :)man po gimdymo liepe vartoti Fero folgama nes daug kraujavau gimdymo metu.
Atsakyti
Aš tai pasidžiaugsiu-per 10 dienų nuo Ferum Lek ir Folio vartojimo mums hemoglobinas pakilo nuo 99 iki 110 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Mums hemoglobino kiekio padidinimui skyre Hemofer. 5 lasiukai 3 kartus per diena. Tikimes pades.
Atsakyti
As ir dabar pavartoju kartais ferro folgamma ,tai tikrai savijauta pagereja, reiketu kada nueiti tirimus pasidaryti del mazakraujystes, nes kazkaip daznai nuvargusi jauciuosi sad.gif
Atsakyti
mums irgi paskyre hemofer, ka zinote apie si vaista? mano mazylei 1.5 men, o hemoglobinas tik 103. pasidalinkit patirtimi, kaip sis vasitas jums padejo.
Atsakyti
Hemoferas tai gelezies preparatas. Juo gydo ir ligonineje, net sunkias anemijos formas. Viskas priklauso kaip ji toleruos, ar nepykins, nevems ir pan bet siaip tai jis veiksmingas vaistas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzexx @ 2009 08 11, 14:09)
mums irgi paskyre hemofer, ka zinote apie si vaista? mano mazylei 1.5 men, o hemoglobinas tik 103. pasidalinkit patirtimi, kaip sis vasitas jums padejo.

Veiksmingas vaistas, mums padejo, pakele hemoglobina. Tik skieskit butinai vandenuku, idealiausia, kad vaikas sugertu per siaudeli, kadangi, jis gali nudazyti dantukus rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų hemoglobinas taip pat per mažas verysad.gif 97g/l verysad.gif Ferrum Lek negeria, visą išspjauna, jei pavyksta įkišt į burnytę. Mėsos nemėgsta, kelis kąsnelius nuryja, kitus - išspjauna. Pediatrė sako, kad daugiau nieko nėra tinkamo vartot g.gif Aš pati pagalvojau apie Feroglobiną. Sirupo tikriausiai negertų, gal galima kapsulės turinį į šaukštelį maisto sudėti? g.gif Gal net ne visą, o pusę g.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 17, 17:32)
Mūsų hemoglobinas taip pat per mažas  verysad.gif 97g/l verysad.gif  Ferrum Lek negeria, visą išspjauna, jei pavyksta įkišt į burnytę. Mėsos nemėgsta, kelis kąsnelius nuryja, kitus - išspjauna. Pediatrė sako, kad daugiau nieko nėra tinkamo vartot  g.gif  Aš pati pagalvojau apie Feroglobiną. Sirupo tikriausiai negertų, gal galima kapsulės turinį į šaukštelį maisto sudėti? g.gif  Gal net ne visą, o pusę g.gif

O Hemofer nesiule? Maniske jo irgi labai nenorejo gert, bet as po to pradejau ji maisyti su sultimis ir ji su sauksteliu sugerdavo be jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2009 08 18, 14:30)
O Hemofer nesiule? Maniske jo irgi labai nenorejo gert, bet as po to pradejau ji maisyti su sultimis ir ji su sauksteliu sugerdavo be jokiu problemu  mirksiukas.gif

Ne unsure.gif Pati juo domėjausi: perskaičiau informacinį lapelį - labai jau daug šalutinių poveikių g.gif

Bėda dar ta, kad mano sūnus beveik nebegeria skysčių, tik MP. Su sultim ar arbata maišyt nėra prasmės verysad.gif
Atsakyti
maniskiui paskyre folio rugsti gerti
Atsakyti