QUOTE(evelina83 @ 2011 11 04, 10:20)
Mielos mamtes,
labai prasau jusu pagalbos!!! Nusipirkau is vienos pardavejos Avent skaitmenine aukle, tipo nauja is ekspozicijos ji buvo, bet tik kai nusedo idetos baterijos supratau kad ji brokuota, kur vaiko racija yra neveikia laidas, tad gaunasi kad racija veikia tik su baterijomis, aisku pati ziopla buvau kad nesusipratau isimti tas baterijas is karto ir patikrinti... Zodziu, gal kas zinot, gal kur yra tu laidu-pakroveju pirkti, nemanau kad brangiai labai kainuotu, kreipiausi i Avent Lietuvoje, bet jie tipo netaiso ir neturi jokiu detaliu, jei turi garantija keicia i nauja, o as juk garantijos neturiu
Ikraunamu bateriju ir ikrovikliu turetu buti pirkti elektromarktuose ir panasiose parduotuvese. Esu macius seniau, tik kaina nebuvo tokia jau maza (apie 70lt), bet tikrai paiekojus, manau, imanoma rast daug pigiau. Dar tada pagalvojau, kad panaudosiu ikraunamas baterijas su ikrovikliu veliau distanciniuose pulteliuose ar vaikiskuose zaisluose. Tai turetu atsipirkt
O as noriu parasyt atsiliepima apie savo naujaja aukle Motorola MBP16, apie kuria atsiliepimu nesulaukiau. Gal kas ruosias pirkt, tai gal pagelbesiu

Siaip esu nusivylus. Anksciau turejau Britton, pirkta vaiku mieste, o sita sunciaus is amazon. Lyginu jas tarpusavy. Motorola nepatinka tuo, kad kazkodel nereaguoja i silpnesnius pradinius garsus. Susidare toks ispudis, kad pvz. vaikas pradeda pabudes kalbeti negarsiai, aukle neperduoda, o kai tik jis biski garisiau susunka mama, per duoda ir jau nuo to laiko perdavineja visus esamus garsus kambary. Britton perduodavo visus menkiausius garselius, pas ja ir jautrumas buvo reguliuojamas, ko neturi Motorola. Ir dar vienas minusas - vaiko aukle tik su laidu, o tikejaus, kad bus su ikraunamais elementais :(Aisku, angliskas kistukas i rozete jau nebeda

Nusiperki perejima ir problema isspresta

Sekmes mamytems perkant mobilias aukles