Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko- mamos radio ryšys

QUOTE(Martute @ 2011 02 23, 00:07)
Mes taip pat turime su kamera. Negalime atsidziaugti!  thumbup.gif Kamera (pas mus ir naktinio matymo) ypac pravercia per triuksmingesnius baliukus, kai vaikiukas miega kitame namo aukste/kambaryje ir del grojancios muzikos, dainu, sokiu  rolleyes.gif is racijos sunkiai isgirsi verksma, o va per ekraniuka gali stebeti mazaji nors ir visa vakara ji isijungus. galima nebijoti, kad mazylis isiverks, kai jo neisgirsi...

Na nezinau, bet man rodos uztenka ir be vaizdo racijos, tai vis tiek tada turite lakstyti ir ziureti i ekrana, ar vaikas verkia ar ne 4u.gif
O pvz musiskej racijos yra garso indikatorius, svieseles sviecia atitinkamai nuo vaiko sukeliamo triuksmo tai irgi kuo puikiausiai pamatyti gali kada vaikas verkia (jei negirdi) 4u.gif Na kiekvienam savo, bet as manau, kad ekranas nera BUTINAS racijos pribumbasas wink.gif svarus garsas man svarbiausia wink.gif 4u.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 02 23, 09:47)
visos temos tikrai neperskaičiau, todėl bandžiau info susirasti per SM ir google paiešką. Tik nepavyko.  ax.gif
Ačiū už info  4u.gif , žinosiu ko tikėtis.

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 02 23, 19:05)
Na nezinau, bet man rodos uztenka ir be vaizdo racijos, tai vis tiek tada turite lakstyti ir ziureti i ekrana, ar vaikas verkia ar ne  4u.gif
O pvz musiskej racijos yra garso indikatorius, svieseles sviecia atitinkamai nuo vaiko sukeliamo triuksmo tai irgi kuo puikiausiai pamatyti gali kada vaikas verkia (jei negirdi)  4u.gif Na kiekvienam savo, bet as manau, kad ekranas nera BUTINAS racijos pribumbasas wink.gif svarus garsas man svarbiausia wink.gif  4u.gif
mirksiukas.gif  4u.gif

kazkur lakstyti juk nereikia, dazniausiai racija laikau prie saves, belieka karts nuo karto isijungti ir paziureti kas vyksta. o ir garso indikatorius yra, taciau teko karta dalyvauti susiejime, kur didesni vaikai uz sienos zaide, tai tas garso indikatoriaus lemputes zybsedavo nuo ju sukeliamo triuksmo, o ne nuo vaiko verksmo. Tuo metu ekrana beveik nuolat laikiau ijungta. ir dar vienas privalumas (bent jau man), kad bet kada galiu isijungti ir prakontroliuoti ar nenusiklojes kaldrytes, ar dar kazko pasiziuret, nereikia lekt i kambari vis kaisioti nosies. ax.gif
bet pritariu Jums, kad ekranas nera butinas racijos pribumbasas drinks_cheers.gif , bet labai patogus... thumbup.gif
Atsakyti
ir pas mus su kamera/nuotoliniu ekranu. lyginant tik su garsinem,tai kaip diena ir naktis skirias. gauni tas pacias funkcijas,plius galimybe 'buti' prie vaiko visa laika. o tai,sutikit,svarbiausia- kai girdi tik tyla,tai juk vis tiek neramu-leki tikrint,ar viskas ok. su kamera matai,kas ir kaip. sakau atvirai,kamera butina ir cia netaupykit. juolab,po to ji gali but pritaikoma ir buto/namo apsaugoj/aplinkos stebejimui-juk yra galimybe jungtis prie tv ir tai daryti atskiru kanalu
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 02 25, 18:41)
ir pas mus su kamera/nuotoliniu ekranu. lyginant tik su garsinem,tai kaip diena ir naktis skirias. gauni tas pacias funkcijas,plius galimybe 'buti' prie vaiko visa laika. o tai,sutikit,svarbiausia- kai girdi tik tyla,tai juk vis tiek neramu-leki tikrint,ar viskas ok. su kamera matai,kas ir kaip. sakau atvirai,kamera butina ir cia netaupykit. juolab,po to ji gali but pritaikoma ir buto/namo apsaugoj/aplinkos stebejimui-juk yra galimybe jungtis prie tv ir tai daryti atskiru kanalu

Na nezinau, bet man tikrai ji nera butina, ir jei vaikas ramiai miega, as tikrai nelendu jo miego metu i jo kambari ir nezadinu vaiko savo duru varstymais 4u.gif O kad nusikloja irgi nematau tame bedos mirksiukas.gif 4u.gif Kiekvienam savo as manau, bet man racija skirta isgirsti vaikui, o ne i ji nuolat ziureti, jei as noriu i ji nuolat ziureti tai galiu daryti ir jo kambary prie lovytes sededama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ka reishkia 'nuolat'?! tada,kada reikia/nori- ir kamera tam,jog duru nedarinet;) nebutinai nusiklojima stebet,juk kaldrytes uzsimetimas ant saves taip ganetinai svarbus ir ji reikia matyt laiku. nezinau,ar tyla tuo metu geras zenklas. nesiplesiu labai
Atsakyti
Dairausi mobolios aukles, bet ju tokia ivairove... 4u.gif Ieskau paprastos, be "navarotu" tik kad butu jautri vaiko garsams, o ne kitiems namu prietaisams ir gerai butu su galimybe naudot be rozetes abu galus. Kokia patartumete?
Atsakyti
O kokias turite video aukles? Nes girdejau labai daug yra nekokybisku video aukliu doh.gif
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Ilgai ieskojom, "kankinom" kompa, draugus su tokia patirtimi ir patys kankinomes... smile.gif Sunku buvo issirinkti, bet dabar labai dziaugiames tongue.gif thumbup.gif turim stai tokia http://www.shopping....ails.aspx?id=53 thumbup.gif
jokiu traskejimu nes radio bangom veikia, gali buti mobilus abu galai, galima i rozete kisti... thumbup.gif
Atsakyti
As irgi ilgai rinkausi, mamyte is forumo rekomendavo AVENT 520. Vertas daiktas, jokiu traskesiu, maza, tevu dalis pakraunama, laiko 12 val, galima i rozete ir ant batarkiu, dar plius lopsines, termometras, aisku be to galima apseiti, bet daiktas geras, dziaugiuosi neprasovusi.
Atsakyti
Labai geras dalykelis.
Planuoju as ir artimiausiu metu isigyti mobilia aukle, nes dabar tai nieko neimanoma pasidirbt. Kadangi gyvenu kaime, tai ir lakstau vis ziureti ar nepabudo maziukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liocka: 17 balandžio 2011 - 09:51
Turim ir mes aukle, vat pataupem ir nupirkom deveta, tai sugedo verysad.gif . esu kaip be ranku. gyvenam nuosavam name ir turiu dideli kiema, kuriame norisi pasitvarkyt. tai vat , norim pirkt kita, tik neissirenku kokia. Su ekranu man neaktualu, nesu ta motina, kai nuo vaiko akiu netitraukiu ir miega jis miegnaisiukyje, tai kaldrytes ant galvos neuzsitemps. taciau girdejau, kad tokiu aukliu su kamerom garsas svaresnis. Nu net nezinau padekit apsisprest 4u.gif . Zimona labai brangios nelabai sau galim leist mazdaug iki 150 lt. Ju sociai yra, bet pasirinkt gera sunku. Nesinori vel pirk kita.
Atsakyti