Labukas, o gal kas turit va tokią:
? Kokie atsiliepimai?

QUOTE(Morfija @ 2011 01 04, 02:13)
O del vaizdo aisku labai idomu tos su vaizdu, bet ju kaina
Gal kas galit rekomentduoti optimalu varianta "pigu ir puiku" derini? 

turėjau tik garso auklę , o paskui įsigyjau su vaizdu. Tai video auklė nepamainomas dalykas

Kažin ar toks yra, video brangokos auklės

QUOTE(Pamaiva @ 2011 01 05, 13:17)
Aš augindama antrą vaiką (pirmam taip ir neįsigijau, bet kartais jos pasigesdavau) taip pat įsigijau mobilią auklę su video. Bet mane erzina, kad kur ekranėlis, tai pastoviai tarškesys girdisi
Ar čia visose taip būna?
Ar aš kažko nemoku? Pirkom naują. 

pas mus jokio traškesio, vaizdas ir garsas idealus

QUOTE(byne @ 2011 05 07, 15:48)
turėjau tik garso auklę , o paskui įsigyjau su vaizdu. Tai video auklė nepamainomas dalykas
. Nė už ką nebenorėčiau tik garso auklės

o kokia turi video aukle?
mes irgi pataupem ir nusipirkom pigiau (is isparduotuves), bet va sugedo ir niekas netaiso jos

Papildyta:
QUOTE(kiska13 @ 2011 01 20, 17:00)
kokia turit?

QUOTE(Martute @ 2011 02 23, 00:07)
Mes taip pat turime su kamera. Negalime atsidziaugti!
Kamera (pas mus ir naktinio matymo) ypac pravercia per triuksmingesnius baliukus, kai vaikiukas miega kitame namo aukste/kambaryje ir del grojancios muzikos, dainu, sokiu
is racijos sunkiai isgirsi verksma, o va per ekraniuka gali stebeti mazaji nors ir visa vakara ji isijungus. galima nebijoti, kad mazylis isiverks, kai jo neisgirsi...

kokia turit?

Gal kas galit pasakyt video mobilios auklės modelį, kad abi dalys turėtų ličio bateriją

QUOTE(*Niki* @ 2011 05 03, 22:42)
paskaityk www.amazon.com kiek zinau tai ne kokie.
Gal kas paaiskins kaip ten su tom video auklem. Ar galima visa laika girdeti garsa, o video tik kartais isijunti paziureti? Ar jei ijungi tai rodo viska kartu ir eikvojosi baterija bereikalo?
Nagrinėju tris video aukles. Gal kuri nors naudojote kurią iš šių:
Beurer JBY100
Lanaform
VSMA
Parašykite atsiliepimus.
Beurer JBY100
Lanaform
VSMA
Parašykite atsiliepimus.

QUOTE(justplius @ 2011 07 17, 09:21)
Sveiki, ar bandėt mobilių auklių ieškoti elparduotuves.lt?
. Čia yra internetinės parduotuvės, prekiaujančios mobiliomis auklėmis: http://www.elparduot.../vaizdo-kameros 

Tai kad čia nieko gero, mažas pasirinkimas, mažai el.parduotuvių apžvelgta, neišsamu.

Turiu pasidalinti, gal kam pravers renkantis.
Aš šioje temoje pasiskaičiau ir nusprendėm nusipirkti kaikurių mamyčių taip giriamas racijas-mob. aukles Cobra 275 (berods toks nr.). Nu zinokit nuostabus daiktas, garsas labai svarus, o plius ir kaip racija naudojam
Labai rekomenduoju. Pirkome Vilniuje, lemonoj www.lemona.lt Kainavo 275 Lt Mes paskaiciavom, kad isiskai neapsimoka pirkti kokia tiesiog mobilia aukle, kuri jei kokybiska kainuoja panasiai, jau geriau kad ir racija butu;)
Tiek patirties
Aš šioje temoje pasiskaičiau ir nusprendėm nusipirkti kaikurių mamyčių taip giriamas racijas-mob. aukles Cobra 275 (berods toks nr.). Nu zinokit nuostabus daiktas, garsas labai svarus, o plius ir kaip racija naudojam

Tiek patirties

Sveiki, noriu isigyti mobilia aukle su vaizdo kamera, kad vaizdo kokybe butu gera tiek diena tiek nakti, veiktu dideliu atstumu, kad nebutu jokiu trukdziu nuo kitu prietaisu, pakankamai laikytu baterijos, kad racija veiktu abipusiai.
Gal kuri mamyte naudoja ir yra patenkinta savo aukle visapusiskai, butu malonu suzinoti atsiliepimus ir gamintoja.
Gal kuri mamyte naudoja ir yra patenkinta savo aukle visapusiskai, butu malonu suzinoti atsiliepimus ir gamintoja.